پیوستگی و مشتق؟
-
نوشتهشده در ۵ بهمن ۱۳۹۹، ۱۴:۴۴ آخرین ویرایش توسط Sahar.tuo انجام شده
سلام رفقا
وقتتون بخیر
یه دوتا سوال
۱)تو این عکس پایینی چرا استاد گفتند رادیکال xپیوستس؟ اخه شرط پیوستگی این بود که پیوستگی چپ و راست و مقدار تابع باهم برابر میبودن تا میگفتیم تابع تو اون نقطه پیوستس اما اینجا فقط پیوستگی راست داره و پیوستگی چپ نداره پس درنتیجه کلا پیوسته نیس
۲)پیرو همین سوال بالایی چرا تو این عکس پایینی ام گفتن در x0پیوستس؟
ممنون میشم قشنگ شفاف سازیش کنید
پیشاپیش سپاس
@ریاضیا
@تجربیا
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@دوازدهم -
سلام رفقا
وقتتون بخیر
یه دوتا سوال
۱)تو این عکس پایینی چرا استاد گفتند رادیکال xپیوستس؟ اخه شرط پیوستگی این بود که پیوستگی چپ و راست و مقدار تابع باهم برابر میبودن تا میگفتیم تابع تو اون نقطه پیوستس اما اینجا فقط پیوستگی راست داره و پیوستگی چپ نداره پس درنتیجه کلا پیوسته نیس
پیشاپیش سپاس
@ریاضیا
@تجربیا
@دوازدهمنوشتهشده در ۵ بهمن ۱۳۹۹، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sahar-tuo سلام میشه شماره فیلم و دقیقه شو بگید
-
@sahar-tuo سلام میشه شماره فیلم و دقیقه شو بگید
نوشتهشده در ۵ بهمن ۱۳۹۹، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a سلام فیلم ۳۹ دقیقه هاشم که تو عکس معلومه
-
سلام رفقا
وقتتون بخیر
یه دوتا سوال
پیشاپیش سپاس
@ریاضیا
@تجربیا
@دوازدهمنوشتهشده در ۵ بهمن ۱۳۹۹، ۱۴:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sahar-tuo سلام
من فکر میکنم چون کلا عدد هایی که میشه از توی رادیکال در بیان مثبتن و ینی کلا دامنش از 0 تا مثبت بی نهایته اگر توی این دامنش جایی شکستگی داشته باشه یا بریده شده باشه میگیم پیوسته نیست
پس این پیوستست چون توی دامنه خودش جای شک داری نداری
و اینکه توی نقطه اول بازه که بسته هم هست ینی جزو دامنمون حساب میشه اگر مثل همین دامنه باشه 0 تا مثبت بی نهایت 0 اگر پیوستگی راست داشته باشه بسه چون اصلا به قبل اون کاری نداریم و توی بازمون حساب نمیشه که ببینیم پیوسته هست یا نه
من فک میکنم اینطور باشه
امیدوارم اشتباه نگفته باشم️
-
سلام رفقا
وقتتون بخیر
یه دوتا سوال
پیشاپیش سپاس
@ریاضیا
@تجربیا
@دوازدهم@sahar-tuo سلام
من فکرمیکنم شرطی که شمامیگین برای مشتق پذیریه؛اینکه تابع درچپ وراست پیوسته باشه وحدش درچپ وراست برابرباشه برای مشتق پذیریه
برای پیوستگی فقط یه شرط داریم؛اینکه حدتابع ومقدارتابع تواون نقطه برابرباشن همین.
توتابع رادیکال ایکس به ازای ایکس 0؛0 داریم.
وحدتابع درنقطه 0 صفره.پس این تابع توی دامنش پیوسته است امامشتق پذیرنیست،چون حدچپ نداره که بخوایم پیوستگی توچپش رومشخص کنیم.
فکرکنم این دوتاموضوعوباهم میکس شده وباعث شده گنگ بشه برات -
سلام رفقا
وقتتون بخیر
یه دوتا سوال
پیشاپیش سپاس
@ریاضیا
@تجربیا
@دوازدهمنوشتهشده در ۵ بهمن ۱۳۹۹، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sahar-tuo فیلمو دیدم
نه خب خوده آقای ثابتی میگه که مشتق چپ نداره،منظورش از اینکه پیوستس همون پیوسته از سمته راسته، و اِلّا خب از چپ که پیوسته نیس -
@sahar-tuo فیلمو دیدم
نه خب خوده آقای ثابتی میگه که مشتق چپ نداره،منظورش از اینکه پیوستس همون پیوسته از سمته راسته، و اِلّا خب از چپ که پیوسته نیسنوشتهشده در ۵ بهمن ۱۳۹۹، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a دقیقا
ممنونم
من فکر کردم پیوستگی چپ و راست مد نظرشون بوده که کلی گفتن پیوستس... -
@sahar-tuo سلام
من فکر میکنم چون کلا عدد هایی که میشه از توی رادیکال در بیان مثبتن و ینی کلا دامنش از 0 تا مثبت بی نهایته اگر توی این دامنش جایی شکستگی داشته باشه یا بریده شده باشه میگیم پیوسته نیست
پس این پیوستست چون توی دامنه خودش جای شک داری نداری
و اینکه توی نقطه اول بازه که بسته هم هست ینی جزو دامنمون حساب میشه اگر مثل همین دامنه باشه 0 تا مثبت بی نهایت 0 اگر پیوستگی راست داشته باشه بسه چون اصلا به قبل اون کاری نداریم و توی بازمون حساب نمیشه که ببینیم پیوسته هست یا نه
من فک میکنم اینطور باشه
امیدوارم اشتباه نگفته باشم️
نوشتهشده در ۵ بهمن ۱۳۹۹، ۱۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi
@ida-shateri
مرسی -
نوشتهشده در ۵ بهمن ۱۳۹۹، ۱۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sahar-tuo خواهش میکنم
-
@infinitie-a دقیقا
ممنونم
من فکر کردم پیوستگی چپ و راست مد نظرشون بوده که کلی گفتن پیوستس...نوشتهشده در ۵ بهمن ۱۳۹۹، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sahar-tuo خواهش میکنم