یازدهمی ها لطفا
-
سلام خسته نباشید
ببخشید من دهم هستم و میخواستم بدونم کتاب زیست نسبت به پارسال تغییرات داشته یا نه،اگه یازدهم هستید بی زحمت از صفحه عناوین کتاب دهم عکس میگیرید بفرستید ، با تشکرYazdan Gonabadi در حد عناوین تغییر نداشته ولی درحد یک جمله و یک بند چرا داشته
-
تغییرات کتاب یازدهم و دوازدهم تو زیست سرا هست ولی دهم رو جایی ندیدم که بگن تغییرات داشته
حالا میگردم اگه دیدم براتون میزارم
-
Yazdan Gonabadi در حد عناوین تغییر نداشته ولی درحد یک جمله و یک بند چرا داشته
z Gheibi ممنون یعنی مثلا فلان گفتار یک صفحه کم و زیاد نشده اینو میخواستم بدونم فقط
-
z Gheibi ممنون یعنی مثلا فلان گفتار یک صفحه کم و زیاد نشده اینو میخواستم بدونم فقط
Yazdan Gonabadi خواهش میکنم در این حد تغییر نداشته،تغییرات جزئی است
پیشنهاد میکنم PDF چاپ جدید را دانلود کنید و ویرایش جدید را از روی اون ببینید چون زیست خیلی ریزه، گاهی یک کلمه تاثیر زیادی دارد -
Yazdan Gonabadi خواهش میکنم در این حد تغییر نداشته،تغییرات جزئی است
پیشنهاد میکنم PDF چاپ جدید را دانلود کنید و ویرایش جدید را از روی اون ببینید چون زیست خیلی ریزه، گاهی یک کلمه تاثیر زیادی داردz Gheibi نه ببینید من دهم هستم خواستم ببینم میشه از منابع و کتاب های سال قبل استفاده کرد؟
-
z Gheibi نه ببینید من دهم هستم خواستم ببینم میشه از منابع و کتاب های سال قبل استفاده کرد؟
Yazdan Gonabadi بله قطعا میتونید ولی اگر جایی به تضاد خوردید به کتاب خودتون مراجعه کنید و اگر مطلبی حذف شده نخونیدش
-
Yazdan Gonabadi بله قطعا میتونید ولی اگر جایی به تضاد خوردید به کتاب خودتون مراجعه کنید و اگر مطلبی حذف شده نخونیدش
z Gheibi خیلی ممنون، ببخشید شما با الاء در ارتباط هستید؟؟؟یعنی مثل مدیر میتونیم به شما بگیم مشکلات رو؟؟؟
-
z Gheibi خیلی ممنون، ببخشید شما با الاء در ارتباط هستید؟؟؟یعنی مثل مدیر میتونیم به شما بگیم مشکلات رو؟؟؟
Yazdan Gonabadi خیر،مشکلات فنی را باید به مدیر بگید،داخل انجمن ناظم و ادمین هم هست که مشکلات داخلی انجمن را میتونید باهاشون مطرح کنید، منم فقط با مدیر در ارتباط هستم.
-
Yazdan Gonabadi خیر،مشکلات فنی را باید به مدیر بگید،داخل انجمن ناظم و ادمین هم هست که مشکلات داخلی انجمن را میتونید باهاشون مطرح کنید، منم فقط با مدیر در ارتباط هستم.
-
z Gheibi اها ،ببخشید پس وظیفه شما چیه؟؟
-
Yazdan Gonabadi پاسخگویی ، بیشتر درسی .
-
Yazdan Gonabadi پاسخگویی ، بیشتر درسی .