پیدا کردن مختصات نقطهP
-
@kosar-mottaghi سوال حل میکنی اما بهش مطمئن نیستی؟😮
امیر گلزار
هر ازگاهی محاسباتم اشتباه میشه واسه همین -
@kosar-mottaghi مرحله دستگاه رو درست رفتی و مراحل ها ،اما دستگاهی که تشکیل دادم با توجه به چیز های بدست آمده در محاسبات شما یک دستگاه با جواب درست بدست آوردی و منم یک دستگاه دیگه از روی این محاسبات و جواب دیگر به دست آوردم مشکل اصلی کجا میتونه باشه؟
.
.

امیر گلزار
میگم نقاطی رو که هم شما و هم من بدست آوردم رو بزار جای aوbفاصیه رو از هرکدوم حساب کن ببین فاصله ها تو هرسه یه اندازه است یا نه بعد ببین مال کدوممون درسته -
امیر گلزار
میگم نقاطی رو که هم شما و هم من بدست آوردم رو بزار جای aوbفاصیه رو از هرکدوم حساب کن ببین فاصله ها تو هرسه یه اندازه است یا نه بعد ببین مال کدوممون درسته@kosar-mottaghi Ok☺
-
@kosar-mottaghi Ok☺
امیر گلزار خواهش
-
امیر گلزار
میگم نقاطی رو که هم شما و هم من بدست آوردم رو بزار جای aوbفاصیه رو از هرکدوم حساب کن ببین فاصله ها تو هرسه یه اندازه است یا نه بعد ببین مال کدوممون درسته@kosar-mottaghi محاسبات شما اشتباه بود
با مختصات شماa=-10،b=-14
APوBP=رادیکال410است ولی CPرادیکال394است. -
@kosar-mottaghi محاسبات شما اشتباه بود
با مختصات شماa=-10،b=-14
APوBP=رادیکال410است ولی CPرادیکال394است.امیر گلزار 😟😖😬
معذرت دوباره حساب میکنم میفرستم -
امیر گلزار 😟😖😬
معذرت دوباره حساب میکنم میفرستم@kosar-mottaghi دستت درد نکنه خودم محاسبه کردم اما جوابتو بفرست مقایسه کنم.
-
امیر گلزار 😟😖😬
معذرت دوباره حساب میکنم میفرستم@kosar-mottaghi جوابا5رادیکال10بدست میاد.
-
@kosar-mottaghi جوابا5رادیکال10بدست میاد.
امیر گلزار
باشه چشم -
@kosar-mottaghi جوابا5رادیکال10بدست میاد.
امیر گلزار واقعا جالبه تو چه طوری رادیکال آوردی اصلا جور در نمیاد هر دفعه یه مدل میان بچه هارو منش میکنم پاسخ بدن
عجب سوالی شد -
-
امیر گلزار واقعا جالبه تو چه طوری رادیکال آوردی اصلا جور در نمیاد هر دفعه یه مدل میان بچه هارو منش میکنم پاسخ بدن
عجب سوالی شد@kosar-mottaghi محاسبات نقطه ی شما که در تصویر خط کشیدم است اینطور بدست آمد:

-
عجب سوالی شد@kosar-mottaghi و راه حل من:

-
@kosar-mottaghi و راه حل من:

امیر گلزار راحلم درس بود باز تو محاسبات اشتبا کردم:man_facepalming_medium-light_skin_tone: معذرت میخوام
-
امیر گلزار راحلم درس بود باز تو محاسبات اشتبا کردم:man_facepalming_medium-light_skin_tone: معذرت میخوام
@kosar-mottaghi اشکال نداره انسان جایز الخطاست.
گاهی پیش میاد.