میشه الان شروع کرد؟
-
سلام من سال دوازدهم تجربیم
تاحالا هیچیواسه کنکور نخوندم ی دلیلش اینه ک پارسال جیزی یاد نگرفتیم تو کرونا امسالم همینطور
بیشترمیخامیسال پشتکنکور بمونم چوننمیرسم حالا نظرتون چیه من با راه ابریشممیتونمبرسونم خودمو یا بزارم سال بعد؟ -
سلام دوست آلایی عزیز
روزتون خوش
گروه هارو منشن کنید تا تاپیکتونو ببینند
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
میتونید از این تاپیک استفاده کنین تا بیشتر با انجمن آشنا بشید
https://forum.alaatv.com/topic/20749
https://forum.alaatv.com/topic/4161/آموزش-کار-با-انجمندرباره سوالتون بله میتونید فقط باید سرعت و ساعت مطالعتونو بالا ببرید تا به فرسنگی که راه ابریشمی ها هستن برسید
و اینکه در عین حال که باید تلاش بیشتر بکنید باید مفیدتر درس بخونید و تست بزنید
هر وقت ماهی و از آب بگیرید تازست
مطمعن باشید میتونید -
سلام وقت بخیر
قطعا شدنیه به شرطی که به سبک جدیدی زندگی کنید
اول توکل و بعد هم اراده داشته باشید
مسیر دقیقی برای خودتون مشخص کنید و به اهدافتون پایبند باشید
با ارزوی موفقیت -
سلام وقت بخیر
قطعا شدنیه به شرطی که به سبک جدیدی زندگی کنید
اول توکل و بعد هم اراده داشته باشید
مسیر دقیقی برای خودتون مشخص کنید و به اهدافتون پایبند باشید
با ارزوی موفقیتFatemeh Babazadeh شما از پک راه ابریسم استفاده کردین؟
-
Fatemeh Babazadeh شما از پک راه ابریسم استفاده کردین؟
mohammad jomoor بله دارم با راه ابریشم میرم جلو
-
mohammad jomoor بله دارم با راه ابریشم میرم جلو
Fatemeh Babazadeh اها ممنون
-
Fatemeh Babazadeh اها ممنون
mohammad jomoor
خواهش میکنم -
سلام دوست من
من نمیخوام الکی بهت بگم تو میتونی و این داستانا که فقط شعار باشه...
شما رشتهت تجربیه که قبولی خیلیییی سخته
حتی اگر رشته ریاضی هم بودی کارت سخت بود چه برسه به تجربی.
به نظرم از الان شروع کن. ولی نه برا کنکور۱۴۰۰. بلکه برا ۱۴۰۱. البته کنکور هم شرکت کن. که هم ترست بریزه، هم با فضا آشنا بشی.
ولی به نظرم برا کنکور ۱۴۰۰ نخون. چون مجبوری تند تند بخونی و اینجوری تسلط پیدا نمی کنی. برای ۱۴۰۱ بخون که بترکونیایشالا
ولی از همین حالا شروع کن.
مطمئن باش برا ۱۴۰۱ نتیجه می گیری
موفق باشی -
سلام دوستان سلام من دوازدهم تجربی هستم از ریاضی و فیزیک صفرم و چیزی کار نکردم برای کنکور بنظر شما از اسفند تا قبل کنکور چه مباحثی کار کنم ک درصد خوبی بیارم شیمی ۳ هم دو فصل اول ز و شیمی دهم هم زیاد بهش مسلط نیستم ولی یه چیزهایی بلدم ولی شیمی ۲ را دارم میخونم راه ابریشم شیمی دارم برای شیمی ۳ و ۱ بنظر شمل
چکار کنم و چه مباحثی بخونم -
سلام دوستان روزتون بخیر
یکم راهنمایی میخواستم
من پایه شیمی بسیار ضعیفی دارم الان هم یازدهم هستم تقریبا داریم فصل دوم شیمی رو تموم میکنیم بنظر شما الان از این ماه برم از اول ویدیو های سال دهم استاد گودرزی رو ببینم و تمرین کنم بعد برای یازدهم از تابستان شروع کنم چون دبیر های ما فوق العاده بعد تدریس میکردن من هم یک هفته پیش شروع به استفاده از آلاء کردم ممنون میشم نظرتون رو برام بگین -
سلام دوستان سلام من دوازدهم تجربی هستم از ریاضی و فیزیک صفرم و چیزی کار نکردم برای کنکور بنظر شما از اسفند تا قبل کنکور چه مباحثی کار کنم ک درصد خوبی بیارم شیمی ۳ هم دو فصل اول ز و شیمی دهم هم زیاد بهش مسلط نیستم ولی یه چیزهایی بلدم ولی شیمی ۲ را دارم میخونم راه ابریشم شیمی دارم برای شیمی ۳ و ۱ بنظر شمل
چکار کنم و چه مباحثی بخونمemad Alizadeh 0 سلام این شیمی رو اصلا نباید از وسط بخونید برید از پایه ترین مطالب دهم شروع کنید و عجله هم نکنید بزارید مطالب دسته بندی بشه و درباره ریاضی فیزیک هم با راه ابریشم میتونید از پایه ترین مطالب شروع کنید و برای ۱۴۰۱ برنامه ریزی کنید مطمعنا اگر بخواید موفق میشید و در ضمن برا کنکور ۱۴۰۰ هم بیشتر تمرکز رو روی عمومیا بزارید و درسایی از اختصاصی که مطالب ترکیبی کمی داره مثل گرما فیزیک
-
سلام من سال دوازدهم تجربیم
تاحالا هیچیواسه کنکور نخوندم ی دلیلش اینه ک پارسال جیزی یاد نگرفتیم تو کرونا امسالم همینطور
بیشترمیخامیسال پشتکنکور بمونم چوننمیرسم حالا نظرتون چیه من با راه ابریشممیتونمبرسونم خودمو یا بزارم سال بعد؟mohammad jomoor راه ابریشم هنوز تموم نشده ولی اگه از الان شروع کنی تا کنکور همه چیزو خوندی و تست هم زدی اگه با برنامه پیش بری و ساعات مطالعت 10 به بالا باشه