help
-
-
همگی عالین تا با کدوم راحت تر باشید
-
استاد یاری:sparkles:
ارتباطشون با دانش آموز بهتره:sparkles: -
همگی عالین تا با کدوم راحت تر باشید
ابوالفضل ریسی میشه درباره روش هرکدوم یه توضیح کوتاه بدین؟مثلا کدوم بیشتر نکته میگه کدوم بیشتر برای یادگیریه اولیس
-
استاد یاری:sparkles:
ارتباطشون با دانش آموز بهتره:sparkles:chichak am از لحاظ نکته گفتن کدوم؟
-
ابوالفضل ریسی میشه درباره روش هرکدوم یه توضیح کوتاه بدین؟مثلا کدوم بیشتر نکته میگه کدوم بیشتر برای یادگیریه اولیس
آیدا ع استاد کازرانیان من فقط راه ابریشمشون رو دیدم مفهوم رو کامل میگن و بیشتر به یادگیری با تست اعتقاد دارن
استاد داداشی درسنامه کامل میگن و بیشتر مدرسه محور تدریس میکنن ولی واقعا عالی هست تدریسشون
استاد یاری رو ندیدم ولی چون جزوه دارن و کمتر وقت صرف نوشتن جزوه میشه توصیه من ایشون هست -
آیدا ع استاد کازرانیان من فقط راه ابریشمشون رو دیدم مفهوم رو کامل میگن و بیشتر به یادگیری با تست اعتقاد دارن
استاد داداشی درسنامه کامل میگن و بیشتر مدرسه محور تدریس میکنن ولی واقعا عالی هست تدریسشون
استاد یاری رو ندیدم ولی چون جزوه دارن و کمتر وقت صرف نوشتن جزوه میشه توصیه من ایشون هستابوالفضل ریسی خیلی ممنونم مرسی
-
chichak am از لحاظ نکته گفتن کدوم؟
میدونید که آلا فیلم های صفر تاصد و کارگاه نکته و تست داره....
اگه یادگیری اولیه رو دارید مباحث اولیه رو اوکیید برید سراغ کاگاه نکته و تست استاد کازرانیان:sparkles: -
میدونید که آلا فیلم های صفر تاصد و کارگاه نکته و تست داره....
اگه یادگیری اولیه رو دارید مباحث اولیه رو اوکیید برید سراغ کاگاه نکته و تست استاد کازرانیان:sparkles:chichak am خیلی ممنون مرسی
-
ابوالفضل ریسی خیلی ممنونم مرسی
-
chichak am خیلی ممنون مرسی
آیدا ع
خاهش عزیزم:beating_heart: