شیمی
-
نوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
راه تشخیص ترکیب مولکولی و یونی چیه؟
از اینگه بگیم یونی فلز و نافلزه نمیشه چون مثل NHCl4 یونیه ولی نافلزه کلا...
و اسیدها ترکیب یونی اند یا مولکولی؟؟؟؟؟ من میگم مولکولی چون یونش پیدا میکنند و ترکیبهای مولکولی اند که یونش پیدا میکنند ...
و دوستم میگه ما خوندیم که HF و HCl یونی اند اما اسید هستند و یونش پیدا میکنند....
من گیج شدم میتونید کمکم کنید؟
@همیار @تجربیا -
و اسیدها ترکیب یونی اند یا مولکولی؟؟؟؟؟ من میگم مولکولی چون یونش پیدا میکنند و ترکیبهای مولکولی اند که یونش پیدا میکنند ...
و دوستم میگه ما خوندیم که HF و HCl یونی اند اما اسید هستند و یونش پیدا میکنند....
@همیار @تجربیانوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط Opal انجام شدهMorvarid Hamedi
سلام
درباره اسید و باز دقت کن که هم اسید و باز مولکولی و هم یونی داریماگر ترکیب اسید یا باز یونی باشند میگیم در آب به کاتیون و آنیون تفکیک میشه
اگر ترکیب اسید یا باز مولکولی باشه میگیم در آب یونش یافته
مثلا HCL و HF هر دو اسید های مولکولی هستند(دقت کن هر دو H و Cl نافلز اند) و در آب یونش می یابند
و مثلا NaOH یک باز یونی که در آب به یون هیدروکسید و Na+ تفکیک میشه.
-
@همیار @تجربیانوشتهشده در ۱۸ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط Opal انجام شدهMorvarid Hamedi
آقای پویان نظر در تدریسشون تاکید کردند معمولا ترکیبات یونی از فلز و نافلز تشکیل میشن ولی میگیم معمولا چون مثلا "NH4+" (آمونیوم) یه کاتیون نافلز است.