راهنمایی شروع به ادامه تحصیل
-
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۴، ۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان ارجمند
از اینکه بنده در بین شما هستم بسیار خوشبختم
بنده 25 سال دارم دانشجوی انصرافی رشته کامپیوتر هستم که از طریق هنرستان وارد دانشگاه شدم
حال تغییر رشته به تجربی داده ام . با این که چند سالی هم از درس عقب بوده ام باز می خواهم دوباره شروع کنم به طوری که حتی خودم رو توی شرایط سختی قرار بدهم و سرکار هم نروم.حال از شما راهنمایی کی خواستم چگونه و از کجا باید شروع کتم؟به عنوان مثال الان هم باید پیش دانشگاهی بگیر هم برای کنکور باید بخوانم.,خیلی دئست دارم ادامه تحصی بدهم.به عنوان مثال مثلا باید جمله به جمله کتاب زیست رو برای مدرک پیش دانشگاهی بخونم؟چطور بخونم؟و فقط فیلم ها رو ببینم اکتفا می کند یا کار دیگه ای هم باید بکنم؟
با تشکر فراوان -
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۴، ۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام خیلی خوشحالم ازاینکه افرادی مثل شماهستندکه بعدازاین همه سال ناامیدنشدندوباپشتکارمیخوان ازنوع شروع کنند.به نظرمن شمابایدهم تستی بخونی هم تشریحی هرچندنمرات سال چهارم تاثیری درکنکورنداره اماهمین که کتاب یک دوره ای میشه برای شماخیلی خوبه امتحاناتوفقط برای قبولی بخون فیلم های استادارشی رابرای سال سوم وفیلم های استادامینیوبرای سال دوم ببین وهمگام بادیدن فیلم هاتست بزن برای دوره کلی هم استادپازوکی خیلی خوبه زمانی استادپازوکییو ببین که به تسلط رسیده باشی قبل ازدیدن فیلم هاهم یک مروراجمالی داشته باش تابفهمی درباره چی دارن صحبت میکنن.این نظرمن بود موفق باشی.
-
سلام خیلی خوشحالم ازاینکه افرادی مثل شماهستندکه بعدازاین همه سال ناامیدنشدندوباپشتکارمیخوان ازنوع شروع کنند.به نظرمن شمابایدهم تستی بخونی هم تشریحی هرچندنمرات سال چهارم تاثیری درکنکورنداره اماهمین که کتاب یک دوره ای میشه برای شماخیلی خوبه امتحاناتوفقط برای قبولی بخون فیلم های استادارشی رابرای سال سوم وفیلم های استادامینیوبرای سال دوم ببین وهمگام بادیدن فیلم هاتست بزن برای دوره کلی هم استادپازوکی خیلی خوبه زمانی استادپازوکییو ببین که به تسلط رسیده باشی قبل ازدیدن فیلم هاهم یک مروراجمالی داشته باش تابفهمی درباره چی دارن صحبت میکنن.این نظرمن بود موفق باشی.
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۴، ۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهواقعا از راهنماییتان ممنونم چشم حتما خمین الان دارم فیلم های اساتیدی رو که فرمودید دانلود می کنم کتاب تست هم میگیرم