دانشگاه بدون کنکور
-
درود دانشگاه آزاد تهران هرچی بخواین برین باید از کنکور اقدام کنین
@Dr.Bernosi
شنیدم و تو نت دیدم که بدون کنکور هم هست بعضی رشته هاش! -
مهسام در دانشگاه بدون کنکور گفته است:
Mahsa Ss
پولشو گفتن برابر با همه جا!مسلمه كه برابر با همه جا ولي خب يكي بايد باشه كه بده...تازه اولش كمه...من خواهرم آزاد خونده ميدونم چجوريه
-
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi
شنیدم و تو نت دیدم که بدون کنکور هم هست بعضی رشته هاش!بعضی رشته هاش×البته بگما!کمی پارتی+پول زیاد= رشته دلخواه خخخخ
-
Mahsa Ss
پولشو گفتن برابر با همه جا!مسلمه كه برابر با همه جا ولي خب يكي بايد باشه كه بده...تازه اولش كمه...من خواهرم آزاد خونده ميدونم چجوريه
Mahsa Ss
تهران خوندن؟چ رشته ای هستن؟چجوریه؟ممکنه بگين؟! -
@Dr.Bernosi
شنیدم و تو نت دیدم که بدون کنکور هم هست بعضی رشته هاش!بعضی رشته هاش×البته بگما!کمی پارتی+پول زیاد= رشته دلخواه خخخخ
@Dr.Bernosi
پولش اونقدر هم زیاد نیست! -
Mahsa Ss
تهران خوندن؟چ رشته ای هستن؟چجوریه؟ممکنه بگين؟!نه تهران نخونده و البته خب با كنكور رفت ولي تا قبل از فارق التحصيليش كه ميگفت هر جوري و هر رشته اي كه بخواي راحت قبولي:| البته همون دانشگاه هاي ازاد هم رتبه بندي خاصي دارن...بستگي به دانشگاه و رشتش داره
-
Mahsa Ss
تهران خوندن؟چ رشته ای هستن؟چجوریه؟ممکنه بگين؟!نه تهران نخونده و البته خب با كنكور رفت ولي تا قبل از فارق التحصيليش كه ميگفت هر جوري و هر رشته اي كه بخواي راحت قبولي:| البته همون دانشگاه هاي ازاد هم رتبه بندي خاصي دارن...بستگي به دانشگاه و رشتش داره
Mahsa Ss
گفتم که شیمی و تهران!
امیدوارم بشه پس با این تفاسیر! -
مهسام اگه براي خودت ميخواي كه حالا بخون بذار نتيجه بياد بعد به فكر دانشگاه رفتنش باش...حتي اگه براي خودتم نميخواي به اون طرف بگو كوووو تا جواب كنكور
-
مهسام اگه براي خودت ميخواي كه حالا بخون بذار نتيجه بياد بعد به فكر دانشگاه رفتنش باش...حتي اگه براي خودتم نميخواي به اون طرف بگو كوووو تا جواب كنكور
Mahsa Ss
نتیجه مشخصه! -
مهسام و خدا هم بزرگتر از اون چيزيه كه ماها فكرشو ميكنيم
-
Mahsa Ss
معدلش بین نه و ده!هيچي تا حالا نخونده!چیزایی که بلد بودم ديگه نیست!آدمی که تلاش نکرده امیدوار بودن الکی!آدمی باید امید داشته باشه که لااقل يه قدم برداشته باشه! -
Mahsa Ss
معدلش بین نه و ده!هيچي تا حالا نخونده!چیزایی که بلد بودم ديگه نیست!آدمی که تلاش نکرده امیدوار بودن الکی!آدمی باید امید داشته باشه که لااقل يه قدم برداشته باشه!مهسام پس من حرفي ندارم :| به نظرم اگه بتونه بشينه پشت كنكور شايد بهتر باشه...
-
Mahsa Ss
امسال نشسته،ديگه گفت نميتونه! هرجا و هررشته ای ميره! -
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه سال موندن ارزششو داره!االبته اگه تلاشی تو کار باشه ها
-
یه سال موندن ارزششو داره!االبته اگه تلاشی تو کار باشه ها
@Dr.Bernosi
نميمونه!لج کرده!زده شده انگار! -
مهسام به قول يكي از استادا كنكور مثه نرمش قبل از ورزشه...
-
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi
نميمونه!لج کرده!زده شده انگار!پس بی هدفه! من یه ساله موندم!اگه امسال نیارم دوباره میمونم
-
Mahsa Ss در دانشگاه بدون کنکور گفته است:
مهسام به قول يكي از استادا كنكور مثه نرمش قبل از ورزشه...
این هنوز نرمششه؟
-
@Dr.Bernosi
نميمونه!لج کرده!زده شده انگار!پس بی هدفه! من یه ساله موندم!اگه امسال نیارم دوباره میمونم
@Dr.Bernosi
شما رشتتون تجربی؟ -
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بنظرم مهمترین چیز تو کنکور و خود زندگی هدفه! ارزششو داره! دیدم طرف 2 تا بچه داره 30 سالشه داره برا پزشکی میخونه!و لیسانس عمران داره :|