نحوه خواندن
-
سلام دوستای عزیزم امیدوارم حالتون خوب باشه ♡
بچه ها تو چندتا مطلب خوندم که گفته بودن کتاب درسی و اول بخونید کامل بعد برید تست بزنید .
اما من که درسنامه میخونم باید روش مطالعه ام چجور باشه؟
اصلا روش مطالعه دقیق و صحیح چطوره؟
به خصوص برای شیمی و زبان و عربی ♡
همیار تجربیا ریاضیا دانش آموز کنکوری -
سلام دوستای عزیزم امیدوارم حالتون خوب باشه ♡
بچه ها تو چندتا مطلب خوندم که گفته بودن کتاب درسی و اول بخونید کامل بعد برید تست بزنید .
اما من که درسنامه میخونم باید روش مطالعه ام چجور باشه؟
اصلا روش مطالعه دقیق و صحیح چطوره؟
به خصوص برای شیمی و زبان و عربی ♡
همیار تجربیا ریاضیا دانش آموز کنکوری@morvarid-hamediسلام..روشهای مطالعه کردن هر درسی میتونه برای افراد مختلف متفاوت باشه و هرکسی یجوره،بطور مثال یکی با خوندن درستنامه بهتر یادمیگیره و یکی صرفا با خوندن کتاب،این روشهایی که میگم برای من جواب داده امیدوارم بدرد شما هم بخوره🙂
⭕شیمی:اول از همه اگر جزوه ای برای فصل موردنظر داشته باشم بصورت کامل و دقیق مطالعه میکنم و بعدش میرم سراغ کتاب و اون بخش موردنظرمو کامل(یعنی طوری که خوب یاد بگیرم و دیگه نیاز نداشته باشم که برگردم) میخونم و اگر وقت داشته باشم بلافاصله بعدش میرم سراغ تست آموزشی زدن و بیشتر و بیشتر تست زدن
⭕عربی:برای عربی هم دقیقا عین شیمی عمل میکنیم و سعی میکنم اول روی مطالب جزوه و کتاب یه تسلط نسبی پیدا کنم و بعد میرم سراغ حل تمرین و تست
⭕زبان:اگر برای زبان از کلاسهای آموزشی بیرون استفاده میکنید که از نظر من احتیاجی به خوندن کتاب درسی ندارید و فقط کافیه که درسنامه های کتابکاراتون رو بخونید و یه خلاصه نویسی نموداری از گرامرها داشته باشید که توی حل تست و تفکیک مطالب بهتون کمک کنه و اگر هم که نمیرید و کلا پایه ی ضعیفی دارید اول برید کتابتون رو یه دور کار کنید تا مطلب دستتون بیاد و بعدش برید سراغ درسنامه های کتابکار
موفق و پیروز باشید💫🌈 -
@morvarid-hamediسلام..روشهای مطالعه کردن هر درسی میتونه برای افراد مختلف متفاوت باشه و هرکسی یجوره،بطور مثال یکی با خوندن درستنامه بهتر یادمیگیره و یکی صرفا با خوندن کتاب،این روشهایی که میگم برای من جواب داده امیدوارم بدرد شما هم بخوره🙂
⭕شیمی:اول از همه اگر جزوه ای برای فصل موردنظر داشته باشم بصورت کامل و دقیق مطالعه میکنم و بعدش میرم سراغ کتاب و اون بخش موردنظرمو کامل(یعنی طوری که خوب یاد بگیرم و دیگه نیاز نداشته باشم که برگردم) میخونم و اگر وقت داشته باشم بلافاصله بعدش میرم سراغ تست آموزشی زدن و بیشتر و بیشتر تست زدن
⭕عربی:برای عربی هم دقیقا عین شیمی عمل میکنیم و سعی میکنم اول روی مطالب جزوه و کتاب یه تسلط نسبی پیدا کنم و بعد میرم سراغ حل تمرین و تست
⭕زبان:اگر برای زبان از کلاسهای آموزشی بیرون استفاده میکنید که از نظر من احتیاجی به خوندن کتاب درسی ندارید و فقط کافیه که درسنامه های کتابکاراتون رو بخونید و یه خلاصه نویسی نموداری از گرامرها داشته باشید که توی حل تست و تفکیک مطالب بهتون کمک کنه و اگر هم که نمیرید و کلا پایه ی ضعیفی دارید اول برید کتابتون رو یه دور کار کنید تا مطلب دستتون بیاد و بعدش برید سراغ درسنامه های کتابکار
موفق و پیروز باشید💫🌈این پست پاک شده!