پزشکی دانشگاه بقیه الله
-
سلام
دوستان اگر تجربه ای (درمورد پزشکی دانشگاه بقیه الله و شرایطش)دارید و اطلاعاتی دارید لطفا زودتر کمک کنید،خیلی ممنون
@دانشجوی-پزشکی @دانش-آموزان-آلاء @تجربیاZeinab Siri
شرایط اینه که معدلت باید بالای ۱۸ باشه
از وپزشکی میخوای ترازت بالای ۸۰۰۰وخورده ای
اگه پیرا پزشکی میخوای بالای ۷۰۰۰و خورده ای
مصاحبه داره باید تهران بری
باید کارت بسیج داشته باشی
حداکثر سنم ۲۲ ساله
حقوقم میدن ولی نمیدونم چقدر!!!
فقط یه دانشگاه داره اونم دانشگاهش تهرانه -
sallar savadkoohi
خیلیرممنونم ازتون دوستان که وقت گذاشتید و کمکم کردید
خیلی اطلاعی نداشتم درمورد دانشگاهش،و فقط شنیده بودم که آینده ی شغلی خوبی دارن و این که موقع ثبت نام باید حتما تیک علاقه مندیش رو زد وگرنه نمیشه بعد از کنکور اقدامی انجام داد و این که آیا این دانشگاه مختص بچه های سهمیه دار و خانواده های سپاهیه؟!؟اینو نمیدونستم -
سلام
دوستان اگر تجربه ای (درمورد پزشکی دانشگاه بقیه الله و شرایطش)دارید و اطلاعاتی دارید لطفا زودتر کمک کنید،خیلی ممنون
@دانشجوی-پزشکی @دانش-آموزان-آلاء @تجربیاZeinab Siri مختص کس خاصی نیست! دانشگاه با کیفیتی داره فقط مشکلش اینه که تا ابد شما یه نظامی خواهید و بود و دست و پاتون بسته خواهد بود مثلا نمیتونید تا 10 سال برا آزمون تخصص شرکت کنید
-
Zeinab Siri مختص کس خاصی نیست! دانشگاه با کیفیتی داره فقط مشکلش اینه که تا ابد شما یه نظامی خواهید و بود و دست و پاتون بسته خواهد بود مثلا نمیتونید تا 10 سال برا آزمون تخصص شرکت کنید
Bio
جدا؟
-
سلام
@دانشجوی-پزشکی @دانش-آموزان-آلاء @تجربیاZeinab Siri سلام هر سال پزشک خانم نمی گیرند 98نگرفتن 99گرفتن ،شرایط ش را هم سرچ کنید همش میاد .
توی ثبت نام لازم نیست کاری انجام بدید فقط موقع انتخاب رشته باید انتخابش کنید در نظر داشته باشید که شما استخدام سپاه می شوید و به شرایط استخدامی توجه کنید چون بعداًباید براشون طبق قوانین کار کنید و از بورسیه برخوردارید -
Zeinab Siri سلام هر سال پزشک خانم نمی گیرند 98نگرفتن 99گرفتن ،شرایط ش را هم سرچ کنید همش میاد .
توی ثبت نام لازم نیست کاری انجام بدید فقط موقع انتخاب رشته باید انتخابش کنید در نظر داشته باشید که شما استخدام سپاه می شوید و به شرایط استخدامی توجه کنید چون بعداًباید براشون طبق قوانین کار کنید و از بورسیه برخورداریدz Gheibi خیلی ممنونم🥰
-
Zeinab Siri
حداکثر سنم ۲۲ ساله
فقط یه دانشگاه داره اونم دانشگاهش تهرانه -
@kosar-mottaghi چشم،تشکر
-
z Gheibi خیلی ممنونم🥰
Zeinab Siri خواهش میکنم
-
@kosar-mottaghi چشم،تشکر
Zeinab Siri خواهش ایشالاه به خواستتون برسین
-
Zeinab Siri خواهش ایشالاه به خواستتون برسین
@kosar-mottaghi ممنون،همینطور شما دوست عزیز🥰
-
سلام
@دانشجوی-پزشکی @دانش-آموزان-آلاء @تجربیاZeinab Siri .هر سال فرق میکنه
بعضی سالها از داوطلبان دختر پذیرش ندارند حتی توی یک رشته نسبتا زنانه ای مثل پرستاری . -
سلام
@دانشجوی-پزشکی @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا -
سلام من خودم فقط به عشق بقیه الله می خوام کنکور بدم عاشق همه ی شرایطش هم هستم طبق چیزای که خوندم برای دزشکی تراز بالای 9500 می خواد مازاد میگیره و دو تا سه سری مصاحبه داره برای پذیرش بانوان هم معلوم نیس چیه ولی احتمالا امسالم باشه بسیجی بودن واجب نیست ولی امتیاز مثبت محسوب میشه جو دانشگاه نظامی نیست ولی مذهبیه باید در کار های جهادی و فرهنگی که دانشگاه برگزار میکنه شرکت کنی برای اقایون سه ماه معمولا دوره پاسداری داره با موفقط سپاه میتونی در وقت های آزاد مطب داشته باشی اینده شغلی تضمینه از بدو ورود بورسیه میشی و حقوق و مزایای پاسداری دریافت میکنی داشگاهش هم از نظر علمی دانشگاه خوبیه و خیلی سریع داره رشد میکنه فعلا سه تا تخصص داره ولی اگه با هماهنگی خودش باشه می تونی برای تخصص بری دانشگاه دیگه و در اخر اینکه مصاحبه هاش سخته که من فقط از همون میترسم خدا بخیر کنه ببخشید یکم طولانی شد
-
Zeinab Siri
حداکثر سنم ۲۲ ساله
فقط یه دانشگاه داره اونم دانشگاهش تهرانه@kosar-mottaghi الزامی به داشتن کارت بسیج نیست فقط درشرایط یکسان اولویت با کسیه که داشته باشه
-
سلام من خودم فقط به عشق بقیه الله می خوام کنکور بدم عاشق همه ی شرایطش هم هستم طبق چیزای که خوندم برای دزشکی تراز بالای 9500 می خواد مازاد میگیره و دو تا سه سری مصاحبه داره برای پذیرش بانوان هم معلوم نیس چیه ولی احتمالا امسالم باشه بسیجی بودن واجب نیست ولی امتیاز مثبت محسوب میشه جو دانشگاه نظامی نیست ولی مذهبیه باید در کار های جهادی و فرهنگی که دانشگاه برگزار میکنه شرکت کنی برای اقایون سه ماه معمولا دوره پاسداری داره با موفقط سپاه میتونی در وقت های آزاد مطب داشته باشی اینده شغلی تضمینه از بدو ورود بورسیه میشی و حقوق و مزایای پاسداری دریافت میکنی داشگاهش هم از نظر علمی دانشگاه خوبیه و خیلی سریع داره رشد میکنه فعلا سه تا تخصص داره ولی اگه با هماهنگی خودش باشه می تونی برای تخصص بری دانشگاه دیگه و در اخر اینکه مصاحبه هاش سخته که من فقط از همون میترسم خدا بخیر کنه ببخشید یکم طولانی شد
احمد قادری در پزشکی دانشگاه بقیه الله گفته است:
سلام
تشکر بابت توضیح کاملتون -
احمد قادری علاوه بر مصاحبه،تست آمادگی بدنی هم میگیرند،و اینکه در هر جایی که سپاه بگه باید خدمت کنی
-
احمد قادری علاوه بر مصاحبه،تست آمادگی بدنی هم میگیرند،و اینکه در هر جایی که سپاه بگه باید خدمت کنی
mobin esmailpour و خیلی شرایط دیگه بیشتر ازاین بود که اگه کسی مثل من علاقه داشت خودش میره زیر و بمش در میاره