سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
کمک لطفا ):
-
سلام
بزارین از اول سال یه خلاصه ای بدم...من راه ابریشم رو از اول سال تهیه کردم (امسال دوازدهمم) گفتم اوکی با این پیش میام ولی عقب افتادگی هایی پیش اومد و سردرگمی هایی که هیچ کدوم از فرسنگ ها رو درست نتونستم پیش برم /: این ناتوانی تو برنامه ریزی بدجوری آزارم میداد تا رسیدیدم به آذر ماه و من کرونا گرفتم بدم گرفتم! و دو هفته شیرین درس نخوندم و از استرس و اضطراب کم مونده بود سر به بیابون بزم! که خانواده به این نتیجه رسید برا من مشاور بگیره و من بعد دوماه به این نتیجه رسیدم من مشاور نمیخوام /: و میخوام خودم پیش بیام /: من دوست دارم کتاب ها رو تموم کنم مشاور میره از وسط میزنه من میگم نگران میانترم و پایان ترمم مشاور میگه تقلب کن من میگن آزمون میخوام مشاور میگه برات زوده! و این گونه من نتیجه گرفتم آقا جان غلط کردم از راه جا موندم/: نه ترم اول رو خوندم (مثلا درس دو هندسه فصل دو فیزیک گسسته و ...) نه آزمونی دادم و نه آزمونی میدم! استرس دارم نمیدونم چه کنم گفتم برنامه میریزم از فرسنگ هفت صبح ها گام به گام با راه میام ظهر ها عقب افتادگیم رو اوکی میکنم! ولی عقب افتادگیم یکم دو کم نیست که ترم یک هست دهم هست عمومی هست و ... حجم فیلم ها هم بالاست شیطونه میگه ولللل کن /: میگه پایه رو ول کن بچسب به دوازدهم و تو همین دوازدهم کار کن /: میگه تست هم میزنی بزن ولی فقط از دوازدهم بزن /: شما بگین چطور برنامه بریزم که با راه پیش بیام؟ علاوه بر همه این ها یکی از دوست هام تصمیم گرفته برا همیشه ارتباطاتش رو محدود کنه! منم تو این محدودیتم! یکم حس تنهایی دارم حس ندونستن حس نتونستن! شیطونه میگه جمش کن بابا از صبح مثل آدم تو همه کلاس ها باش ظهر کار های فردا درس های فردا رو بخون و شبی نصفه شبی نیمه شبی ترم یک رو بخون تا لاص بشی! ولی دلم میگه خفه این جا که به این درجه از عرفان رسیدی که روزی n ساعت درس بخونی گند نزن همون دوستم هم بهم گفت/: خلاصه که من ماندم تنهای تنهاااا ): -
-
امسالو GAME OVER بزن ولی بخون
سال دیگه انشاالله -
.1381sahar
سلام
این رو همیشه در نظر بگیر که خیلیا هنوزم شروع نکردن و تو دو قدم ازشون جلو تری
مطمعن باش هنوزم دیر نیست به شرط اینکه اشفتگی رو بذاری کنار
یه ازمون به دلخواه خودت ثبت نام کن و باهاش شروع کن به خوندن
الان ازمونا تمرکزشون روی نیمسال 2 دوازدهم و سال یازدهم هست
پس تو الان یه دهم عقبی
الان نیروت رو بذار روی کاری که همه کشور میکنن و اولویت اولت جمع کردن نیمسال اول دوازدهم و بعد پایه دهم باشه -
.1381sahar سلام شرایط تقریبا مشابهی داریم ولی شما رشتتون ریاضی هست و من از حجم کلیپهاتون در راه ابریشم بی خبرم ولی یه چیز هست تا کنکور حدود ۱۶۰ روز وقت هست و واقعا حیف هست که ۱۶۰ روز از عمر و جوونیتون هدر بره
بنظر من اول به خدا توکل کنید و با خدا یه قرار بذارید که تمام توانتون رو میذارید(چون در عهد با خدا احتمال شکستن عهد خیلی پایینه) و در عوض خدایی که اینهمه مهربونه و تلاش بنده هاش رو بی پاسخ نمیذاره شما رو به هدفتون برسونه و بعدش هم نه به فکر آزمون باشید و نه مدرسه از اول اول شروع کنید و با قدرتجلو بیاید شک نکنید که بعدا واسه این تلاش دوباره به خودتون افتخار خواهید کرد
انشاالله موفق باشید -
ابوالفضل ریسی این نظر رو خیلی دوست داشتم (: ممنون
-
Ayratin poorghaz //: دوازده ساله داریم میگیم ایشالله سال بعد و سال بعد هم هیچ غلطی نکردیم !
ایشالله از یه مین بعد (: -
sallar savadkoohi توصیه های خوبی بود ممنون (:
-
.1381sahar سلام درس منم سال قبل مشکل شما رو داشتم که خانوادم و مدیر مدرسه بهم گفت که اگه نمیتونی برسی امسال بچسب به دوازدهم معدل نهایی خوب بشه چون معدلت کم بگیری دیگه نمی تونی ترمیم کنی ولی کنکور میتونی پشت بمونی(علت اینکه من سال قبیل کلا دوازدهم نگا کردم این بود که چون خیلی فشار آوردم که مثل شما سال اول قبول شم سردر دهای شدید و حتی تویکی از امتحان رفتم سرم وصل کردم)
بعد من سال قبل نهایی نگا کردم الانم از معدلم راضی هستم حتی با اینکه کنکور درصدام خوب نوبد ولی رتبه و ترازم خیلی خوب بود(۷۰۰۰ و خورده ای)به خاطر معدلم بود
وحالا امسال با خیال راحت دارم واسه کنکور میخونم
البته این نظر شخصی و فقط چون شرایطتون مثل من بود گفتم
واینکه به نظر من مشاور اصلی خودنونین چون شما هستین مه میدونین تو کدوم ساعت میتونی یه درس قشنگ بفهمین(درمورد اینکه مشاور میگه امتحان تقلب کنم بگم که دختر دایم من هم مشاور بهش گفته بود امتحان نهایی و مدرسه رو ول کن بچسب به کنکور و اونم این کارو کرد حالا نه معدل درس حسابی داره نه کنکور قبول شد/الانم چون معدلش پایینه نمیتونه با سوابق ثبت نام کنه دانشگاه رفته آزاد بدون کنکور میخونه)
نمیخوام بگم همه مشاورا اینجورین نه بعضی مشاورا هستن که باعث پیشرفت میشن فقط گفتم بدونی
نمیگم پشت موندن خوبه اونم مشکلات خودشو داره ولی میگ یه تصمیم نگیر که هم ار معدلت بمونی هم ازکنکور
من که ازتصمیم راضیم
ببخشید که طولانی شد مجبور بودم بگمامیدوارم موفق باشید:
-
@kosar-mottaghi تصمیم گیریه سختی هست ): چون یادگرفتم روزانه حداقل هشت ساعت رو میخونم فک کنم بد نباشه اصل تمرکز رو ببرم رو دوازدهم و وقتی بود برم رو پایه این طوری هیچی رو از دست نمیدم نه معدلم رو نه کنکور رو تهش اینه که امسال قبول نمیشم ولی این پنج ماه رو نسوزوندم
-
.1381sahar بله سخته
مخصوصا واسه شما هایی که مجازی هستین
ولی باید بهترین تصمیم بگیری تا بعدا پشیمون نشی
ایشالاه بهترین تصمیم بگیرین
موفق شین -
.1381sahar بله حتما
-
.1381sahar سلام دوست عزیز
نکته اول اینکه شما صفر صفر نیستی و وقتی از همون اوایل با راه ابریشم پیش اومدی حداقل یه چیزاییی رو خوندی
نکته دوم واسه عمومی ها نگران نباش اکثر بچه ها از همین روزها عمومی هاشون رو شروع میکنن
نکته سوم مدرسه اکثر اوقات به شما به چشم یک دانش آموز نگاه میکنه بدون درنظر گرفتن اینکه کنکور داری یعنی انتظار داره دوازدهم رو خیلی خوب بخونی در کلاسهای مجازی به موقع شرکت کنی تکالیف بنویسی و ..اما شما باید تمرکز اصلیت رو بذاری روی کنکور و وقتی کنکور و خوب بخونی واسه نهایی ها هم مشکلی نخواهی داشت.
در ارتباط با راه ابریشم بهتره شما همین فرسنگ ۶ و خوب بخونی در طول روز هم یکی دو ساعت واسه عقب ماندگی های راه ابریشم درنظر بگیری.
یک برنامه بلند مدت هم تا پایان فرسنگ۹واسه خودت بنویسی و تعیین کنی در هر فرسنگ قراره کدوم یکی از فرسنگ های قبلی که عقب موندی رو بخونی در ضمن در فروردین ماه یک تایم عالی واسه جبران داری و همچنین یه سری از فیلما رو دیدی دیگه جای نگرانی نیست و نکته مهمی که باید بهش توجه کنی اینه که اولویتت با تستهای راه ابریشم باشه اگه اونا رو تموم کردی مجازی که از کتاب تست هم استفاده کنی.امیدوارم موفق بشی
-
.1381sahar من نگفتم سال دیگه بزاری گفتم امسالو میبازی ولی با قدرت ادامه بده
-
.1381sahar
خواهش میکنم:) -
.1381sahar
سلام
اگه فک میکنی عقبی و امسال به کنکور نمی تونی برسی فقط دوازدهم رو جمع کن و واسه سال بعد محکم بخون اما اگه فک میکنی میتونی بهتره که دوازدهم رو جمع کنی و همزمان مباحث مرتبط رو از پایه با اون مبحث بخونی اینطوری به فضل خدا میتونی واسه امسال آماده بشی و تازه تا کنکور ۵ ماه داری
پس اول امیدت رو از دست نده بعد یه برنامه تاحدودی فشرده بریز