دانشگاه تهران
-
سلام
تو سالهای قبل آخرین رتبه های منطقه برای قبولی پزشکی دانشگاه تهران و شهیدبهشتی چند بوده؟@zeinab-kh دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء
-
سلام
تو سالهای قبل آخرین رتبه های منطقه برای قبولی پزشکی دانشگاه تهران و شهیدبهشتی چند بوده؟ -
سلام
تو سالهای قبل آخرین رتبه های منطقه برای قبولی پزشکی دانشگاه تهران و شهیدبهشتی چند بوده؟ -
mahla bpz نمیدونم دقیقن ولی اینو ی مشاور گفت
شایدم کلا برای دانشگاههای خوب گف
مث تهران و شیراز و اینا -
0-0ftm یکی از اشناهای ما با رتبه ۴۵۰ پزشکی دانشگاه ایران تهران میخونه
-
0-0ftm خب الان برای رتبه ی زیر ۳۰۰ باید هر درسیو حداقل چقد بزنی
نگار محمودی راستش اینو نمیدونم:(
ولی شما بنظرم بالاترین درصد ممکن رو برای خودتون درنظر بگیرید و بش برسید :) ب اون درصد فک کنید
-
0-0ftm یکی از اشناهای ما با رتبه ۴۵۰ پزشکی دانشگاه ایران تهران میخونه
Fereshteh Jahangiri
آها
شاید منطقشون فرق داره
منم اینو از ی مشاور پرسیده بودم ایشون گفتن اینو😅 -
سلام
تو سالهای قبل آخرین رتبه های منطقه برای قبولی پزشکی دانشگاه تهران و شهیدبهشتی چند بوده؟@zeinab-kh ببین امسال دانشگاه تهران 200تا روزانه میگرفت ولی خب قطعا تو رتبه های زیر 200 هم کسایی هستن که پزشکی نمیخوان و رشته های دیگه میرن. با این حساب حداقل باید تا 300بشه
فک کنم درصدا هم باید حداقل 80 باشه
-
نگار محمودی راستش اینو نمیدونم:(
ولی شما بنظرم بالاترین درصد ممکن رو برای خودتون درنظر بگیرید و بش برسید :) ب اون درصد فک کنید
-
0-0ftm خب الان برای رتبه ی زیر ۳۰۰ باید هر درسیو حداقل چقد بزنی
نگار محمودی
نمیشه تعیین کرد.
بستگی به سطح دانش اموزای اون سال و خصوصا سطح سوالات داره .
مثلا توی کنکور اسون 98 برای رسیدن به رشته های تاپ توی بعضی درسا درصد 80 کم بود اما توی 99 توی همون درسا با 60 یا یکم کمتر ادم به رتبه بالا میرسید. -
Fereshteh Jahangiri
آها
شاید منطقشون فرق داره
منم اینو از ی مشاور پرسیده بودم ایشون گفتن اینو😅0-0ftm منطقه دو بودن
-
نگار محمودی
نمیشه تعیین کرد.
بستگی به سطح دانش اموزای اون سال و خصوصا سطح سوالات داره .
مثلا توی کنکور اسون 98 برای رسیدن به رشته های تاپ توی بعضی درسا درصد 80 کم بود اما توی 99 توی همون درسا با 60 یا یکم کمتر ادم به رتبه بالا میرسید.sallar savadkoohi ممنون باید واسه درصد ۱۰۰ بخونم که دیگه به حداقلش برسم