چند سوال از زیست
-
جواب یک: خورد ریز کیسه با غشای سلول پیش سیناپسی ادغام میشود و ناقل ها وارد فضای بین سلولی می شوند
جواب دو: در قسمت های تیره هیچ تغییری رخ نمیدهدmahdi mangenehchi سلام ممنون سوال آخری رو هم میدونید؟
-
سلام دوستان آلایی خسته نباشید.
چند تا سوال داشتم اگر مطمعن هستید جواب بدین چون خودم تو این ها شک دارم
1-آیا در انتقال ناقل عصبی ریز کیسه حاوی ناقل وارد فضای بین سلولی میشود یا اینکه ریز کیسه با غشای یاخته پیش همایه ای ادغام میشود؟
2- هنگام انقباض آیا در قسمت های تیره سارکومر تغییری ایجاد میشود؟Mohamad56 سلام ریزکیسه اگزوسیتوز نمیشه بلکه با غشای نورون پیش سیناپسی ادغام میش
-
1-آیا در انتقال ناقل عصبی ریز کیسه حاوی ناقل وارد فضای بین سلولی میشود یا اینکه ریز کیسه با غشای یاخته پیش همایه ای ادغام میشود؟
2- هنگام انقباض آیا در قسمت های تیره سارکومر تغییری ایجاد میشود؟Mohamad56 راجبه سوال دومت: نه قسمت های تییره هیچ تغییری نمیکنه مقدارش و ثابته ولی اگه بگه نسبت تیره به روشن اونموقع قضیه فر میکنه چون روشنه کم میشه این نسبت تیره به روشن زیاد میشه
-
Mohamad56 راجبه سوال دومت: نه قسمت های تییره هیچ تغییری نمیکنه مقدارش و ثابته ولی اگه بگه نسبت تیره به روشن اونموقع قضیه فر میکنه چون روشنه کم میشه این نسبت تیره به روشن زیاد میشه
mohammad kebryia ممنون جواب سوال سوم رو هم میدونید؟
-
این پست پاک شده!
-
و اینکه اگه میتونید این تصویرو شرح بدین که قسمت های سفید و قسمت سیاه مربوط به چه یاخته هایی هستند؟🤔🤔🤔🤔
-
و اینکه اگه میتونید این تصویرو شرح بدین که قسمت های سفید و قسمت سیاه مربوط به چه یاخته هایی هستند؟Mohamad56 قسمتای سفید پایانه اکسونی یاخته پیش سیناپسی و قسمت تقریبا مشکی سلول پس سیناپپسی
-
2- هنگام انقباض آیا در قسمت های تیره سارکومر تغییری ایجاد میشود؟Mohamad56 نه ریز کیسه وارد فضای سیناپسی نمیشه چون از اون جایی که برون رانی داره اتفاق میوفته باعث افزایش سطح میشه در نتیجه با غشای یاخته پیش سیناپسی ادغام میشه
-
و اینکه اگه میتونید این تصویرو شرح بدین که قسمت های سفید و قسمت سیاه مربوط به چه یاخته هایی هستند؟Mohamad56 این منظورته؟؟ فکر کنم تو کتاب درسی باشه
-
Mohamad56 قسمتای سفید پایانه اکسونی یاخته پیش سیناپسی و قسمت تقریبا مشکی سلول پس سیناپپسی
Zahra Rafiei ممنون