زیست و تایم
-
Morvarid Hamedi سلام وقت بخیر
سرعت فیلمای زیست یا هر درس دیگه ای رو میتونید با برنامه یMXplayerیا برنامه های دیگ زیاد کنید و ببینید که تایم زیادیم ازتون نگیره،من این کارو میکنم و بازده هم داره
موفق باشید -
Morvarid Hamedi سلام من به جای صفرتاصد ، کارگاه تست و تورق سریع را میدیدم و تست میزدم .البته توی زیست معلم هام خیلی خیلی خوب بودن نیاز به آموزش نداشتم
-
Morvarid Hamedi سلام وقت بخیر
سرعت فیلمای زیست یا هر درس دیگه ای رو میتونید با برنامه یMXplayerیا برنامه های دیگ زیاد کنید و ببینید که تایم زیادیم ازتون نگیره،من این کارو میکنم و بازده هم داره
موفق باشیدZeinab Siri یعنی چی دوست عزیز؟ یعنی فیلم و کتمل نمیدید؟
-
Zeinab Siri یعنی چی دوست عزیز؟ یعنی فیلم و کتمل نمیدید؟
Morvarid Hamedi کامل می بینیم،خب توی فیلم های زیست مکث زیاد هست و منم سرعت فیلم ها رو زیاد میکنم،مثلا اگر فیلمی ۳۰دقیقه باشه با زیاد کردن سرعت میتونم اون رو توی مدت زمان حدود ۱۵دقیقه ببینم،اینجوری هم تمام حواسم به فیلم جمع میشه ک مبادا نکته ای رو جا بندازم و هم تایم کمتری ازم گرفته میشه
-
Morvarid Hamedi کامل می بینیم،خب توی فیلم های زیست مکث زیاد هست و منم سرعت فیلم ها رو زیاد میکنم،مثلا اگر فیلمی ۳۰دقیقه باشه با زیاد کردن سرعت میتونم اون رو توی مدت زمان حدود ۱۵دقیقه ببینم،اینجوری هم تمام حواسم به فیلم جمع میشه ک مبادا نکته ای رو جا بندازم و هم تایم کمتری ازم گرفته میشه
Zeinab Siri خب ممکنه یه سری نکات رد بشیم
-
Zeinab Siri خب ممکنه یه سری نکات رد بشیم
Morvarid Hamedi نه وقتی شما تمام و کمال حواستون رو به فیلم بدید هیچ نکته ای از قلم نمیفته
-
Zeinab Siri یعنی چی دوست عزیز؟ یعنی فیلم و کتمل نمیدید؟
Morvarid Hamedi کامل میبینن با سرعت زیاد ،یعنی فیلم را روی دور تند میبینن منم همیشه روی دور تند میدیدم