امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
بیاید یه یاعلی بگیم و شروع کنیم..
-
خب بچه ها سلام
اقا کسایی که تا الان راه ابریشم رو شروع نکردن والان هم صفر هستن همه بریزیم اینجا و حتی کسایی که شروع کردن بیان بگن چجوری انگیزه دارید؟من میخوام از امروز استارت بزنم بیاید همگی قول بدیم شروع کنیم -
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-زیست @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه
-
من هم تازه دوسهروزی هست که شروع کردم
راه ابریشم چجوریه خوبه؟ -
E Hosseiny در رابطه با راه ابریشم زیست باید بگم اصلا خوب نیست! محشره! محشر که میگم فقط یک کلمه اس وگرنه اصلا نمیشه عالی بودن راه ابریشم زیست رو توصیف کرد!
-
والا از الان همه درسا خیلی دیره ولی اگه یک درس با دو درس باشه میرسین در باره خوب بودنش که خیلی خوبه ا جاهای دیگه و نسبتا از حضوری و آنلاین وقت کمتر میگیره و کامل تست و درسنامه داره هیچ کمی نداره ولی باید خودت تلاش کنی بسیار
-
mahdi mangenehchi ببخشید اگه امکانش هست میشه بگید راه ابریشم چطوره و کارش چیه؟؟
-
سلام
جواد هستم
الان حدود 3 هفته هست شرع کردم راه ابریشم الا رو
نظام قدیم بودم از دانشگاه انصراف دادم الان دارم میخونم برای کنکور
بسیار راضی ام
همه دروسش عالی هستن
سوال اگر هست بپرسید اگر بدونم جواب میدم
مخلص همه الایی ها -
جواد پولادند
شما رشتتون ریاضی هست یا تجربی؟الان دارین نظام جدید میخونین؟ -
Niloofar Ghiasi
راه ابریشم یه جور کلاس مجازیه که مطابق با ازمون گزینه 2 پیش میره
درسنامه و تست و پیش ازمون(گزینه 2 و قلمچی پارسال) و پس ازمون(گزینه 2 و قلمچی امسال) داره و به نظرم خیلی خوبه
حالا اگه اطلاعات تکمیلی میخوای توی همین سایت الا میتونی فیلمایی که اساتید راه ابریشم در مورد کارشون توضیح دادن رو ببینی. -
mahdi mangenehchi با راه ابریشم چن درصد میزنید زیستو تو ازمونا؟؟
-
جواد پولادند سلام میشه بگید اگ از الان شروع کنم همه دروس راه ابریشم رو میتونم تموم کنم؟؟!!(البته تقریبا ۲ _۳ تا فرسنگ فیزیک رو دیدم و برای زیست ۱۲ هم چون صفر تا صد دیدم نمیخوام دیگه ابریشم ببینم اما برا دهم یازدهم میخوام ببینم فیلمای زیستو)
-
Nrjs D سلام و درود
عارضم که خودم سه هفته هست شروع کردم؟!!؟
بلـــه میتونید برسونید
ولی باید هر فرسنگ رو توی 12-14 روز تموم کنید دقیقا مثل الان من
البته من چون نظام قدیمم و بیشتر مطالب توی ذهنمه راحت ترم
در ضمن اگر هرفرسنگ رو توی دوهفته تموم کنید یکم برای عمومی ها وقت کم میارید
بعضی وقت ها باید پیله یا 0-100 هم ببینید
خلاصه سخته ولی شدنیـــــــه
اگر راهنمایی بیشتر لازم دارید،بپرسید تا توضیح بدم -
گایز
میتونین با حذف منطقی از مباحثی که میدونید واقعا نمیرسید تا کنکور جمعشون کنید،بطور محسوسی جلو بیوفتین
مثل گوارش یا الکترو شیمی یا ...
ولی منطقی نه الکی -
حتما هدف دار بخونین
منطیق نباشین که اگر همین فرمون پیش برم مثلا زیرگروه 1و2 قبول نمیشم
به عشق هدفتون که بخونین حتماحتماحتما انگیزه خودش پیدا میشهامیدوارم کمکی کرده باشم
-
جواد پولادند ممنون
-
جواد پولادند سلام چنتا سوال داشتم ازتون چتتونو محدود کردیدامکانش هست پیام بدید تا بتونم بپرسم سوالامو..ممنون
-
-