7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
تنفس یاخته ای
-
دریا دریایی شما دریا نیستی ، اقیانوسی؛ به همه جا دسترسی دارید
-
MohsenTaheri آها ممنون متوجه شدم
اون جمله را گفتم کامل نیست چون آخرش که گذاشته بودید خب این حرفه ربطه دیگه . فکر کردم ادامه داره -
MohsenTaheri در تنفس یاخته ای گفته است:
دریا دریایی در تنفس یاخته ای گفته است:
تیکه ی دوم گزینه ی سه رو چرا درست میگیرید
به نظرم دارید یکم زیادی لقمه رو دور سرتون میپیچید داره میگه برای تولیدATP انرژی مصرف میشه یا ذخیره که خو میشه مصرف
اینو فهمیدید به منم بگید
آخه گیر داده در این بخش...یعنی تو خود همون کانال ATP ساز منظورشه که من گفتم هر دوش درسته چون اول ذخیره بعد مصرف میشه...ولی گویا اشکان هاشمی نظرش یه چیز دیگه هست!
فهمیدی به منم بگو اقیانوس آرام
-
@mitra-ism-rahmani در تنفس یاخته ای گفته است:
MohsenTaheri آها ممنون متوجه شدم
اون جمله را گفتم کامل نیست چون آخرش که گذاشته بودید خب این حرفه ربطه دیگه . فکر کردم ادامه دارهنه!!!!
این که با اون که ها فرق داشت...
-
MohsenTaheri
اره از این ور هم میشه نگاهش کرد
حالا من اگه تونستم از خودشون میپرسم ببینم چرا ذخیره رو در نظر نگرفتناشکان احتمالا تک بعدی نگاه کرده به قضیه...
-
MohsenTaheri اون یه ذره علم ادبیاتمم که بدستش اورده بودم با خاک یکسان شد
-
به نظرم دارید یکم زیادی لقمه رو دور سرتون میپیچید داره میگه برای تولیدATP انرژی مصرف میشه یا ذخیره که خو میشه مصرف
اینو فهمیدید به منم بگید
آخه گیر داده در این بخش...یعنی تو خود همون کانال ATP ساز منظورشه که من گفتم هر دوش درسته چون اول ذخیره بعد مصرف میشه...ولی گویا اشکان هاشمی نظرش یه چیز دیگه هست!
فک کنم یا اشتباه تگ کردی میترا یا اقیانوسش اضافی بود
-
MohsenTaheri
اره از این ور هم میشه نگاهش کرد
حالا من اگه تونستم از خودشون میپرسم ببینم چرا ذخیره رو در نظر نگرفتناشکان احتمالا تک بعدی نگاه کرده به قضیه...
با وجود این باز من میگم مته به خشاش گذاشتنه
زیادی لقمه رو پیچوندید
(فقط نظر شخصی خودمه ) -
اینو فهمیدید به منم بگید
فک کنم یا اشتباه تگ کردی میترا یا اقیانوسش اضافی بود
نه کاملا درست بود
آخه گسترش پیدا کردی به همه جا دسترسی داری -
@mitra-ism-rahmani
سلام
به نظرم
میگه اون قسمتی از میتو که بخش انتقال دهنده آنزیم ATP ساز هست
که این بخش همون داخل غشای داخلی هست
که توی اون بخش فقط قسمت کانالی آنزیم ATP ساز هست
که اون بخش که داره یون هیدروژن رو منتقل میکنه انرژی این یون هارو ذخیره میکنه تا بتونه بعدا اون قسمت دیگش atp رو بسازه
اون مصرف انرژی ماله قسمتی از آنزیم atp سازه که توی بستره میتوکندری هست نه داخل غشای میتو
اینجوری درست نمیشه؟ -
@sara-haghighatrad در تنفس یاخته ای گفته است:
@mitra-ism-rahmani
سلام
به نظرم
میگه اون قسمتی از میتو که بخش انتقال دهنده آنزیم ATP ساز هست
که این بخش همون داخل غشای داخلی هست
که توی اون بخش فقط قسمت کانالی آنزیم ATP ساز هست
که اون بخش که داره یون هیدروژن رو منتقل میکنه انرژی این یون هارو ذخیره میکنه تا بتونه بعدا اون قسمت دیگش atp رو بسازه
اون مصرف انرژی ماله قسمتی از آنزیم atp سازه که توی بستره میتوکندری هست نه داخل غشای میتو
اینجوری درست نمیشه؟چرا میشه اینجوری درست گرفت ولی حرف من اینه که چجوری ذخیره میکنه ؟ بعد مگه همزمان باهاش ساخت ATP را نداریم ؟
-
@mitra-ism-rahmani
ببینید توی این سوال فقط بخشی که مشخص کردم مدنظره
که تویه این بخش فقط انتقال داریم
همونطور که داره یون هارو منتقل میکنه انرژی اونهارو ذخیره میکنه
حالا بعدش اون قسمت بالاییه که توی بسترس اون انرژی
که در قسمت کانال ذخیره شده رو مصرف میکنه و ATP میسازه
توی قسمت کانال که ساخت ATP نداریم که بخواد انرژی های ذخیره شده رو همونجا مصرف کنه -
@mitra-ism-rahmani 580f3de411c76a7342056474cbecf205667031.mp4
این ویدیو رو الان توی نت پیدا کردم که به فهم این قضیه خیلی کمک می کنه در واقع می گه قسمت کانالی انرژی شیب غلظت پروتون را به انرژی شیمیایی برای ساختATP تامین می کنه و حالا قسمت آنزیمی از این انرژی شیمیایی برای ساخت ATP استفاده می کند
-
بچه ها اینو ازشون پرسیدم گفتن انرژی رئیس ذخیره میکنه و بعد مصرفش میکنه پس تهش داره انرژی مصرف میکنه نه ذخیره
حالا امشبم باز از آقای میرزایی بپرسش میترا
@mitra-ism-rahmani
MohsenTaheri
z Gheibi -
دریا دریایی انرژی را چی ذخیره میکنه ؟؟
-
دریا دریایی انرژی را چی ذخیره میکنه ؟؟
ببین یه ویس دادن بهم خدایی خودمم نفهمیدم بعد کلاس برات میفرستم خودت بگوش
-
دریا دریایی ممنون