دانشگاه بدون کنکور
- 
نباید بخاطر بقیه تصمیمی بگیری که دوس نداری 
- 
مهسام خب بهش بگين نميتونه دوباره كنكور بده...يه نفري كه مشغول به تحصيل باشه اجازه كنكور نداره Mahsa Ss در دانشگاه بدون کنکور گفته است: مهسام خب بهش بگين نميتونه دوباره كنكور بده...يه نفري كه مشغول به تحصيل باشه اجازه كنكور نداره انصراف میتونه بده که :| 
- 
مهسام خب بهش بگين نميتونه دوباره كنكور بده...يه نفري كه مشغول به تحصيل باشه اجازه كنكور نداره 
- 
هر دانشگاهی میتونه! فقط اگه سراسری برن نمیتونن دیگه تو سراسری ثبت نام کنن 
- 
Mahsa Ss در دانشگاه بدون کنکور گفته است: مهسام خب بهش بگين نميتونه دوباره كنكور بده...يه نفري كه مشغول به تحصيل باشه اجازه كنكور نداره انصراف میتونه بده که :| @Dr.Bernosi خب چه كاريه دو سه تومن پول بي زبون رو خرج دانشگاه رفتنش بكنه و تازه دردسر انصراف رو هم بكشه؟ 
- 
@Dr.Bernosi خب چه كاريه دو سه تومن پول بي زبون رو خرج دانشگاه رفتنش بكنه و تازه دردسر انصراف رو هم بكشه؟ Mahsa Ss در دانشگاه بدون کنکور گفته است: @Dr.Bernosi خب چه كاريه دو سه تومن پول بي زبون رو خرج دانشگاه رفتنش بكنه و تازه دردسر انصراف رو هم بكشه؟ 2 3 تومن زیاده! من خودم میخوام برای سربازی یه ترم برم پیام نور و انصراف بدم 
- 
@Dr.Bernosi خب چه كاريه دو سه تومن پول بي زبون رو خرج دانشگاه رفتنش بكنه و تازه دردسر انصراف رو هم بكشه؟ 
- 
خوبه اینطوری! 
- 
Mahsa Ss در دانشگاه بدون کنکور گفته است: @Dr.Bernosi خب چه كاريه دو سه تومن پول بي زبون رو خرج دانشگاه رفتنش بكنه و تازه دردسر انصراف رو هم بكشه؟ 2 3 تومن زیاده! من خودم میخوام برای سربازی یه ترم برم پیام نور و انصراف بدم @Dr.Bernosi واسه يه سريا هست...زياد هم نباشه يه جورايي اسراف ميشه 
- 
Mahsa Ss در دانشگاه بدون کنکور گفته است: @Dr.Bernosi واسه يه سريا هست...زياد هم نباشه يه جورايي اسراف ميشه برای من که خیلیه!من یه ترم میرم فوقش بشه 500 تومن! تازه واحدم کم برمیدارم 
- 
خوبه اینطوری! @Dr.Bernosi 
 امیدوارم بياره،چون ميدونم ميتونست هرچي ميخواد بياره ولی مشکلات بد جای زندگیش دامن گیرش شد!
- 
Mahsa Ss در دانشگاه بدون کنکور گفته است: @Dr.Bernosi واسه يه سريا هست...زياد هم نباشه يه جورايي اسراف ميشه برای من که خیلیه!من یه ترم میرم فوقش بشه 500 تومن! تازه واحدم کم برمیدارم @Dr.Bernosi هشتصد شهريه پايست...اگه امسال زيادش نكنن...ازمايشگاه و اينا هم به كنار و اينكه ترم يك رو هم خود دانشگاه انتخاب واحد ميكنه 

راهنمایی برای شروع جدی مطالعه و هماهنگی با بودجهبندی قلمچی
 راهنمایی برای شروع جدی مطالعه و هماهنگی با بودجهبندی قلمچی