سوال😫
-
@saghi-mortazavi که میشه 2پی + پی
-
@seyed-jalal-yousefi مگه ما در مضارب ۳۶۰،
۵۴۰داریم
باید بااستفاده از ۴تا زاویه که خوندیم تا بتونیم
بفهمیم تو کدوم ناحیه افتادن و منفی و مثبت بودنشو تشخیص بدیم
اینجا زاویه بود فهمیدیم در کدو ناحیه اس ولی اگه برحسب رادیان بود چه جوری میخواستی با ۵۴۰بنویسی -
@saghi-mortazavi آره میشه یه لحظه فکرم رف که عددی نداریم در ۳۶۰ضرب بشه۵۴۰بیاد
بله جمع هم میشه
ولی چون درجه بود خواستم راحتر منفی یا مثبت بودنشو تشخیص بدم به خاطر همین@kosar-mottaghi اها هر جوری میشه رفت ولی خب راه ساده تریه اون ولی این جوری که شمام رفتین درست هست قطعا 👌
-
@kosar-mottaghi اها هر جوری میشه رفت ولی خب راه ساده تریه اون ولی این جوری که شمام رفتین درست هست قطعا 👌
-
@kosar-mottaghi 👌👌
-
@seyed-jalal-yousefi خواهش میکنم
-
@kosar-mottaghi من نمیفهمم چرا نمیشه!!
چون یبار آقای امینی یه تستو همینطوری حل کرد و 525 رو نوشت 15-540 -
چون یبار آقای امینی یه تستو همینطوری حل کرد و 525 رو نوشت 15-540@seyed-jalal-yousefi در سوال😫 گفته است:
چون یبار آقای امینی یه تستو همینطوری حل کرد و 525 رو نوشت 15-540فرقی نداره از هر دوتا روش که بچه ها گفتند میتنویم بریم
باز اگه سختتونه اینجوری برید از روش زیر که تقریبا مثل همون روش هاست استفاده کنید:beaming_face_with_smiling_eyes:
اگه زاویه داده شده به ما از ۳۶۰ کمتر بود اون زوایه رو از ۳۶۰ کم میکنیم و اگر از ۳۶۰ بیشتر بود از ۷۲۰ کم میکنیم و بعد از طریق ۹۰ و ۳۶۰ و ۱۸۰ و ۲۷۰ به دست میاریم:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :rose:
-
@kosar-mottaghi آره همین درسته فقط سخت به دست آوردی خیلی راحت تر از همون اول میتونستی 20 رو بدست بیاری
ولی به هر حال همینه👌@saghi-mortazavi اره پیچوندش
-
Kosarf Fakhri آره منم همینو بدست آوردم
تو چیش شک داری؟@saghi-mortazavi معلممون نمیگه درست حل کردین بخاطر همین شک کردم😂
-
@saghi-mortazavi معلممون نمیگه درست حل کردین بخاطر همین شک کردم😂