زیست
-
Morvarid Hamedi سلام بله درسته همین که پیام به ماهیچه نرسد از انقباض خارج میشودو به حالت استراحت درمیآید
-
Morvarid Hamedi سلام بله درسته همین که پیام به ماهیچه نرسد از انقباض خارج میشودو به حالت استراحت درمیآید
z Gheibi یعنی برای انقباض پیام عصبی تولبد نمیشه؟؟؟؟
پس تو انعکاس عقب کسیدن دست گفتیم یه سیناپس انقباضی داریم داریم یه سیناپس مهاری که پشت بازو ب استراحت یره وقتی سیناپس مهاری میده یعنی پیام عصبی چزور سیناپس میده ولی پیام عصبی تولید نشده -
z Gheibi یعنی برای انقباض پیام عصبی تولبد نمیشه؟؟؟؟
پس تو انعکاس عقب کسیدن دست گفتیم یه سیناپس انقباضی داریم داریم یه سیناپس مهاری که پشت بازو ب استراحت یره وقتی سیناپس مهاری میده یعنی پیام عصبی چزور سیناپس میده ولی پیام عصبی تولید نشدهMorvarid Hamedi از کدوم جمله من برداشت کردید پیام برای انقباض تولید نمیشود؟!؟
سیناپس مهاری بین یاخته عصبی رابط و حرکتی است نه بین نورون و ماهیچه
۱۲۴۵ سیناپس های تحریک کننده هستند۳مهار کننده هست ( سیناپس های فعال) و وقتی نورون حرکتی ( فاصله ۳ تا ۶ ) مهار می شود دیگر پیامی در آن مخابره نمی شود و هیچ ناقلی( تحریکی یا مهاری) از پایانه آکسون آن خارج نمیشود و میگوییم سیناپس غیر فعال است -
Morvarid Hamedi از کدوم جمله من برداشت کردید پیام برای انقباض تولید نمیشود؟!؟
سیناپس مهاری بین یاخته عصبی رابط و حرکتی است نه بین نورون و ماهیچه
۱۲۴۵ سیناپس های تحریک کننده هستند۳مهار کننده هست ( سیناپس های فعال) و وقتی نورون حرکتی ( فاصله ۳ تا ۶ ) مهار می شود دیگر پیامی در آن مخابره نمی شود و هیچ ناقلی( تحریکی یا مهاری) از پایانه آکسون آن خارج نمیشود و میگوییم سیناپس غیر فعال استz Gheibi مرسی
-
z Gheibi مرسی
Morvarid Hamedi خواهش میکنم
موفق باشید