گلبول های سفید
-
سلام
میخواستم بدونم کدوم یک از گلبول های سفید توانایی بیگانه خواری دارن؟ -
-
سلام
میخواستم بدونم کدوم یک از گلبول های سفید توانایی بیگانه خواری دارن؟امیرحسین صیدی
نوتروفیل
ماکروفاژ ها و دارینه ای ها هم میشه گفت غیر مستقیم از گلبول های سفید بوجود میان و بیگانه خواری دارن -
سلام
میخواستم بدونم کدوم یک از گلبول های سفید توانایی بیگانه خواری دارن؟امیرحسین صیدی سلام
نوتروفیلها از بین گلبول های سفید توانایی بیگانه خواری دارند -
امیرحسین صیدی سلام
نوتروفیلها از بین گلبول های سفید توانایی بیگانه خواری دارندz Gheibi ولی من تو دی وی دی حرف اخر الان نگاه میکردم گفت همه گلبول های سفید به جز لنفوسیت ها توانایی بیگانه خواری دارن
مونوسیت ها و نوتروفیل ها رو میدونستم
اما اون دو تای دیگه رو نمیدونم چرا میگه توانایی دارن -
z Gheibi ولی من تو دی وی دی حرف اخر الان نگاه میکردم گفت همه گلبول های سفید به جز لنفوسیت ها توانایی بیگانه خواری دارن
مونوسیت ها و نوتروفیل ها رو میدونستم
اما اون دو تای دیگه رو نمیدونم چرا میگه توانایی دارنامیرحسین صیدی حتی اگر واقعا درست گفته باشند که فکر نمیکنم ،مرجع کتاب است که در قسمت بیگانه خوارها فقط اسم نوتروفیلها رو آورده ، در رد این صحبت ائوزینوفیل ها بیگانه خواری ندارد بلکه موادی رابه بیرون میریزند
-
امیرحسین صیدی حتی اگر واقعا درست گفته باشند که فکر نمیکنم ،مرجع کتاب است که در قسمت بیگانه خوارها فقط اسم نوتروفیلها رو آورده ، در رد این صحبت ائوزینوفیل ها بیگانه خواری ندارد بلکه موادی رابه بیرون میریزند
z Gheibi دقیقا منم همین نظر رو دارم
البته مونوسیت ها رو فراموش نکنید -
z Gheibi دقیقا منم همین نظر رو دارم
البته مونوسیت ها رو فراموش نکنیدامیرحسین صیدی خود مونوسیت ها بیگانه خواری نیستند بلکه سلول هایی با مبدا مونوسیت بیگانه خوار هستند
-
سلام
میخواستم بدونم کدوم یک از گلبول های سفید توانایی بیگانه خواری دارن؟امیرحسین صیدی با سلام درشت خوار ها نوتروفیل ها(غیر مستقیم مونوسیت ها) دندریتی هاماستوسیت ها که البته علاوه بر این هیستامین هم