سلام وقتتون بخیر باشه
چطوری میتونم فیلمهای آلا رو دانلود کنم؟
گزینهی دانلود رفته و واقعا نمیدونم چیکار کنم
نت نامحدود گرفتم برای همین که فیلما رو دانلود کنم تا موقعی که نت نیست ببینمشون🥲🥲🥲
سلامم. خب سایت جدید آلا و آلاخونه ی سری مشکلای فنی داره بیاین تو این تاپیک هر چی ب چشمون خورد بگیم تا درست شن
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء
@M-an
سلام وقتتون بخیر
من تو سایت آلا هیچ دوره خوبی برای ریاضی دوازدهم پیدا نکردم. به آقای لکستانی پیام دادم که دوره ای برای دوازدهم دارن یا نه گفتن به پشتیبانی آلا پیام بدید و ازشون بخوابد که رو سایت بزارن میشه لطفاً کمکم کنید
با سلام
در جلسه 14 فیزیک یازدهم آقای فرشید داداشی در حل سوال 67 دچار اشتباه شدند و زاویه را به جای 60 درجه 30 در نظر گرفتند که باعث اشتباه شدن کامل جواب شده لطفاً تصحیح شود
سلام وقت بخیر من وقتی میرم قسمت سفارش های من دوتا سفارش اضافه برام ثبت شده که من ثبتشون نکردم در تاریخ 28ابان دوبار درس حسابان ثبت سفارش شده که اصلا من ثبتنام نکردم فعالم نیست ولی قسط بندی کرده برام.
سلام وقتی ویدیو ها را نگاه میکنم ، پیوسته پخش نمیشوند و بعد از چند کلمه صحبت استاد قطع می شود
مشکل اینترنت هم ندارم با اینترنت قوی وصل میشوم ولی باز هم فیلم ها تند تند قطع می شوند
چه کار کنم؟
سلام و روز بخیر
ببخشید آقای لکستانی هفته پیش توی پیجشون عرض کردن که فیلم های صفر تا صد یازدهم رو ظبط کردن و تا چند روز آینده میاد رو سایت
ولی خب نیومده
خواستم بپرسم مشکل فنیه؟!
یا کی میاد رو سایت فیلم ها؟!
چون من دارم عقب میوفتم ریاضی رو از برنامه درسیم:( و تدریس اقای لکستانی خیلی عالی هست