فارغ التحصیل تجربی و شرکت در کنکور ریاضی
-
درود!!
بنده فارغ التحصیل تجربی ام پارسال کنکور دادم ولی رتبه مورد نظرم رو کسب نکردم امسال ولی قصد دارم در رشته ریاضی کنکور بدم ، میخواستم بدونم با تسلط بر ریاضی و فیزیک تجربی ، حدودا چه درصدی رو میتونم کسب کنم!! یعنی اینکه کلا بیخیال حسابان و دروس اضافه رشته ریاضی نسبت به تجربی بشم -
درود!!
بنده فارغ التحصیل تجربی ام پارسال کنکور دادم ولی رتبه مورد نظرم رو کسب نکردم امسال ولی قصد دارم در رشته ریاضی کنکور بدم ، میخواستم بدونم با تسلط بر ریاضی و فیزیک تجربی ، حدودا چه درصدی رو میتونم کسب کنم!! یعنی اینکه کلا بیخیال حسابان و دروس اضافه رشته ریاضی نسبت به تجربی بشمAmir Sh 0 فیزیک تجربی که فقط چند تا فصل کمتر از ریاضی داره پس شما با تسلط بر فصل های فیزیک تجربی هم میتونی درصد قابل قبولی توی فیزیک کسب کنی ولی در رابطه با ریاضی فکر نکنم ریاضی تجربی کافی باشه البته کسی که رشتش ریاضیه بهتر میتونه کمکت کنه
-
-
درود!!
بنده فارغ التحصیل تجربی ام پارسال کنکور دادم ولی رتبه مورد نظرم رو کسب نکردم امسال ولی قصد دارم در رشته ریاضی کنکور بدم ، میخواستم بدونم با تسلط بر ریاضی و فیزیک تجربی ، حدودا چه درصدی رو میتونم کسب کنم!! یعنی اینکه کلا بیخیال حسابان و دروس اضافه رشته ریاضی نسبت به تجربی بشمAmir Sh 0 برادر مشن کن تا پیامت دید شود
-
خوب توی فیزیک ریاضی ما فرمول بیشتر داریم
ریاضی هم ۱۷ تا ۱۹ سوال هندسه و ۱۷ تا ۱۹ سوال گسسته و آمار احتمال ۱۷ تا ۲۰ تا هم حسابان یعنی تقریبا یک سوم ریاضی کنکور فکر کنم هم ریاضی و هم فیزیک رو بخونید خیلی بهتره -
خوب توی فیزیک ریاضی ما فرمول بیشتر داریم
ریاضی هم ۱۷ تا ۱۹ سوال هندسه و ۱۷ تا ۱۹ سوال گسسته و آمار احتمال ۱۷ تا ۲۰ تا هم حسابان یعنی تقریبا یک سوم ریاضی کنکور فکر کنم هم ریاضی و هم فیزیک رو بخونید خیلی بهترهMasih shirdel خیلی ممنون!!
-
Amir Sh 0 برادر مشن کن تا پیامت دید شود
حسین نادری تازه اکانت ساختم آشنایی ندارم!! مچکر
-
Amir Sh 0 فیزیک تجربی که فقط چند تا فصل کمتر از ریاضی داره پس شما با تسلط بر فصل های فیزیک تجربی هم میتونی درصد قابل قبولی توی فیزیک کسب کنی ولی در رابطه با ریاضی فکر نکنم ریاضی تجربی کافی باشه البته کسی که رشتش ریاضیه بهتر میتونه کمکت کنه
-
درود!!
بنده فارغ التحصیل تجربی ام پارسال کنکور دادم ولی رتبه مورد نظرم رو کسب نکردم امسال ولی قصد دارم در رشته ریاضی کنکور بدم ، میخواستم بدونم با تسلط بر ریاضی و فیزیک تجربی ، حدودا چه درصدی رو میتونم کسب کنم!! یعنی اینکه کلا بیخیال حسابان و دروس اضافه رشته ریاضی نسبت به تجربی بشمAmir Sh 0 سلام
درصدی بخوام بگم نمیدونم چون دقیقااطلاع ندارم کدوم مباحث مابرای تجربی نیست،امااگرنمیخواین کامل ریاضیات ریاضی روبخونین رومباحثی که تستای بیشتری دارن تسلطتون روکامل کنین،مثه تابع،مثلثات..
بیشترمباحث توریاضی مشترک هستندشایدحدودی 25 30 درصدبتونین بیارین -
aylar mo دنبال رتبه تاپ نیستم ، در حد 20 درصد بتونم ریاضی بزنم برام کافیه، اگر هندسه رو با ریاضی تجربی کامل بخونم امکانش هست به اون درصد برسم؟
-
درود!!
بنده فارغ التحصیل تجربی ام پارسال کنکور دادم ولی رتبه مورد نظرم رو کسب نکردم امسال ولی قصد دارم در رشته ریاضی کنکور بدم ، میخواستم بدونم با تسلط بر ریاضی و فیزیک تجربی ، حدودا چه درصدی رو میتونم کسب کنم!! یعنی اینکه کلا بیخیال حسابان و دروس اضافه رشته ریاضی نسبت به تجربی بشمAmir Sh 0 سلام وقتتون بخیر. ببینید ریاضی شما یه نسخه سبک تر از حسابان رشته ریاضی هستش. یعنی همون سر فصلارو ما توی حسابان هم داریم. از اونجایی که توی کنکور بین 19 تا 20 تا سوال ریاضیات رشته ریاضی از حسابانه و هر تست حدودا 2 درصد ارزش داره، شما همه تست های حسابان رو هم اگر بزنید درصدتون میشه 40 حدودا. در رابطه با فیزیک هم شما توی دهم فصل فشار هاتون یه مقدار کم تر از ماست و همچنین فصل ترمودینامیک هم بچه های تجربی نمیخونن
توی یازدهم ما 4 تا فصل داریم که 2 فصل اخر مربوط میشه به مغناطیس و الکترومغناطیس. برای شما جفتش توی یه فصل اومده و یکم سبکتره.
توی فیزیک دوازدهم هم بچه های تجربی سقوط ازاد از فصل سینماتیک و حرکت دایره ای از فصل دینامیک رو ندارن. و اینکه 2 فصل اخر که انرژی هسته ای و اتمی هست رو هم ندارن که فصلای خیلی ساده ای هستن.
نظری که من دارم اینه که اگر میخواید کنکور ریاضی بدید میتونید علاوه بر حسابان مباحث ساده هندسه مثل تالس، ماتریس، مقاطع مخروطی، انتقال ها و... یاد بگیرید تا اگر تست ساده اومد بزنید. توی کنکور ریاضی نمیشه صرفا روی حسابان حساب باز کرد. درباره فیزیک هم اون بخش هایی که برای ما نسبت به شما اضافه تر هست مباحث خیلی پیچیده ای نیستن اگر تایم بزارید میتونید سریع مسلط شید روشون. -
Amir Sh 0 سلام
درصدی بخوام بگم نمیدونم چون دقیقااطلاع ندارم کدوم مباحث مابرای تجربی نیست،امااگرنمیخواین کامل ریاضیات ریاضی روبخونین رومباحثی که تستای بیشتری دارن تسلطتون روکامل کنین،مثه تابع،مثلثات..
بیشترمباحث توریاضی مشترک هستندشایدحدودی 25 30 درصدبتونین بیارین -
Amir Sh 0 سلام وقتتون بخیر. ببینید ریاضی شما یه نسخه سبک تر از حسابان رشته ریاضی هستش. یعنی همون سر فصلارو ما توی حسابان هم داریم. از اونجایی که توی کنکور بین 19 تا 20 تا سوال ریاضیات رشته ریاضی از حسابانه و هر تست حدودا 2 درصد ارزش داره، شما همه تست های حسابان رو هم اگر بزنید درصدتون میشه 40 حدودا. در رابطه با فیزیک هم شما توی دهم فصل فشار هاتون یه مقدار کم تر از ماست و همچنین فصل ترمودینامیک هم بچه های تجربی نمیخونن
توی یازدهم ما 4 تا فصل داریم که 2 فصل اخر مربوط میشه به مغناطیس و الکترومغناطیس. برای شما جفتش توی یه فصل اومده و یکم سبکتره.
توی فیزیک دوازدهم هم بچه های تجربی سقوط ازاد از فصل سینماتیک و حرکت دایره ای از فصل دینامیک رو ندارن. و اینکه 2 فصل اخر که انرژی هسته ای و اتمی هست رو هم ندارن که فصلای خیلی ساده ای هستن.
نظری که من دارم اینه که اگر میخواید کنکور ریاضی بدید میتونید علاوه بر حسابان مباحث ساده هندسه مثل تالس، ماتریس، مقاطع مخروطی، انتقال ها و... یاد بگیرید تا اگر تست ساده اومد بزنید. توی کنکور ریاضی نمیشه صرفا روی حسابان حساب باز کرد. درباره فیزیک هم اون بخش هایی که برای ما نسبت به شما اضافه تر هست مباحث خیلی پیچیده ای نیستن اگر تایم بزارید میتونید سریع مسلط شید روشون.Mahdi Jafari 1 خیلی ممنون از راهنماییتون و وقتی که گذاشتین!!
-
Mahdi Jafari 1 خیلی ممنون از راهنماییتون و وقتی که گذاشتین!!