درک مطلب زبان
-
سلام بچه ها من کتاب نترسیم از متن رو دارم ولی نظام قدیمه بنظرتون نیازه عوضش کنم؟یا درک مطلب نظام قدیم و جدید نداره؟
چی بگیرم بجاش؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@گرامریست-های-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا -
سلام بچه ها من کتاب نترسیم از متن رو دارم ولی نظام قدیمه بنظرتون نیازه عوضش کنم؟یا درک مطلب نظام قدیم و جدید نداره؟
چی بگیرم بجاش؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@گرامریست-های-آلاء
@ریاضیا
@تجربیاAmir Ezadpanah سلام به نظر من نیازی نیست من خودم یه کتاب برای این تست ها دارم که کلا قدیمیه کلا این تست ها رو میزنیم که درک مون از متن بره بالا و کلمات جدید یادبگیریم و خیلی فرق داشته باشه به نظرم مشکلی پیش نمیاد میشه استفاده کرد البته این نظر بنده هست
-
سلام Amir Ezadpanah
اشکالی که نداره یه مهارته که با تمرین به دست میاد تفاوتی هم نداره متن شما چی باشه@sani-Painting
فقط اگه کنکوری هستید حتما ریدینگ های کنکور های اخیر رو از نت دان کنید و اون ها رو هم بزنید فکر کنم فرق درک مطلب نظام قدیم و جدید توی همین موضوع اضافه شدن کنکور سراسری سال های جدید باشه
موفق باشید -
سلام Amir Ezadpanah
اشکالی که نداره یه مهارته که با تمرین به دست میاد تفاوتی هم نداره متن شما چی باشه@sani-Painting
فقط اگه کنکوری هستید حتما ریدینگ های کنکور های اخیر رو از نت دان کنید و اون ها رو هم بزنید فکر کنم فرق درک مطلب نظام قدیم و جدید توی همین موضوع اضافه شدن کنکور سراسری سال های جدید باشه
موفق باشیدchichak am به نظر من کتاب داستان هم خیلی خوبه واس درک مطلب چون خیلی وقت ها کلمات و گرامر رو بلدیم ولی تو ذهن مون انگاری خود به خود ترجمه نمیشه
-
chichak am به نظر من کتاب داستان هم خیلی خوبه واس درک مطلب چون خیلی وقت ها کلمات و گرامر رو بلدیم ولی تو ذهن مون انگاری خود به خود ترجمه نمیشه
@sani-painting
سانیامن دیشب میخاستم بگم همینطور که سانیا گفت تقاوتی وجود نداره بعد تگت کردم ولی یادم رفت این جمله رو تایپ کنم
-
@sani-painting
سانیامن دیشب میخاستم بگم همینطور که سانیا گفت تقاوتی وجود نداره بعد تگت کردم ولی یادم رفت این جمله رو تایپ کنم
chichak am اشکال نداره
خودم یکمی تعجب کردم چی شد ولی مشکلی نیست
️
-
chichak am اشکال نداره
خودم یکمی تعجب کردم چی شد ولی مشکلی نیست
️
@sani-painting