ریلود
Reload
-
@dr-aryan در ریلود
Reload گفته است:
بچه ها کدومتون قلم چی آزمون میدین؟
من ثبت نام کردم ولی به صورت رسمی آزمون نمیدم و آزمونها رو پرینت گرفتم که بعد از هر مبحث از سوالات استفاده کنم ولی حجم راه ابریشم اینقدر بالا بوده و من اهمال کاری کردم که نتونستم خودم آزمون بدم ولی الان که بخش عمده عقب موندگی هام جبران شده کم کم به فکر اینم دوسه روزی یه آزمون رو حل کنم تا برسم
ابوالفضل ریسی در ریلود
Reload گفته است:
@dr-aryan در ریلود
Reload گفته است:
بچه ها کدومتون قلم چی آزمون میدین؟
من ثبت نام کردم ولی به صورت رسمی آزمون نمیدم و آزمونها رو پرینت گرفتم که بعد از هر مبحث از سوالات استفاده کنم ولی حجم راه ابریشم اینقدر بالا بوده و من اهمال کاری کردم که نتونستم خودم آزمون بدم ولی الان که بخش عمده عقب موندگی هام جبران شده کم کم به فکر اینم دوسه روزی یه آزمون رو حل کنم تا برسم
اره منم همینجور سرم اومد راه ابریشم هم سه هفته ای بود و اون دوهفته ای ب ازمون نمیرسیدم یا ب یکی میرسیدم ب اون یکی هیچجوره نمیشد برسی ک ناامیدی و از دست دادن چن ماه در بر داشت
اما ازمون این جمعه ن ازمون بعدی ک اولین ازمون نوبت دو هس میرسیم فک کنم -
حالا چون اسپم رو آزاد کردید اگر مشکلی نیست یه سوال
ساعت مطالعه شامل چه چیزایی میشه؟
مثلا اگر مثالی داخل جزوم نیست که استاد حل میکنه من وقت نوشتن صورت سوال رو حساب نمیکنم
وقت نوشتن شماره تستها و تصحیح تستها رو حساب نمیکنم
جلو و عقب کردن فیلمها رو که انجام میدم کرونومتر رو نگه میدارم
ولی رتبه یک کنکور ۹۴ میگفت که همه اون زمانی که شما درگیر مطالعه و یادگیری هستید ساعت مطالعه حساب میشه
مثلا الان من یک ساعت پشت هم که درس بخونم ۴۵ دقیقه مفید تهش میمونه واسم(حالا بعضی مواقع کمتر و بیشتر میشه) و بقیش درگیر همین کارا هستم
نظر شما و روش شما چیه؟ابوالفضل ریسی باید حسابشون کنیم چون بخشی از یادگیری هستن دیگ خود اقای موقاری هم ی بار گفتن ی فیلم نیم ساعته 1 ساعت زمان میخواد خب برای نوشتن و نکته برداری و... باید حسابشون کنیم
-
%(#008cff)[محیط اطرافت رو اماده درس خوندن کن:]
%(#37ba17)[درسته که انگیزه امری درونیه و خیلی قوی تر از حرفا و عکس های انگیزشیه ولی شما تصور کنید تو یه جای تاریک و بهم ریخته بهتر درس میخونید یا جایی که نور کافی داره و پر از جملات انگیزشیه.]%(#c91453)[سعی کنید وسایلی که باعث حواس پرتی میشه رو دور از دید قرار بدید (مهم ترینش گوشی!!)]%(#14c9a5)[بهتره که به حالت درازکش و خوابیده درس نخونید (چون یهو به خودت میای و میبینی به خواب عمیقی فرو رفتی.)یه میز و صندلی مناسب مهیا کن و جایی بذارش که نور کافی داشته باشه که خدایی نکرده چشمان زیباییت اذیت نشن.]
%(#b11ed6)[اگر میتونی فرمول هایی که یادت میرن بزنی جلوی چشمت یا حتی عکس دانشگاه مورد علاقه ت رو پرینت بگیر و به دیوار بزن که خیلی این کار انرژی بخشه چون هرموقه حواست پرت میشه یهو چشمت به اون میوفته و یادت میاد که تو باید چیکار کنی و خواسته ت چیه.]
منبع: سایت ایران دانش نوین -
%(#008cff)[محیط اطرافت رو اماده درس خوندن کن:]
%(#37ba17)[درسته که انگیزه امری درونیه و خیلی قوی تر از حرفا و عکس های انگیزشیه ولی شما تصور کنید تو یه جای تاریک و بهم ریخته بهتر درس میخونید یا جایی که نور کافی داره و پر از جملات انگیزشیه.]%(#c91453)[سعی کنید وسایلی که باعث حواس پرتی میشه رو دور از دید قرار بدید (مهم ترینش گوشی!!)]%(#14c9a5)[بهتره که به حالت درازکش و خوابیده درس نخونید (چون یهو به خودت میای و میبینی به خواب عمیقی فرو رفتی.)یه میز و صندلی مناسب مهیا کن و جایی بذارش که نور کافی داشته باشه که خدایی نکرده چشمان زیباییت اذیت نشن.]
%(#b11ed6)[اگر میتونی فرمول هایی که یادت میرن بزنی جلوی چشمت یا حتی عکس دانشگاه مورد علاقه ت رو پرینت بگیر و به دیوار بزن که خیلی این کار انرژی بخشه چون هرموقه حواست پرت میشه یهو چشمت به اون میوفته و یادت میاد که تو باید چیکار کنی و خواسته ت چیه.]
منبع: سایت ایران دانش نوین -
Hhh Hh اگر منظورتون گرفتن تایم مطالعه با گوشیه ک کرنومتر داره واقعا نیازی به کرنومتر و اینکار نیست ساعت های رو میزی جایگزین خیلی مناسبیه
وقتی ک ساعت داشته باشید سعی میکنید اون تایم مثلا 1.5 ساعتی ک نشستید درس بخونید رو مفید بخونید و بینش کارهایی ب جز درس نکنید تا نیازی ب متوقف کردن مکرر کرونومتر نداشته باشید
همین بین درسخوندن بلند شدن و کارای دیگ کردن یا مثلن توی فضای مجازی رفتن یکی از آفت های تمرکزع -
Hhh Hh اگر منظورتون گرفتن تایم مطالعه با گوشیه ک کرنومتر داره واقعا نیازی به کرنومتر و اینکار نیست ساعت های رو میزی جایگزین خیلی مناسبیه
وقتی ک ساعت داشته باشید سعی میکنید اون تایم مثلا 1.5 ساعتی ک نشستید درس بخونید رو مفید بخونید و بینش کارهایی ب جز درس نکنید تا نیازی ب متوقف کردن مکرر کرونومتر نداشته باشید
همین بین درسخوندن بلند شدن و کارای دیگ کردن یا مثلن توی فضای مجازی رفتن یکی از آفت های تمرکزع -
@dr-aryan
به نظر من همینجا بهتر خونده میشه البته نظر منه
ببخشید شما خودتون چرا نمیفرستید عملکرد روزانه تون رو؟ -
-
@dr-aryan
به نظر من همینجا بهتر خونده میشه البته نظر منه
ببخشید شما خودتون چرا نمیفرستید عملکرد روزانه تون رو؟marziyeh fallah ممنون از نظرتون
خب من جمعه قلم چی دارم از پایه دهم هس یکم نامنظمی داشتم ک ی مقدار ب اون برسم از شنبه منم گزارشامو ارسال میکنم
خیلی جالبه ها هیشکی حواسش ب من نبود -
رفقا جمع و جور کنید خودتونو جمعه هم ی استراحت ب خودتون بدید و بدون استرس کارایی ک شادتون میکنه رو انجام بدید ، (برای ی شروع طوفانی
)بعدش ی برنامه درست و حسابی بنویسید و از شنبه تایم بیداریتون بالای 7 7 ونیم نباشه ها
تایمتون هم بیارید بالا دیگ اینروزا زیر 7 8 نباید خوند اما اگ حدود 4 و اینا هستید روزانه ک 15 مین افزایش بدید طی دوهفته میرسید ب 7 8 و تثبیتش کنید -
marziyeh fallah ممنون از نظرتون
خب من جمعه قلم چی دارم از پایه دهم هس یکم نامنظمی داشتم ک ی مقدار ب اون برسم از شنبه منم گزارشامو ارسال میکنم
خیلی جالبه ها هیشکی حواسش ب من نبود@dr-aryan
اها اخه برام سوال شد فکر کردم شاید هنوز شروع نکردی قصدم فضولی نبودها
-
@dr-aryan در ریلود
Reload گفته است:
بچه ها بنظرتون پست هایی مث پست پایینه اینجا بزارم یا تاپیک جداگانه بزنم براش؟
نظر منم اینه همینجا باشه بهتره و بهتر خونده میشن
-
@dr-aryan در ریلود
Reload گفته است:
بچه ها بنظرتون پست هایی مث پست پایینه اینجا بزارم یا تاپیک جداگانه بزنم براش؟
نظر منم اینه همینجا باشه بهتره و بهتر خونده میشن
ابوالفضل ریسی گفتم شاید شلوغ شه خوشتون نیاد برا همین پرسیدم
-
@dr-aryan
اها اخه برام سوال شد فکر کردم شاید هنوز شروع نکردی قصدم فضولی نبودها
marziyeh fallah
ن این قلم چیه ی ناهماهنگیایی تو برناممون پیش اورده بخاطر اونه -
@dr-aryan در ریلود
Reload گفته است:
@Dr-Aryan به هر حال هرجور صلاح دیدید همون کار رو انجام بدید ولی این تایپک و موضوعش از معدود تایپک هایی هست که من خیلی دوستش دارم
-
marziyeh fallah
ن این قلم چیه ی ناهماهنگیایی تو برناممون پیش اورده بخاطر اونه@dr-aryan
موفق باشید درست میشه ان شاءالله -
ابوالفضل ریسی امسال چون راه ابریشم 3 هفته ای بود منم ب ازمونا نمیرسیدم برا اینکه غیبت نخورم ازمون میدادم بعضی مواقع هم فقد شانسی پاسخ برگ پر میکردم ترازم میشد 4500 اینا
ازمون بعدی میرسه راه ابریشم اینا هم یادشون نیس پارسال چ ترازای خفنی کسب میکردیم حالا ازمون بعدی یهو میبنن شدم بالای 6000 یکم ک تو کف بودن میرم میگم جایزه بدین