سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
من بجای برادرت کمکم کن
-
سلام من مهدی هستم متولد ۸۲ با علاقه علوم انسانی رو انتخاب کردم.
من یه پسره درس خون بودم،هیچ مشکلی توی فهم و یادگیری درسامون نداشتم و با جدیت به سمت دانشگاه تهران یا یکی از دانشگاه های معتر تهران میخاستم برم.
ولی الان خیلی کم کاری میکنم درسته که علاقه دارم به درسام ولی تنبلی میکنم و نمیتونم ساعت مطالعه بالایی داشته باشم مثلا ۷ یا ۸ یا ۱۲. الان که روز ی۳ ,۴ ساعت میخونم بزور.
اینارم بگم که الان سال دوازدهم هستم یعنی فارغ التحصیل نیستم و قلمچی میرم. تابستون میشه گفت هیچی نخوندم.
مهرم اه خوب خوندم و بعدش کم و بیش خوندم .
اامیدوارم کمکم کنید با پیام هاتون بهم انگیزه و امید بدید و تو موفقیت من تاثیر داشته باشید و مطمئن باشید که روزی این انرژی برمیگرده به خودتون
-
Mahdi Mostafapour سلام
فک کنم این تاپیک بتونه کمکتون کنهhttps://forum.alaatv.com/topic/27552/ریلود-reload/3
موفق باشید
-
سلام نگاه برادرم من هم دقیقا عین خودت بودم تابستان را نخوندم ولی تا اخر ترم اول در کتاب ها را هم باز نکردم منم ساعت مطالعه ام مثلشما بود ودر بیشتر مواقع کمتر به طوری که مثل شما کلا انگیزه ام را از دست داده بودم ولی دیدم دارم خیلی عقب میافتم از ارزو هام ومطالبی خوندم که اشخاصی فقط چند ماه برای کنکور خوندن و به دانشگاه مورد علاقه خودشون رفتن با خودم گفتم من که هنوز یازدهم هستم از همین الان شروع میکنم که حداقل مطالب پیش رو را یاد بگیرم بعد از دی شروع کردم والان تایم مطالعه ام حدود پنج ساعت است کمه ولی برای شروع خوبه شما هم شروع کن شما هم نرزار وقت از دستت بره غصه قبلا را هم نخور گذشته تموم شده رفته اینده را دریاب از همین الان شروع کن به عنوان یک خواهر بهت میگم که این چند ماه باقی مانده را از دست نده اگر خودت بخوای حتما میشه نا امید نباش و البته تایپک انگیزه هم برای مواقعی که خسته ئ و ناامیدی عالیه کلا روح و روانت را عوض میکنه بگو یا علی و از همین امروز شروع کن بگو یا علی و شروع کن
-
Mahdi Mostafapour یه یا علی بگید و مصمم پیش برید
هفته ای نیم ساعت روی ساعت مطالعه تون اضافه کنید ، کم ولی دائمی افزایش بدید
مقید باشید به برنامه آزمون و انجام بدید
اصلاً نگران نباشید چون پایه ضعیف ندارید
یادتون نره هر لحظه ای که الان تلف کنید خیلی پشیمون میشید، کمتر از شش ماهه دیگه آنقدر بیکار میشین که دلتون برای این روزا تنگ میشه
واگر تلاش خودتونو بکنید به خودتون افتخار میکنید و اگر اهمال کرده باشید به خودتون بدهکارید که احساس ارزشمند بودن و از خودتون دریغ کردید
موانع درس خواندن و تمرکز تونو شناسایی کنید و درصدد رفع آن اقدام کنید
مسلماً شروع سخته ولی قدم های بعدی آسون میشه چون شما قوی تر میشید
پرقدرت ادامه بدید
راستی شما یک سال جهشی خوندید؟ -
z Gheibi سلام خیلی ممنونم از حرفای انرژی بخش و قشنگتون. نه متولد فروردین ۸۲ هستم دیگه نیمه اول هستم جهشنی نخوندم
-
Mahdi Mostafapour خواهش میکنم موفق باشید و در راهتون استقامت به خرج بدید
چون گفتید جای برادرت این نکته خاص را بهتون بگم، حالا انگیزه بگیرید از بقیه و راه تونو شروع کنید ولی جرقه را که دریافت کردید باید از خودتون جوشش و کوشش نشون بدید. -
z Gheibi ممنوم خانم/آقای غیبی شما هم موفق باشید ایشالا بهترین رشته بهترین دانشگاه
-
@فرناز-مقیمی سلام فرناز خانم خیلی ممنونم در ضمن به عنوان یه یازدهمی ساعت مطالعه تون خوبه فقط کیفیت و خوده این ساعت رو حفظ کنید.ممنونم ازتون موفق باشید.بهترین دانشگاه رو براتون آرزو میکنم با بهترین رشته .مهدی
-
Mahdi Mostafapour ممنون برادرم انشااءلله که شما هم بهترین دانشگاه و در رشته دلخواه خودتون قبول بشید
-
Mahdi Mostafapour سلام.
اینو من قبلا به یکی از دوستان که وضعیت مشابه شما رو داشتن گفتم. امیدوارم به دردتون بخوره.
با اطمینان بهتون میگم بین این همه جمعیت که دارن واسه کنکور میخونن فقط 20 درصد دارن درست درس میخونن و موفق میشن، بقیه هم اگه میبینین نمره های خوب میگیرن این نشونه این نیست که کنکوری میخونن، چون کنکوری خوندن با مدرسه ای خوندن زمین تا آسمون فرق میکنه. پس خودتون رو نبازید و به خودتون ایمان داشته باشید . درضمن کمتر دانش آموزی پیدا میشه 3 سال پیوسته واسه کنکور بخونه. همه تقریبا از 12 شروع میکنن جدی خوندنو.البته منظورم این نیست که وقتتون رو تلف کنیدا!! منظورم اینه که فک نکنید بقیه تا الان چیکار کردن. تازشم اگه از الان شروع کنید تا کنکورتون میتونید کلی پیشرفت کنید . یه برنامه حرفه ای بریزید و شروع کنید به خوندن و سعی کنید حتما پیوسته درس بخونید.وقتتون رو از دست ندید با این افکار منفی. مطمئن مطمئن باشید اگه از همین امروز جدی و با روحیه شاد شروع کنیدموفق میشید.خدا به همراهتون.
-
Dr.Aryan مرسی خوندم
-
Faeze Radseresht مرسی خیلی ممنونم ازت فائزه خانم
-
Mahdi Mostafapour خواهش میکنم.