مشاور تحصیلی
-
سلام دوستان عزیزم من برای کمک به فرزندان ایران زمین تصمیم گرفتم به صورت رایگان مشاوره تحصیلی قرار بدم کارشناسی روانشناسی هستم و در حال تحصیل در مقطع ارشد
همه فرزندان ایران باید از امکانات برخوردار بشوند نه بخاطر سطح درآمد استعدا خودشون را زیر پا بگذارن
من در خدمت تمامی دوستان هستم -
علی اسماعیلی جندابه سلام
آقا من خیلی زود عصبانی میشم ....
این چه وضعشهاین پست پاک شده! -
-
سلام دوستان عزیزم من برای کمک به فرزندان ایران زمین تصمیم گرفتم به صورت رایگان مشاوره تحصیلی قرار بدم کارشناسی روانشناسی هستم و در حال تحصیل در مقطع ارشد
همه فرزندان ایران باید از امکانات برخوردار بشوند نه بخاطر سطح درآمد استعدا خودشون را زیر پا بگذارن
من در خدمت تمامی دوستان هستمعلی اسماعیلی جندابه سلام
این چه وضعشه -
من در خدمت تمامی دوستان هستمعلی اسماعیلی جندابه
سلام خیلی ممنون که به فکر همه دانش اموزان این کشور هستید -
علی اسماعیلی جندابه سلام
این چه وضعشهاین پست پاک شده! -
علی اسماعیلی جندابه
سلام خیلی ممنون که به فکر همه دانش اموزان این کشور هستید@فرناز-مقیمی
همه باید در آزمون شانس برابر داشته باشن تا استعداد ها برتر بتوانند رشته ها خوب را تصاحب کنند نه افراد بی استعداد -
این پست پاک شده!
-
@dr-aryan
چشم یادم نبود -
این پست پاک شده!
-
@dr-aryan
چشم یادم نبود -
من در خدمت تمامی دوستان هستم -
@dr-aryan فقط چه جوری میشه کامنت را پاک کرد
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
من در خدمت تمامی دوستان هستمعلی اسماعیلی جندابه سلام براتون توی عکس نشون دادم اونجا کلیک کنید و مطالعه کنید
-
درود
من کلاس دوازدهم هستم و تا الان که ۱۰ بهمن است از دهم یازدهم و دوازدهم هیچی بلد نیستم
میخوام جدی شروع کنم برای کنکور و رتبه زیر ۱۰۰۰ بیارم
منبع درسیم رو الا قرار دادم کدوم همایش بهتر هست برام ارش یا راه ابریشم اصلا میرم جمع کنم همه مباحث رو؟ -
من در خدمت تمامی دوستان هستمعلی اسماعیلی جندابه سلام لطفا نحوه مطالعهدزیست و شیمی بگید
-
من در خدمت تمامی دوستان هستمعلی اسماعیلی جندابه سلام ببخشید من از کلاس ۷تا۹ کاملا تست می زدم و از نظر درسی عالی بودم.اما به خاطر مشکلی که برام پیش امد متاسفا اصلا دهم نتوانستم بخونم الانم یازدهمم در حدکتاب خوندم اما از الان می خواهم به طور جدی مطالعه ام ببرم روی روزی ۱۵ ساعت اما همش میترسم که دیر شده باشه ودیگه فایده نداشته باشه
-
علی اسماعیلی جندابه سلام ببخشید من از کلاس ۷تا۹ کاملا تست می زدم و از نظر درسی عالی بودم.اما به خاطر مشکلی که برام پیش امد متاسفا اصلا دهم نتوانستم بخونم الانم یازدهمم در حدکتاب خوندم اما از الان می خواهم به طور جدی مطالعه ام ببرم روی روزی ۱۵ ساعت اما همش میترسم که دیر شده باشه ودیگه فایده نداشته باشه
Mobina Amandadi 0
15ساعت؟
کنکوریا هم الان اینکارو نمیکنن اول اینکه خسته میشید و ب ظاهر اسونه
تابستون وقت دارید برای خوندن دهم و 60 درصد یازدهم
الان 50 درد یازدهم مونده شما روزی 7 8 ساعت ایده ال هست براتون روزانه همینقد بخونید از بقیه جلوتر هم میفتید
با 15 شاید چن روز هم بشه اما خسته میشید حتی 10 ساعت هم زیاده برای شما
شما 7 8 بخونید عالیه -
Mobina Amandadi 0
15ساعت؟
کنکوریا هم الان اینکارو نمیکنن اول اینکه خسته میشید و ب ظاهر اسونه
تابستون وقت دارید برای خوندن دهم و 60 درصد یازدهم
الان 50 درد یازدهم مونده شما روزی 7 8 ساعت ایده ال هست براتون روزانه همینقد بخونید از بقیه جلوتر هم میفتید
با 15 شاید چن روز هم بشه اما خسته میشید حتی 10 ساعت هم زیاده برای شما
شما 7 8 بخونید عالیه@dr-aryan خیلی ممنونم بابت راهنمایی اما من خیلی عقب افتادم گفتم اگر ساعت زیاد کنم شاید جبران بشه .ولی خوب اگر شما میگید ۸ساعت خوبه من فعلا تا ۱ماه روی همین ۸ ساعت میخونم
-
@dr-aryan خیلی ممنونم بابت راهنمایی اما من خیلی عقب افتادم گفتم اگر ساعت زیاد کنم شاید جبران بشه .ولی خوب اگر شما میگید ۸ساعت خوبه من فعلا تا ۱ماه روی همین ۸ ساعت میخونم
Mobina Amandadi 0 خواهش میکنم تازه این 8 ساعت ایده ال تابستون هم هست ببینید شما اگ بین 6 تا 8 بخونید ایده ال و اوکیه نگران نباشید تابستون رو پیش رو دارید کم کاریاتونو اونجا جبران کنید الان محکم بچسبید ب درسای پیش رو
موفق باشید