40 روز بندگی
-
@جهاد در 40 روز بندگی گفته است:
Bio من اینو خونده بودم چندین جا
حتی تو کتاب 3 دقیقه در قیامت هم بود طرف رفته بود عالم برزخ داشت به اعمالش تو کتابی که بهش دادن نگاه میکرد پر از اعمال خوب بود ولی اخر شب نشسته بودن و غیبت یکی رو انجام داده بودن تو کتاب اعمالش ثواب های اون روزش ارسال شده بود به کسی که غیبتشو کرده بودنداون کتابو خوندم ولی نمیشه یه سری خواب و خیال صد درصد اعتماد کرد!
و واقعا بنظر شما خدا انقد ظالمه که همه کارای خوب یه نفرو با یه گناه نادیده بگیره؟!Bio نه،خدا ابدا ظالم نیست...توی قرآن خدا بارها گفته که من بهتون ظلم نمیکنم شما خودتون به خودتون ظلم می کنید و در ضمن خدا عادلِ...پس وقتی که اشتباهی میکنیم باید منتظر رویکردشم باشیم
-
Bio 2 خط اولو کامل موافقم ولی خط سوم جای بحث داره
یه سوال مگه نمیگیم خدا در حساب و کتابش بسیار دقیقه؟شکی نیست که دقیقه
Bio مگه خدا از طرف پیامبر و قرآن نگفته که فلان کار ها رو نکنید وگرنه عذاب سختی دارید ؟
-
Bio مگه خدا از طرف پیامبر و قرآن نگفته که فلان کار ها رو نکنید وگرنه عذاب سختی دارید ؟
-
Bio مگه خدا از طرف پیامبر و قرآن نگفتم که فلان کار ها رو نکنید وگرنه عذاب سختی دارید ؟
بله گفته با اینم مشکلی ندارم
Bio مگه خدا برای غیبت سزا مشخص نکرده؟
-
-
-
من فقط یک خدا میشناسم
همانکه الرحم الراحمین است
همان که آنقدر مهربان است که از التماس زیاد بنده اش شرم همی دارد
همانکه مرا نه برا نمازم بلکه برای توجهم به او میخواهد
همانکه صدبار که توبه شکستم باز هم مرا خواند بسمت خودش
باز هم با آغوش باز مرا پذیرفت
همانکه وقتی خطایی کردم به فرشته اش گفت صبر کن...میدانم ک او توبه خواهد کرد...ننویس...توبه میکند...
همانکه رحمتش بر غضبش سبقت گرفته
همانکه....
آن خدایی که از کودکی مارا با آن ترسانده اند ابلیس است نه خدای من
آنکه گفتند اگر نماز نخوانی تورا خواهد سوزاند...
آنکه گفتند اگر روزه نگیری تورا در دوزخ خواهد انداخت...
آنکه گفتند اگر موهایت را رها بگذاری از تارهایشان آویزانت خواهد کرد....
آنکه گفتند خدا بد ندهد مریض شدی؟
آخر خدایی که مارا از مادرمان بیشتر دوست میدارد و رحمتش را بر ما در اولویت گذاشته....همانکه وقتی بنده اش را با شرمساری میبیند از غضب خود توبه میکند...
چگونه میتواند آتش بر بنده اش بباراند...
چگونه هنگام مریضی و سختی او باعث بلاها باشد؟
نه....
این خدای من نیست....خدای من همانست که گفتم
آتش و دوزخ و غیره و غیره تنها بلاهاییست که خودمان بر سر خودمان می آوریم...
خدایی که من میشناسم الرحم الراحمین است... -
پیش خودش چرا کرده ولی من یکی خبر ندارم چیه
Bio حضرت محمد (ص) : هرکه مرد یا زن مسلمانی را غیبت کند ، خداوند تعالی چهل روز و شب نماز و روزه او را قبول نکند ، مگر اینکه کسی که غیبتش را نموده از وی در گذرد. جامع الاخبار صفحه ۱۰۹
-
Bio حضرت محمد (ص) : هرکه مرد یا زن مسلمانی را غیبت کند ، خداوند تعالی چهل روز و شب نماز و روزه او را قبول نکند ، مگر اینکه کسی که غیبتش را نموده از وی در گذرد. جامع الاخبار صفحه ۱۰۹
-
من فقط یک خدا میشناسم
همانکه الرحم الراحمین است
همان که آنقدر مهربان است که از التماس زیاد بنده اش شرم همی دارد
همانکه مرا نه برا نمازم بلکه برای توجهم به او میخواهد
همانکه صدبار که توبه شکستم باز هم مرا خواند بسمت خودش
باز هم با آغوش باز مرا پذیرفت
همانکه وقتی خطایی کردم به فرشته اش گفت صبر کن...میدانم ک او توبه خواهد کرد...ننویس...توبه میکند...
همانکه رحمتش بر غضبش سبقت گرفته
همانکه....
آن خدایی که از کودکی مارا با آن ترسانده اند ابلیس است نه خدای من
آنکه گفتند اگر نماز نخوانی تورا خواهد سوزاند...
آنکه گفتند اگر روزه نگیری تورا در دوزخ خواهد انداخت...
آنکه گفتند اگر موهایت را رها بگذاری از تارهایشان آویزانت خواهد کرد....
آنکه گفتند خدا بد ندهد مریض شدی؟
آخر خدایی که مارا از مادرمان بیشتر دوست میدارد و رحمتش را بر ما در اولویت گذاشته....همانکه وقتی بنده اش را با شرمساری میبیند از غضب خود توبه میکند...
چگونه میتواند آتش بر بنده اش بباراند...
چگونه هنگام مریضی و سختی او باعث بلاها باشد؟
نه....
این خدای من نیست....خدای من همانست که گفتم
آتش و دوزخ و غیره و غیره تنها بلاهاییست که خودمان بر سر خودمان می آوریم...
خدایی که من میشناسم الرحم الراحمین است...Hoorieh sh والسلام
اینم جمع بندی حرف منو داداش Bio به زبان فارسی قدیم -
این سزای غیبته؟
Bio این سزای غیبته که از طریق انبیا گفته شده
-
نه نه این سزا نیست! این یه نتیجه کوچیکه در حد همین دنیا!
من اگه بخوام خلاصه بگم:
1.دور از رحمت که هیچ دور از عدالته که خدای من اون مظهر کامل مهر و رحمت بخواد بخاطر یه گناه همه کارهای خوب منو نادیده بگیره!
2. خدا اگر قرار بود با ما به عدلش رفتار کسی نمیتونست روی بهشتو ببینه! عدالت چیز خوبیه اما وای از اون روزی تگه قرار باشه با آدما با عدالت رفتار بشه!
3. یقینا هرکاری و هر عملی که ناپسنده اثراتی داره و جزایی اما!! اونقدارم زیاد نیست که همه خوبیای مارو بشوره ببره و صفر یا حتی منفی مون کنه!
4. حرف آخر هر چیزی جای خودش! هم رحمت دربرابر اعمال نیک و غضبی که اون هم عین رحمته دربرابر اعمال ناپسند هرچند که اولی بسیار فراتر از تصور ما و دومی بسیار خوش بینانه و عاشقانه س!
خدایی که من شناختم خدای غضبناک نبوده که حتی از یه اشتباه بنده ش هم نگذره! -
https://forum.alaatv.com/post/1756817
اینو گوش بدید -
ببینید باز همون کلمه رو استفاده کردید همه کار های خوب نیست
همه ی رحمتی که شما میگین شامل همه میشه ولی بیشتر در قسمت حق الله و حق النفس
حق الناس سخت گیری بیشتری داره چون با خدا طرف نیستیم با یکی مثل خودمون رو به رو میشیم که مثل خدا مهربان نیست اونم کارش گیره دنبال اینکه تو نامه اعمالش کفه حسنات سنگین تر باشه -
حق الناس سخت گیری بیشتری داره چون با خدا طرف نیستیم با یکی مثل خودمون رو به رو میشیم که مثل خدا مهربان نیست اونم کارش گیره دنبال اینکه تو نامه اعمالش کفه حسنات سنگین تر باشه@جهاد در 40 روز بندگی گفته است:
حق الناس سخت گیری بیشتری داره چون با خدا طرف نیستیم با یکی مثل خودمون رو به رو میشیم که مثل خدا مهربان نیست اونم کارش گیره دنبال اینکه تو نامه اعمالش کفه حسنات سنگین تر باشهپس با خودش حساب میکنیم دیگه! چرا خدا بیاد حسنه منو پاک کنه آخه؟
-
سلام...خیلی تاپیک خوبیه...من انشاالله هستم..
Zahra Khalili 0 تاپیکه عالیییییییییه ، خدا خیرتون بده ،
-
حق الناس سخت گیری بیشتری داره چون با خدا طرف نیستیم با یکی مثل خودمون رو به رو میشیم که مثل خدا مهربان نیست اونم کارش گیره دنبال اینکه تو نامه اعمالش کفه حسنات سنگین تر باشهپس با خودش حساب میکنیم دیگه! چرا خدا بیاد حسنه منو پاک کنه آخه؟
Bio توقسمت حق الناس دو بخش داریم اون قسمتی که با یک فرد رو به رو هستیم که توضیح دادم
بعضی گناه ها مثل برنامه نویسی دستور خاص خودشونو دارن
همون طور که شما گفتین اولش نوشته نمیشن تا توبه کنیم اما اگه توبه نشد بعدش دستور بطور خود به خود اعمال میشه -
در ضمن من و شما علم کافی در این مورد نداریم شاید من شاید شما یا شاید هردمون اشتباه تفسیر میکنیم
من قطعا تحقیق میکنم و پاسخ شبهه که برامون ایجاد شد رو میگم -
در ضمن من و شما علم کافی در این مورد نداریم شاید من شاید شما یا شاید هردمون اشتباه تفسیر میکنیم
من قطعا تحقیق میکنم و پاسخ شبهه که برامون ایجاد شد رو میگم@جهاد در 40 روز بندگی گفته است:
من قطعا تحقیق میکنم و پاسخ شبهه که برامون ایجاد شد رو میگماوکی من چیز اضافه ای نمیخوام اگه وقتتو میگیره بیخیالش
ممنون -
من قطعا تحقیق میکنم و پاسخ شبهه که برامون ایجاد شد رو میگماوکی من چیز اضافه ای نمیخوام اگه وقتتو میگیره بیخیالش
ممنونBio نه داداش این چه حرفیه