جزوه گسسته این فرسنگ
-
Mahdi Jafari 1 بله این که شما میگی کاملا درسته ولی روز قبل از آزمون به نظر نمیاد کنکورچه و پیش آزمون راهگشا تر باشه؟
در هر حال تست ها یه مقدار دیر منتشر شدن.
کاش اگر حل ویدیویی تست ها آماده نبود حداقل pdf تست ها رو میذاشتن که ما زودتر شروع کنیم تا حلشون آماده شه.Matin Jowkar رفیق منم مثل شما از بی برنامگی شاکیم. برنامه هامون بهم ریخته و خیلیم زمان از دست دادیم. اخرشم بعد از این همه تاپیک بازم حتی یه لایو نزاشتن که توضیح بدن کی قراره برنامه منظم بشه. اما چه میشه کرد. یکی مثل من که بجز راه ابریشم کتاب یا کلاس دیگه ای شرکت نکرده چاره ای نداره
-
Mahdi Jafari 1 بله این که شما میگی کاملا درسته ولی روز قبل از آزمون به نظر نمیاد کنکورچه و پیش آزمون راهگشا تر باشه؟
در هر حال تست ها یه مقدار دیر منتشر شدن.
کاش اگر حل ویدیویی تست ها آماده نبود حداقل pdf تست ها رو میذاشتن که ما زودتر شروع کنیم تا حلشون آماده شه.Matin Jowkar کنکورچه های اقای ثابتی که حالا با تاخیر قرار میگیره هر فرسنگ
با این همه فشار کاری
از اول سال حدود 700 قسمت فیلم ضبط کردن. یعنی مدام در حال ضبط بودن.
ولی برای بقیه درسا دیگه از فرسنگ 2 به بعد چیزی کنکورچه ضبط نشد.انصافا اقای طلوعی و پویان نظر هم خیلی قوی تا اینجای کار پیش اومدن. من تا ابد مدیونشونم ولی ای کاش این بخش کنکورچه رو هم اوکی میکردن چون جنبه ازمونی داشت و خیلی مهم بود
@M-an -
من که تا حالاا راه ابریشم نخریدم تو هر تاپیکی که میبینم همتون از راه ابریشم راضی هستی وای از تاخیر pdf ها خیلی ناراضی هستید مگه pdf هارو چیجوری میزارن ؟
-
Matin Jowkar رفیق منم مثل شما از بی برنامگی شاکیم. برنامه هامون بهم ریخته و خیلیم زمان از دست دادیم. اخرشم بعد از این همه تاپیک بازم حتی یه لایو نزاشتن که توضیح بدن کی قراره برنامه منظم بشه. اما چه میشه کرد. یکی مثل من که بجز راه ابریشم کتاب یا کلاس دیگه ای شرکت نکرده چاره ای نداره
Mahdi Jafari 1 درسته
بد برداشت نشه قصد جبهه گیری نداشتم -
Matin Jowkar کنکورچه های اقای ثابتی که حالا با تاخیر قرار میگیره هر فرسنگ
با این همه فشار کاری
از اول سال حدود 700 قسمت فیلم ضبط کردن. یعنی مدام در حال ضبط بودن.
ولی برای بقیه درسا دیگه از فرسنگ 2 به بعد چیزی کنکورچه ضبط نشد.انصافا اقای طلوعی و پویان نظر هم خیلی قوی تا اینجای کار پیش اومدن. من تا ابد مدیونشونم ولی ای کاش این بخش کنکورچه رو هم اوکی میکردن چون جنبه ازمونی داشت و خیلی مهم بود
@M-anMahdi Jafari 1 نه من و نه هیچ کس دیگه نمیتونه منکر تلاش بی وقفه و 24 ساعته اساتید بشه. اما منظور من بحث همون بهم ریختن برنامه فرسنگ هاست.
دقیقا اگر کنکورچه ها همگی قرار میگرفت هم برای آزمون فرداش و هم کلا برای کنکور یه محک و منبع مناسب بود.
منظور من درباره کنکورچه ها درس ریاضی نبود بییشتر منظورم شیمی و فیزیک بود اما چون بحث بهم ریختن برنامه ها بود اون موضوع با این یکی قاطی شد.
اما در کل اگر کنکورچه ها هم روز پنج شنبه توی پروفایل ها قرار میگرفتن خیلی عالی میشد.
بهرحال عذرمیخوام قصد بی ادبی نداشتم شاید باید فقط توی تاپیک انتقادات اینارو میگفتم که سوءتفاهمی پیش نیاد.
موفق باشید -
Mahdi Jafari 1 نه من و نه هیچ کس دیگه نمیتونه منکر تلاش بی وقفه و 24 ساعته اساتید بشه. اما منظور من بحث همون بهم ریختن برنامه فرسنگ هاست.
دقیقا اگر کنکورچه ها همگی قرار میگرفت هم برای آزمون فرداش و هم کلا برای کنکور یه محک و منبع مناسب بود.
منظور من درباره کنکورچه ها درس ریاضی نبود بییشتر منظورم شیمی و فیزیک بود اما چون بحث بهم ریختن برنامه ها بود اون موضوع با این یکی قاطی شد.
اما در کل اگر کنکورچه ها هم روز پنج شنبه توی پروفایل ها قرار میگرفتن خیلی عالی میشد.
بهرحال عذرمیخوام قصد بی ادبی نداشتم شاید باید فقط توی تاپیک انتقادات اینارو میگفتم که سوءتفاهمی پیش نیاد.
موفق باشیدMatin Jowkar نه رفیق چه حرفیه. بالاخره هممون دنبال این هستیم که پیشرفت کنیم و این ها انتقاده نه تخریب. امیدوارم که مورد توجه واقع بشه
-
ای بابا جزوه درسنامه گسسته نداشتین که بخدا دیونه کردین مارو دیگه نمیشه هی هیچی نگیم که
جزوه درسنامه گسسته رو بذارید
@M-an
sohrab
@M-an -
@m-an
مدیر جان سلام
چی شد؟ -
@m-an سلام مجدد من دو روزه سوال کردم از بخش تیکت ولی هنوز نوشته برسی نشده
میشه بگید برسی کنند
sohrab -
با سلام و عرض ادب میخواستم بدونم اگه بخوانم فیزیک رشته ریاضی بخرم ایا بعد کنکور هم قابل استفاده هستش ؟
ali asharjam
بله
تازه بروز رسانی های جدید در اختیارتان قرار می گیره -
من که تا حالاا راه ابریشم نخریدم تو هر تاپیکی که میبینم همتون از راه ابریشم راضی هستی وای از تاخیر pdf ها خیلی ناراضی هستید مگه pdf هارو چیجوری میزارن ؟
ali asharjam
ریز به ریز و بعد از نشر فیلم ها -
قابل توجه دوستان امروز پی دی اف گسسته منتشر شد
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد