سرخرگ و سیاهرگ(عروق خونی) دهم
-
سلام خدمت جناب موقاری عزیز
و با تشکر از مدیریت و اساتید الاء که واقعا کمک حالی بودن برای ما دانش آموزان
جناب موقاری شما فرمودید که در لایه ی ماهیچه ای رگ ها رشته های الاستیک داریم پس مقدار خیلی کمی بافت پیوندی هم وجود داره. اما معلم ما گفت به هیچ وجه بافت پیوندی در لایه میانی وجود نداره.
خواستم بپرسم اگر نهایتا در امتحان یا کنکور اومد باید چه کار کنم؟
با تشکر و آرزوی موفقیت روز افزون برای شما جناب موقاری عزیز و الایی های محترم -
جناب موقاری شما فرمودید که در لایه ی ماهیچه ای رگ ها رشته های الاستیک داریم پس مقدار خیلی کمی بافت پیوندی هم وجود داره. اما معلم ما گفت به هیچ وجه بافت پیوندی در لایه میانی وجود نداره.
با تشکر و آرزوی موفقیت روز افزون برای شما جناب موقاری عزیز و الایی های محترم@s-reza-musawi هرجا رشته کشسان بود بافت پیوندی هم هست
-
با تشکر و آرزوی موفقیت روز افزون برای شما جناب موقاری عزیز و الایی های محترم@s-reza-musawi متاسفانه معلم ها در انجمن به پرسش ها پاسخ نمیدن فقط حرفه
-
با تشکر و آرزوی موفقیت روز افزون برای شما جناب موقاری عزیز و الایی های محترم@s-reza-musawi سلام در ذهن من هم این بود که لایه میانی رشته الاستیکی داره اما وقتی به متن کتاب توجه کنید میگوید همراه این لایه نه جزو لایه !

همیشه کتاب مرجع هست اما این که کتاب چه قدر دقت داشته روی این جمله بندی و منظورش همین بوده را نمی دانم. -
@s-reza-musawi متاسفانه معلم ها در انجمن به پرسش ها پاسخ نمیدن فقط حرفه
Yazdan Gonabadi سلام اگر سوالی داشتید بفرمایید بچهها و همیار ها کمک می کنند
-
Yazdan Gonabadi سلام اگر سوالی داشتید بفرمایید بچهها و همیار ها کمک می کنند
z Gheibi سلام ممنون
-
@s-reza-musawi سلام در ذهن من هم این بود که لایه میانی رشته الاستیکی داره اما وقتی به متن کتاب توجه کنید میگوید همراه این لایه نه جزو لایه !

همیشه کتاب مرجع هست اما این که کتاب چه قدر دقت داشته روی این جمله بندی و منظورش همین بوده را نمی دانم.z Gheibi پس یعنی بافت پیوندی وجود داره.معلم مدرسه ی ما میگه نه . الان باید توی امتحان ها چه کار کنم؟
-
z Gheibi پس یعنی بافت پیوندی وجود داره.معلم مدرسه ی ما میگه نه . الان باید توی امتحان ها چه کار کنم؟