زیست دهم. فشار اسمزی
-
دوستان عبارت زیر درسته یا اشتباه. اگر تونستید علتش رو هم بگید ممنون میشم
در معدهی گاو بخشی که بعد از هزارلا قرار دارد دارای فشار اسمزی بالاتری نسبت به بخش قبلی است.
-
در معدهی گاو بخشی که بعد از هزارلا قرار دارد دارای فشار اسمزی بالاتری نسبت به بخش قبلی است.
-
@rezvan-e-a سلام درسته بعداز هزارلا شیردان هست که چون آب مواد غذایی در هزارلا گرفته میشود موادی که به شیردان میرسن خیلی خشک شدن و آب میخوان و فشار اسمزی شون بالاست(هرجا فشار اسمزی دیدید به جاش بنویسید تشنگی یا آبخواهی)
-
@rezvan-e-a سلام درسته بعداز هزارلا شیردان هست که چون آب مواد غذایی در هزارلا گرفته میشود موادی که به شیردان میرسن خیلی خشک شدن و آب میخوان و فشار اسمزی شون بالاست(هرجا فشار اسمزی دیدید به جاش بنویسید تشنگی یا آبخواهی)
-
z Gheibi z-gheibi
ممنون از لطفتون
دستتون درد نکنه -
Yazdan 1 البته کتاب ما گفته در هزارلا تاحدودی آبگیری میشه و معلوم نیس بعدش بیشتر آبگیری میشه یا نه تو روده این اتفاق میفته
ولی از لحاظ ادامه گوارش و تجزیه مواد بنظرم این جمله ص اومد -
Yazdan 1 البته کتاب ما گفته در هزارلا تاحدودی آبگیری میشه و معلوم نیس بعدش بیشتر آبگیری میشه یا نه تو روده این اتفاق میفته
ولی از لحاظ ادامه گوارش و تجزیه مواد بنظرم این جمله ص اومد -
z Gheibi z-gheibi
ممنون از لطفتون
دستتون درد نکنه -
Yazdan 1 بعدش هم بیشتر آبگیری میشه اما نه دقیقا در بخش بعدی که شیردان است بلکه در روده بزرگ
-
Yazdan 1 نه ، فکر نمی بشه ،محل جذب آب روده بزرگ است یک دلیل دیگر هم این که در شیردان که گوارش اصلی هست؛ فرایند های گوارشی شیمیایی هم بیشتر با آبکافت هست و باید آب وجود داشته باشد
-
@rezvan-e-a
سلام خوبین.ببینید چون نقش هزارلا آبگیری هست
بله میتوان
هزارلا فشار اسمزی بیشتری دارد. -
@rezvan-e-a
بله میتوان
هزارلا فشار اسمزی بیشتری دارد. -
ایلین حیدرزهی خانم برعکس نشد ؟
یا من اشتباه میکنم؟Yazdan 1 در زیست دهم. فشار اسمزی گفته است:
یا من اشتباه میکنم؟فک کنم شما اشباه میگین نمیدونم ولی من تا همین حد اطلاع دارم
-
Yazdan 1 در زیست دهم. فشار اسمزی گفته است:
یا من اشتباه میکنم؟فک کنم شما اشباه میگین نمیدونم ولی من تا همین حد اطلاع دارم
ایلین حیدرزهی خانم سوال گفته فشار اسمزی در بخش بعدی هزارلا یعنی همون شیردان... بیشتر از هزارلاس
آقای همیار هم فک کنم همینطوری استنباط کردن و گفتن جمله درسته
اما شما گفتید در هزارلا بیشتره
نمیدونم واقعا یعنی انقد اشتباه فهمیدم من؟! -
ایلین حیدرزهی خانم سوال گفته فشار اسمزی در بخش بعدی هزارلا یعنی همون شیردان... بیشتر از هزارلاس
نمیدونم واقعا یعنی انقد اشتباه فهمیدم من؟!Yazdan 1 در زیست دهم. فشار اسمزی گفته است:
نمیدونم واقعا یعنی انقد اشتباه فهمیدم من؟!عذر میخوام.نمیدونم ولی من اینجوری فهمیدم.
-
Yazdan 1 در زیست دهم. فشار اسمزی گفته است:
نمیدونم واقعا یعنی انقد اشتباه فهمیدم من؟!عذر میخوام.نمیدونم ولی من اینجوری فهمیدم.
-
@rezvan-e-a
بله میتوان
هزارلا فشار اسمزی بیشتری دارد.ایلین حیدرزهی غذا وقتی میاد توی هزارلا آب داره ولی وقتی خارج میشه آب نداره پس در قسمت بعد از هزارلا فشار اسمزی ( آبخواهی ) بیشتری داریم »»جمله درسته