چجوری زبان بخونم
-
Helen Alinia خواهش میکنم
یعنی اول فقط گرامر کار بکنی؟
@sani-painting اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم
-
Helen Alinia به نظر من از گرامر و کلمه با هم شروع کن از پایه
زبانت در چه حدی هست؟ مثلا کلمات ابتدایی رنگ و و اشیا یا میوه ها اینا رو میدونی کامل؟
چرا میگم با هم شروع کن چون تو کلاس زبان مخصوصا آموزشگاه ها با هم دیگه کار میکنن مثلا شما دنیایی از گرامر ها با نکات رو بلد باش کلمه بلد نباشی نمیتونی حرف بزنی و جمله بسازی نمیتونی تست بزنی تو دنیا کلمه بلد باش گرامر بلد نباشی بازم حرف نمیتونی بزنی نمیتونی تست بزنی پس هر دو رو با هم دیگه یاد بگیر مثلا فردا میخوای زبان بخونی کلمات رو بخون گرامر رو بخون بعد سعی بکن از کلماتی که یاد گرفتی تو جمله بندیت استفاده کنی قرار نیست کلمه حفظ کنی بزاری خاک بخوره که باید استفاده کنی تا یادت نره گرامر هم میخوای بخونی والا به نظر من کتاب مدرسه مفهومی نیست یکمی و نکات کلیدی و زیادی رو نمیگه
و اینکه چون میخوای از پایه بخونی یعنی هفتم هر روز تمرین و تکرارت رو داشته باش حتما اگر میتونی -
Helen Alinia راستی میخوای reading و Speaking و Listening هم کار بکنی؟
-
Helen Alinia سلام امیدوارم حالت خوب باشه
برای زبان سعی کن مفهومی یاد بگیری یعنی گرامر و نکات درس رو حفظ نکن و مفهوم شون رو بفهم و اینکه مثلا Simple past رو میخونی بگو این همون گذشته ساده خودمونه گرامرهایی که میشه اینجوری بکن تا بهتر مفهومش رو درک کنی یا سعی کن که استفاده گرامر رو به خودت بگی مثلا will یا going to هر دو برای آینده هستن ولی زمین تا آسمون فرق دارن خب از کجا بفهمیم تو تست کدوم رو بزنیم؟ اینجا از کاربرد شون میتونی بفهمی و تست رو بزنی و اینکه سعی هم بکن تشریحی هم بخونی چون میخوای تازه شروع کنی و من خودم کلاس زبان می رفتم قبل از کرونا اینا و معلمم مثلا هر گرامری رو درس میداد جمله فارسی می گفت ما انگلیسیش رو می نوشتیم و واس تمرین خیلی خوب بود حتما تونستی بکن و کتاب داستان انگلیسی هم بخون از سطح زبانت یکمی بالاتر بگیر بخون تا تست های کلوز اینا رو راحت تر بزنی و کلا با این روش مفهوم متون رو میتونی خوب بفهمی و اگر میخوای از کتاب مدرسه بخونی بهت توصیه میکنم ساختمان جمله رو اول یاد بگیر مثلا کی فعل میاد کی فاعل کی قید ها چون تو دهم یاد می گیرید ولی خب قبل دهم هم جمله سازی داشتیم و خیلی ها گیج میشدن
برای کلمه هم کلمات کتاب رو میخونی سعی کن هم معنی شون رو هم یاد بگیری یا اگر میخوای برای کلمات کتاب بخری من خودم OPD و 504 دارم کتاب های خوبین ولی کلمات 504 خیلی حرفه ای تر هست واس شروع به نظرم سنگینه
اگرم میخوای کتاب داستان بخری یه کتاب هست خودمم دارم اگر میخوای یه چند صفحه اش رو برات بفرستم کتاب steps to understanding که داستانک داره و بعد اینکه داستان رو میخونی صفحه بعدش چند تا سواله ته کتاب هم یه واژنامه مفیدی داره
یه نکته دیگه برای یادگیری زبان سعی کن تو فکرت هم انگلیسی فکر کنی یا لکچر داری یا رایتینگ انگلیسی فکر کن و بنویس فارسی ننویس که ترجمه بکنی اینجوری غلط میشه
امیدوارم تونسته باشم کمک کنم میدونم طولانی هم شده
اینو یادم رفت بگمبرای گرامر هم کتاب رو میخونی به کتاب متکی نباش سعی کن نکات و مفاهیم بیشتری از اون گرامر یاد بگیری تا تست برات خیلی راحت تر بشه
این پست پاک شده! -
زبانت در چه حدی هست؟ مثلا کلمات ابتدایی رنگ و و اشیا یا میوه ها اینا رو میدونی کامل؟
چرا میگم با هم شروع کن چون تو کلاس زبان مخصوصا آموزشگاه ها با هم دیگه کار میکنن مثلا شما دنیایی از گرامر ها با نکات رو بلد باش کلمه بلد نباشی نمیتونی حرف بزنی و جمله بسازی نمیتونی تست بزنی تو دنیا کلمه بلد باش گرامر بلد نباشی بازم حرف نمیتونی بزنی نمیتونی تست بزنی پس هر دو رو با هم دیگه یاد بگیر مثلا فردا میخوای زبان بخونی کلمات رو بخون گرامر رو بخون بعد سعی بکن از کلماتی که یاد گرفتی تو جمله بندیت استفاده کنی قرار نیست کلمه حفظ کنی بزاری خاک بخوره که باید استفاده کنی تا یادت نره گرامر هم میخوای بخونی والا به نظر من کتاب مدرسه مفهومی نیست یکمی و نکات کلیدی و زیادی رو نمیگه
و اینکه چون میخوای از پایه بخونی یعنی هفتم هر روز تمرین و تکرارت رو داشته باش حتما اگر میتونی@sani-painting بله اونارو یکمی حفظم
اهان مرسی -
و اینکه چون میخوای از پایه بخونی یعنی هفتم هر روز تمرین و تکرارت رو داشته باش حتما اگر میتونی@sani-painting فک نکنم هر روز بتونم
-
Helen Alinia راستی میخوای reading و Speaking و Listening هم کار بکنی؟
@sani-painting نمیدونم شاید...
-
@sani-painting فک نکنم هر روز بتونم
Helen Alinia هر روز هم منظورم این نیست مثلا 8 ساعت درس میخونی 6 ساعت زبان بخونی حتی شده روزی 10 تا کلمه رو حفظ کن چون از هفتم میخوای قوی شروع کنی باید زمان بزاری
-
Helen Alinia هر روز هم منظورم این نیست مثلا 8 ساعت درس میخونی 6 ساعت زبان بخونی حتی شده روزی 10 تا کلمه رو حفظ کن چون از هفتم میخوای قوی شروع کنی باید زمان بزاری
@sani-painting باشه عزیزم مرسی
-
@sani-painting باشه عزیزم مرسی
Helen Alinia خواهش میکنم
-
@sani-painting نمیدونم شاید...
Helen Alinia آهان به نظر من یاد گرفتن شون مفید هست
-
Helen Alinia شاید مطالب این تایپیک برای شروع بد نباشه .
امیدوارم با تلاش مستمرتون بهترین ها براتون رقم بخوره -
Helen Alinia شاید مطالب این تایپیک برای شروع بد نباشه .
امیدوارم با تلاش مستمرتون بهترین ها براتون رقم بخوره -
سلام. منم پیشنهاد میکنم اگه امکانش هست کلاس ثبت نام کنین. بعد اینکه زبان رو مدل مدرسه ای نخونین. تو مدرسه ازمون میخوان کلمه و گرامر بلد باشیم و یکم ترجمه فقط، ولی شما زبان رو واقعی شروع کنین. یعنی تو دلتون بگین میخواین واقعا انگلیسی حرف بزنین! وقتی اینطوری وارد یک زبان بشید توی گرامر و ترجمه و کلمه هم نمونه میشین.
-
سلام. منم پیشنهاد میکنم اگه امکانش هست کلاس ثبت نام کنین. بعد اینکه زبان رو مدل مدرسه ای نخونین. تو مدرسه ازمون میخوان کلمه و گرامر بلد باشیم و یکم ترجمه فقط، ولی شما زبان رو واقعی شروع کنین. یعنی تو دلتون بگین میخواین واقعا انگلیسی حرف بزنین! وقتی اینطوری وارد یک زبان بشید توی گرامر و ترجمه و کلمه هم نمونه میشین.
Par isa و همونطوری که یکی از دوستان گفتن، هر ۴ مهارت رو باهم شروع کنین. مهارت شنوایی(listening)،حرف زدن(speaking)،از رو خواندن(reading)،نوشتن(writing).
برای این کار کافیه تو تلگرام سرچ کنین. کانال های آموزشی زیاد هستن که بعضی هاشون از اول شروع کردن. یوتیوب هم گزینه ی خیلی خوبیه.
در آخر اینکه اگه سخت نگیرین و پیشرفت خودتون هرچند کم رو ببینین، علاقمند میشین♡