سوال از آقای موقاری
-
باسلام خدمت آقای موقاری عزیز
بنده پوریا مهدی زاده هستم از شهرستان خرم آباد پایه دهم
یه عرضی داشتم خدمتتون با این کتاب 1399-1400 که نصفش هم از فصل گوارش و هم از فصل قلب حذف شده باید چی کنیم در صورتی که آزمون هایی مثل گاج و قلمچی و.... از این قسمت ها سوال میارن یعنی طبق کتاب 1396-1397 لطفاً یه راه حل پیشنهاد کنید
دست بوس شما مهدی زادهپوریا مهدی زاده آقای ذبحی خیلی قشنگ درس میده میدونم ممکنه اولش باهاش حال نکنی ولی معلم خوبیه
-
یه عرضی داشتم خدمتتون با این کتاب 1399-1400 که نصفش هم از فصل گوارش و هم از فصل قلب حذف شده باید چی کنیم در صورتی که آزمون هایی مثل گاج و قلمچی و.... از این قسمت ها سوال میارن یعنی طبق کتاب 1396-1397 لطفاً یه راه حل پیشنهاد کنید
دست بوس شما مهدی زادهپوریا مهدی زاده برای اینکه پیامتون دیده بشه باید مشن کنید
-
این پست پاک شده!
-
-
دست بوس شما مهدی زادهپوریا مهدی زاده ادمین @M-an
ببخشید این درسته که تا سال بعد باید صبر کنیم?آخه من نوشتم نکات رو یعنی اینا به درو نمیخوره? -
سلام
-
سلام
Mahdi Moslehi سلام بروی ماهت برادر
-
پوریا مهدی زاده ادمین @M-an
ببخشید این درسته که تا سال بعد باید صبر کنیم?آخه من نوشتم نکات رو یعنی اینا به درو نمیخوره?مینا میناب احتمالا برفناست شاید هم نه
-
ببخشید این درسته که تا سال بعد باید صبر کنیم?آخه من نوشتم نکات رو یعنی اینا به درو نمیخوره?مینا میناب اگه دهم هستید بعضی نکات به درد نخواهد خورد اصلا چون حذف شده
-
ببخشید این درسته که تا سال بعد باید صبر کنیم?آخه من نوشتم نکات رو یعنی اینا به درو نمیخوره? -
مینا میناب
استاد خودشون در یکی از لایوها گفتن دانش اموزهای یازدهم چطور استفاده کنن می تونید از پیج اینستاگرام آلاء ببینیدنه اینطور نیست که به درد نخوره
وقتی کتاب تغییر می کنه زیر و رو که نمیشه یه قسمت هایی حذف یا تغییر می کنن@m-an میشه به آقای ذبحی بگین که درس رو جلو ببره معلم ما تا جایی که ذبحی آمد بود، رسید به آقای ذبحی بگین که درس بِدَن. با سپاس
-
@m-an میشه به آقای ذبحی بگین که درس رو جلو ببره معلم ما تا جایی که ذبحی آمد بود، رسید به آقای ذبحی بگین که درس بِدَن. با سپاس
-
حسین نادری
دوره تکمیل میشه به مرور
نه این دوره تمامی دوره های امسال که در حال ضبط هستن@m-an ممنون
-
مینا میناب
استاد خودشون در یکی از لایوها گفتن دانش اموزهای یازدهم چطور استفاده کنن می تونید از پیج اینستاگرام آلاء ببینیدنه اینطور نیست که به درد نخوره
وقتی کتاب تغییر می کنه زیر و رو که نمیشه یه قسمت هایی حذف یا تغییر می کنن@m-an ممنون بابت پاسخگویی💐