تازه شروع کردم
-
سلام دوستان
پکیج راه ابریشم الارو امروز گرفتم،سال دوازدهمم رشته ریاضی میخوام تازه شروع کنم،یازدهم دروس بعد از کرونا ینی درسای اخر هر کتاب رو کلا نخوندم،تا الانم زیاد پیگیرش نبودم،یه توصیه ای و کمکی چیزی اگه دارین ممنون میشمصلح عالی خیلییی خوش اومدی به راه ابریشم (:
همین اول بگم جهنم که تا الان نخوندی (: اصلا کار درست رو خودت کردی (:
خب برا راهنمایی
1 شما نمیتونی با برنامه راه ابریشم پیش بیای پس بر اساس فاکتور هایی (قدرتت تو یه درس تعداد تستی که ممکنه ازش تو کنکور بیاد پیش زمینه بودن یا نبودن درس های دیگه) برا خودت برنامه راهبردی یه هفته ای بنویس و تو برنامت حتما عمومی ها رو قرار بده2 یه راه که من تازه یاد گرفتم قبل از شروع یادگیری از درس تست نمونه بزن! قرار نیست درست بزنی یا غلط فقط نگاش کن در حد نیم تا یک دقیقه بعد برو سر درسنامه میخوای فیلم درسنامه رو ببین میخوای نبین! آخه الان خودم اومدم همین رو بپرسم که آیا واجبه درسنامه رو ببینیم یا نه؟ (بیشتر این سوالم در خصوص ریاضی هست چون فیزیک و شیمی رو به نظرم باید دید)
3 از نهایی غافل نشو برای کنکور دادن باید دیپلم داشته باشی
4 ببین استاد ها همه میگن اول ستاره دار بعد بی ستاره ولی من میگم با ضریب مشخص بزن مثلا دو تا درمیون یا سه تا درمیون
5 حتما رو تست ها فکر کن و خودت حل کن بعد فیلمش رو ببین
6 از من میشنوی علاوه بر راه ابریشم یه کتاب تست خوب هم بخر (ترجیحا سطح متوسط رو به بالا آی کیو نه هااا)
-
صلح عالی خیلییی خوش اومدی به راه ابریشم (:
همین اول بگم جهنم که تا الان نخوندی (: اصلا کار درست رو خودت کردی (:
خب برا راهنمایی
1 شما نمیتونی با برنامه راه ابریشم پیش بیای پس بر اساس فاکتور هایی (قدرتت تو یه درس تعداد تستی که ممکنه ازش تو کنکور بیاد پیش زمینه بودن یا نبودن درس های دیگه) برا خودت برنامه راهبردی یه هفته ای بنویس و تو برنامت حتما عمومی ها رو قرار بده2 یه راه که من تازه یاد گرفتم قبل از شروع یادگیری از درس تست نمونه بزن! قرار نیست درست بزنی یا غلط فقط نگاش کن در حد نیم تا یک دقیقه بعد برو سر درسنامه میخوای فیلم درسنامه رو ببین میخوای نبین! آخه الان خودم اومدم همین رو بپرسم که آیا واجبه درسنامه رو ببینیم یا نه؟ (بیشتر این سوالم در خصوص ریاضی هست چون فیزیک و شیمی رو به نظرم باید دید)
3 از نهایی غافل نشو برای کنکور دادن باید دیپلم داشته باشی
4 ببین استاد ها همه میگن اول ستاره دار بعد بی ستاره ولی من میگم با ضریب مشخص بزن مثلا دو تا درمیون یا سه تا درمیون
5 حتما رو تست ها فکر کن و خودت حل کن بعد فیلمش رو ببین
6 از من میشنوی علاوه بر راه ابریشم یه کتاب تست خوب هم بخر (ترجیحا سطح متوسط رو به بالا آی کیو نه هااا)
-
صلح عالی
این دو لینک راهنمای استفاده از انجمنه
https://forum.alaatv.com/post/282707
https://forum.alaatv.com/post/202939 -
@ida-shateri سلام اشتباه از طرف من بود که گنگ تایتل زدم،میخواستم بدونم الان از کدوم درسا شروع کنم و چطور خودمو برسونم ،روزی چقدر بخونم و ......که دوستان پاسخ دادن شماهم توصیه و راهنمایی دارین اگه بگین ممنون میشم
-
Hhh Hh من میزنم عدم پیگیری باز برام اعلان میاد چ کنم؟
-
Hhh Hh من میزنم عدم پیگیری باز برام اعلان میاد چ کنم؟
فاطمه رحیمی
وقتی عدم پیگیری میزنید پیامی از اون تاپیک براتون نمیاد ولی اگه دوباره در اون تاپیک پیام بزارید دوباره از حالت عدم پیگیری برداشته میشه.(در قسمت تنظیمات میتونید این حالت رو بردارید)
میتونید رو حالت نادیده گرفتن هم بزنید. که از اون تاپیک براتو اعلانی ارسال نشه و فقط اعلان رای های مثبتی ک بهتون میدن رو دریافت میکنید.یا اگه منشنتون کنن. -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد