ریاضی یازدهم آمار
-
سلام بچه ها وقتی تعداد داده ها فرد باشه برای بدست آوردن چارک اول و سوم باید میانه رو هم درنظر بگیریم یا فقط باید به داده های قبل وبعد از میانه توجه کنیم؟
هر دوحالت رو تو تست ها دیدم😥@دانش-آموزان-آلاء. دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@همیار. @همکاری -
سلام بچه ها وقتی تعداد داده ها فرد باشه برای بدست آوردن چارک اول و سوم باید میانه رو هم درنظر بگیریم یا فقط باید به داده های قبل وبعد از میانه توجه کنیم؟
@همیار. @همکاریArefe Heydari سلام
چون داده ها فرد پس اول میانه رو پیدا میکنیم همان طور که میدونید حالا تعداد دادهای قبل و بعد میانه باهم برابرن /داده های قبل از میانه میشه چارک اول /خود میانه میشه چارک دوم/داده های بعد میانه میشه چارک سوم
حالا اگه داده زوج باشه میانگین دوعدد وسط میشه میانه باز نیز به ترتیب بالا داده های قبل میانه میشه چارک اول/خود میانه چارک دوم/بعد میانه چارک سوم
اول باید داده هارو از کوچیک به بزرگ مرتب کنی بعد میانه بگیری -
@همیار. @همکاریArefe Heydari سلام
وقتی تعداد داده ها فرد است میانه اصلا جزء داده ها نیست که در چارک باشد یا نباشد ( داده ها چارک بندی می شوند نه میانه ای که داده نیست و خودمون به دست آوردیم) -
Arefe Heydari سلام
وقتی تعداد داده ها فرد است میانه اصلا جزء داده ها نیست که در چارک باشد یا نباشد ( داده ها چارک بندی می شوند نه میانه ای که داده نیست و خودمون به دست آوردیم)این پست پاک شده! -
Arefe Heydari سلام
وقتی تعداد داده ها فرد است میانه اصلا جزء داده ها نیست که در چارک باشد یا نباشد ( داده ها چارک بندی می شوند نه میانه ای که داده نیست و خودمون به دست آوردیم)z Gheibi وقتی زوج باشه جزء داده ها نیست

-
z Gheibi وقتی زوج باشه جزء داده ها نیست

Shadow Runner ممنون از توجهتون به اشتباهم😅 آنقدر سوال جواب دادم 😵 اینطوری شدم
چه قدر خوبه که بررسی میکنید -
Shadow Runner ممنون از توجهتون به اشتباهم😅 آنقدر سوال جواب دادم 😵 اینطوری شدم
چه قدر خوبه که بررسی میکنیدz Gheibi خواهش میکنم پیش میاد واسه همه
-
z Gheibi خواهش میکنم پیش میاد واسه همه
Shadow Runner میشه یه لطفی بکنید ، وپروفایلتونو عوض کنید زیبنده انجمن و شما نیست ببخشید اگر دخالت کردم بازم هرطور صلاح می دونید اما واقعا سزاوار به نظر نمیاد
-
z Gheibi وقتی زوج باشه جزء داده ها نیست

Shadow Runner ]vh [cچرا جزو داده ها نیست هستش؟ خودتون نشون دادید
-
Shadow Runner ]vh [cچرا جزو داده ها نیست هستش؟ خودتون نشون دادید
@kosar-mottaghi من گفتم هستش ایشون z Gheibi گفتن نیس
-
Shadow Runner میشه یه لطفی بکنید ، وپروفایلتونو عوض کنید زیبنده انجمن و شما نیست ببخشید اگر دخالت کردم بازم هرطور صلاح می دونید اما واقعا سزاوار به نظر نمیاد
این پست پاک شده! -
@kosar-mottaghi من گفتم هستش ایشون z Gheibi گفتن نیس
Shadow Runner بله چشمم مال شماروخورد ببخشید
-
Arefe Heydari سلام
وقتی تعداد داده ها فرد است میانه اصلا جزء داده ها نیست که در چارک باشد یا نباشد ( داده ها چارک بندی می شوند نه میانه ای که داده نیست و خودمون به دست آوردیم) -
@همیار. @همکاریArefe Heydari
متاسفانه هیچکدوم جواب سوالمو نداد😅 -
@همیار. @همکاریArefe Heydari سلام کتاب و دوجای دیگه رو دیدم هر دو میانه رو به حساب نیاوردن

-
Arefe Heydari سلام کتاب و دوجای دیگه رو دیدم هر دو میانه رو به حساب نیاوردن

z Gheibi
سلام
آهان پس میانه رو حساب نمیکنیم مرسی ممنونم🌹🌺🙏 -
Arefe Heydari سلام کتاب و دوجای دیگه رو دیدم هر دو میانه رو به حساب نیاوردن

-
z Gheibi چرا حساب میکیم مگه نمی بینی اسم چارک دوم ننوشته یعنی میانه هم چارک هستش ولی دیگه کتاب اسمشو ننوشته
@kosar-mottaghi عزیزم منظورشون اینکه برا مشخص کردن چارک اول وسوم، نباید میانه یا همون چارک دوم رو در نظر بگیریم و با توجه به شواهد کاملا درسته
-
@kosar-mottaghi عزیزم منظورشون اینکه برا مشخص کردن چارک اول وسوم، نباید میانه یا همون چارک دوم رو در نظر بگیریم و با توجه به شواهد کاملا درسته
Arefe Heydari بالاخره چارک دیگه ولی اسمشو نمی گیم
-
z Gheibi
سلام
آهان پس میانه رو حساب نمیکنیم مرسی ممنونم🌹🌺🙏Arefe Heydari خواهش میکنم موفق باشید 🌷