تقدیم به استاد بزرگوارم آقای موقاری انشالله این پیام رو ببینند
-
سلام آقای موقاری اول همه وظیفه خودم میدونم از شما تشکر کنم من یه دانش آموزی بودم سال قبل به هیچ عنوان زیست رو دوست نداشتم، بیزار بودم امسال خدا لطف کرد که با شما آشنا شدم الان روزی ۴ الی ۵ ساعت زیست نخونم ول کن نمیشم البته باید بخونم چون به غیر از کلیپ های یازدهم کلیپ های دهم شما رو هم میبینم واقعا عالی هستید با شما انگیزه قبولی در من پیدا شد انشالله سال ۱۴۰۱ بیام و به شما بگم که پزشکی تبریز قبول شدم اگه خدا بخواد روز قبولی حتما هر جای ایران باشید برای دستبوسی میام پیش شما به امید سربلندی به خاطر زحمات گرانقدر شما مخلص شما «علی»
-
سلام آقای موقاری اول همه وظیفه خودم میدونم از شما تشکر کنم من یه دانش آموزی بودم سال قبل به هیچ عنوان زیست رو دوست نداشتم، بیزار بودم امسال خدا لطف کرد که با شما آشنا شدم الان روزی ۴ الی ۵ ساعت زیست نخونم ول کن نمیشم البته باید بخونم چون به غیر از کلیپ های یازدهم کلیپ های دهم شما رو هم میبینم واقعا عالی هستید با شما انگیزه قبولی در من پیدا شد انشالله سال ۱۴۰۱ بیام و به شما بگم که پزشکی تبریز قبول شدم اگه خدا بخواد روز قبولی حتما هر جای ایران باشید برای دستبوسی میام پیش شما به امید سربلندی به خاطر زحمات گرانقدر شما مخلص شما «علی»
ali Nourani موفق باشی
دقیقا برا منم همین اتفاق افتاد استاد موقاری خیلی بهم امید دادن
اگه میشه منم از اینجا ازشون تشکر کنم خیلی زیاد امیدوارم بتونم کار هر چند کوچیکی هم که شده برا کشورم انجام بدم و لطفتونو هیچ وقت فراموش نمیکنم
فقط اگه میشه یه کلاسای مشاوره و انگیزه خودتون بزارین چون واقعا به همه امید میدین و قطعا تاثیر میزاره ممنون
اجرتون با اهل بیت -
باعرض سلام خسته نباشید به استاد بزرگ وار و عزیز استاد مقاری که واقعا لایق استاد بودن هستند.استاد مقاری بنده ارادت خاصی به شما دارم و بنده هم همانند دیگر دوستمون اصلا زیست رو دوست نداشتم و اصلا نمی خواندم ولی شما باعث شدید من عاشق این درس بشوم و ان شاء الله در کنکور سال 1401 هر جور شده خودم رو به شما می رسونم که دستتون رو ببوسم و بگم دندانپزشکی دانشگاه تهران قبول شدم و شما استاد من بودید.
استاد مقاری هر جا هستید بهترین ها رو براتون آرزو می کنم.