شیمی واییییییی
-
سلام چون سال دهم هستی اصلا سراغ راه ابریشم نرو
اگر هم کنکوری میخای سراغ صفرتاصد استاد پویان نظر نرو چون بیشتر مدرسه محوره هرچند تست زیاد حل کردن ولی هدفشون مدرسه هست
بنظر من هم استاد گودرزی بهترین گزینه هست چون تستهای یک کتاب کامل حل شده من ندیدم دهمشون رو ولی تدریسشون واقعا خوبه(تفتان ایشون رو دیدم)
Ilya Mansouri -
سلام بچه ها
واییی از دست این شیمی همه ی درس هام عالی پیش می رن به غیر از این شیمی
از اول سال هست درگیرشم
به نظرتون با کدوم استاد برم جلو(دهم فرضم کنید)
اقای گودرزی یا پویان نظر یا صنیعی کدوم بهتره ؟
اگه می گین اقای پویا نظر صفر تا صدش یا راه ابریشمش
لطفا هم نگین دو ویدیو ببین تشخیص بده کدوم بهتره چون این کار رو کردم به غیر از سردرگمی هیچی نداشت
شما لطفا فقط نظر خودتون رو بگین و نتیجه ای رو که به دست اوردینIlya Mansouri سلام
من خودم صفر تا صد آقای پویان نظر رو میبینم خیلی خوبن واقعا تنها درسی ک هیچ وقت ازش کمتر از 20 نگرفدم فقط بخاطر آقای پویان نظر . ب نظرم قشنگ ب نکاتشون توجه کنید وهمه ی نکاتشو بنویسید و تمرین کنیدشون و هرچی مثال حل میکنن اولش خودتون حل کنید فیلمو ی پاز بزنید بعد استاد حل کنن .اینطوری بهتر جواب میده . :bouquet: -
@kosar-mottaghi خیلی ممنون
لطفا بچهای بیشتری جواب بدن
دانش-آموزان-آلاءIlya Mansouri خواهش میکنم
-
سلام بچه ها
از اول سال هست درگیرشم
لطفا هم نگین دو ویدیو ببین تشخیص بده کدوم بهتره چون این کار رو کردم به غیر از سردرگمی هیچی نداشت
شما لطفا فقط نظر خودتون رو بگین و نتیجه ای رو که به دست اوردینیه سه چهار نفر هم نظر بدن اکثریت رای رو انتخاب می کنم
-
یه سه چهار نفر هم نظر بدن اکثریت رای رو انتخاب می کنم
Ilya Mansouri تو کدوم قسمتش مشکل داری؟
-
Ilya Mansouri تو کدوم قسمتش مشکل داری؟
ata mohseni تو همه چیزش
نمی تونم تست بزنم مسئله حل کنم تحلیل کنم اونم به دلیل عدم تسلط کافی ام هست -
Ilya Mansouri در شیمی واییییییی گفته است:
لطفا
-
ata mohseni تو همه چیزش
نمی تونم تست بزنم مسئله حل کنم تحلیل کنم اونم به دلیل عدم تسلط کافی ام هستاولا شما هنوز هشتمین اینو لطفا قبول کنین(( فیزیک و ریاضی ربطی به شیمی جز محاسباتش نداره پس نگین چون این دو درسو متوجه شدم باید شیمی رو هم متوجه شم))
در ضمن من که استاد گودرزی یا استاد پویان نظر رو میبینم مشکلی ندارم
مثلا من تو قسمت شمارش ذره ها از روی جرم آنها مشکل داشتم ولی با استاد گودرزی حل شد
بعضی کات تستی رو باید بلد باشین که استاد گودرزی بهتون میگن
-
من خودم کلیپای صفر تا صد آقای گودرزی رو میبینم چون جدید تره سوالم زیاد حل میکنه ولی به نظرم قبلش خودت باید حتما رو سوالا فکر کنی و حلشون کنی چون یه نمه سرعتی حل میکنن من اوایل انتظار داشتم فقط با دیدن آموزش و حل سوالا متوجه بشم که نتیجه ای نگرفتم ولی الان که خودم قبلش یه تلاشی میکنم حس میکنم وضعم بهتره 😶❤امیدوارم بدردت بخوره موفق باشی
-
سلام بچه ها
از اول سال هست درگیرشم
شما لطفا فقط نظر خودتون رو بگین و نتیجه ای رو که به دست اوردینخیلی ممنون از همه ی شما ها
با اقای گودرزی باز پیش می رم ولی ایندفعه از اول
احتمالا مشکلم به این دلیل بوده که روشی که گفته بودن رو اجرا نکردم
خیلی ممنون از پاسخ هاتون