امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم
-
Mahdi Jafari 1
لطف داری شما
پس مثل اینکه قرار نیست تغییری انجام بدن دیگه؟؟؟
و حرفای ما هم همش کشک
چون اینطوری واقعا خیلی زمان میبره تموم کردن فیلم ها ، در حالی که میشه ، یا میشد جلوشو گرفت بدون زحمت چندانی . -
Amo Killli در انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم گفته است:
Mahdi Jafari 1
لطف داری شما
پس مثل اینکه قرار نیست تغییری انجام بدن دیگه؟؟؟
و حرفای ما هم همش کشک
چون اینطوری واقعا خیلی زمان میبره تموم کردن فیلم ها ، در حالی که میشه ، یا میشد جلوشو گرفت بدون زحمت چندانی .Amo Killli من منتظر بودم استاد فرسنگهای بعدی رو هم مثل فرسنگ ۲ بیارن جلو نه مثل فرسنگ یک
من فرسنگ یک رو دیدم انصافا عالی بود ولی وقت گیر بود
الان چند فرسنگ به سبک فرسنگ اوله -
Mahdi Jafari 1 سلام
شما با استاد از طریق تیکت در ارتباطی چون آرزوی من اینکه یک با. بعد از دست بوسی ایشون ازشون تقاضا کنم کمی درس را تشریحی بگوید تا بعضی جاها گیج نشم یا اگه نکته میگه از فرمول یا استدلال بیانی اثبات کنه تا اگه یادم رفت نکته را خودم سریع اثبات کنم
تازه اگه اثبات کنند بهتر تو ذهن میشینه -
ابوالفضل ریسی
نمیدونم شما از کدوم راه ابریشم ها استفاده میکنید ، ولی به طور کلی راه ابریشم های ریاضیات و شیمی کلا تغییری نکردن از اول تا الان فقط اقای طلوعی کلا دیگه این فرسنگ مستفیض فرمودند مارو و عملا جزوه درسنامه رو حذف کردن و انداختن به عهده ما ، که البته مدیونی اگر فکر کنی همش از سر چیزی جز دلسوزی و خیرخواهی برای ما هست:) -
Amo Killli در انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم گفته است:
ابوالفضل ریسی
نمیدونم شما از کدوم راه ابریشم ها استفاده میکنید ، ولی به طور کلی راه ابریشم های ریاضیات و شیمی کلا تغییری نکردن از اول تا الان فقط اقای طلوعی کلا دیگه این فرسنگ مستفیض فرمودند مارو و عملا جزوه درسنامه رو حذف کردن و انداختن به عهده ما ، که البته مدیونی اگر فکر کنی همش از سر چیزی جز دلسوزی و خیرخواهی برای ما هست:)Amo Killli من از راه ابریشم فیزیک استاد طلوعی استفاده میکنم یکم وقت گیر هست ولی واقعا بازدهی بالایی داره
درسته واسه خودمون هست ولی ای کاش به نظراتمون توجه بشه -
خیلی جالب تو اکثر پیام ها اینطوری که من متوجه شدم بچه ها از این مدل جزوه ناراحت هستند
پس واقعا این همه آدم دارن یک چیز منطقی میگن درست نیست و فقط
استاد تا یک چیز میگه درسته؟؟!!!
آقا ما جزوه مانند فرسنگ های قبل می خواهیم نه فشرده
M.an
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی -
Mahdi Jafari 1
دوست عزیز باید جزوه که میخونی تمیز باشه تا موقع یادآوری اذیتت نکنه من الان برای پاک نویس کردن این جزوه حدود ۶ صفحه برگ توضیحات نوشتم و خیلی وقت گیر بودالا دنبال موفقیت ماست نه آزار ما
-
yas ta با پوست و گوشت میفهمم چی میگی. منم جزوم جا برای نفس کشیدن نداره. حالا انشالله که یکم بیشتر توجه کنن.
مشکل الا دقیقا همون مشکلیه که الان بازیکنای استقلال با مدیریت دارن. اصلا در جریان نمیزارن مارو. برنامه ها خیلی گنگه و این برای کنکوری واقعا بده. من خودم به شخصه نمیدونم واقعا چی در انتظارمه -
yas ta
Mahdi Jafari 1
شما که دیدید میشه من رو راهنمایی کنید
من یکرو پرینت گرفتم جا میشه الان؟
بعد نکات پراکنده نمیشن اگر پشت صفحه بنویسم؟
مثال آموزشی جدا هم زدن دوباره یا همون جزوه تست آموزشی بود فقط؟ -
ابوالفضل ریسی سلام
اره یکرو زیادم میاد من دو رو گرفتم جا شد همش. البته تمیز نوشتم.
درباره جزوه هم نه فقط اون نیست. یه جزوه درسنامه هست که از گدار به بعد فرمش خلاصه تر شده. یه جزوه حدودا 10 صفحه ای هم تست های اموزشی -
اتفاقا جزوه اقای طلوعی خیلیم خوب شده بنظرم من ک خیلی دوست دارم این سبک جزوه رو...چهارتا نکته نوشتن کسی رو نکشته اما ب یادگیری کمک میکنه این تکرار نوشتن
البته من خودم نمینویسم همشو -
سلام.
امکانش هست لطف کنید یه توضیحی بدید برنامه به چه صورته؟
الان دقیقا فیزیک ریاضی کی قسمتای جدید میاد بیرون.
اقای ثابتی که درگیر تستای فرسنگ قبلن احتمالا
ولی فیزیک و شیمی که دیگه مثل هر فرسنگ بود بودجش چرا انقدر عقب افتاده از برنامه؟
M.an -
amir hesami در انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم گفته است:
با عرض سلام و خسته نباشید
من انتقادی که دارم به تدریس آقای طلوعی هستش.به نظرم ایشون مباحث پایه و دوازدهم رو در راه ابریشم در نازل ترین سطح تدریس میکنن.اینطور تدریس خلاصه وار به نظرم به درد بچه های فارغ التحصیل میخوره که چندین بار مباحث فیزیک 3 تا پایه رو مطالعه کردن نه من یا امثال من ک امسال تازه دوازدهم هستن و مباحث دوازدهم براشون تازس و ایشون بدون هیچ بسط و گسترشی از روی مباحث میگذرن.چندین مورد در نظرات هم داشتیم که عزیزان به تدریس مختصر ایشون اعتراض داشتن و بقیه اومده بودن بهشون خرده گرفته بودن که آقای طلوعی چند ساله ک معلم هستن و فلان و بهمان.من این انتقاد رو دارم به مدیر میگم که منتقل کنن به آقای طلوعی.و یا اگر نوع تدریسشون قراره بهبود پیدا نکنه ممنون میشم که از استاد داداشی استفاده کنید. چون دو فرسنگ از راه ابریشم میگذره و هیچ تسلطی تو این درس با آقای طلوعی برای من حاصل نشده.
M.naبا این که مدت زیادی از این نقد میگذره به نظرم هنوز فرجی نازل نشده نمیدونم چرا دیگه راه ابریشم رو دوست ندارم!
-
.1381sahar منم دیگه خسته شدم هر فرسنگ بیشتر خسته میشم
-
melika jahedi چرا ؟
-
میگن الا تست محور است
اما راه ابریشم هم تست داره و هم درسنامه
درسنامه صفر تا صد و کامل
که من این موضوع در ریاضیات و شیمی دیدم
ولی یک فرسنگ هم در راه ابریشم فیزیک نشد که مطلب به صورت عمقی به ما بیاموزند
من براب فهمیدن برخی مطالب هم فیلم های صفتا صد اقای داداشی وهم ایای کازریان میدیدم و تازه به عمق مطلر می رسیدم در صورتی که اصلا عمقی تدریس نمیشهو خیلی جالبه وقتی تیکت که میزنیم میگن استاد هر جوری که صلاح بدونه عمل میکنه سلام استاد یعنی که هر جوری که خودش دوست داره یا یه طوری که ما دانش آموزان متوجه بشیم
من نمی دانم آخه چرا !!!!
آقای طلوعی فقط دائم در حال بیان یک درسنامه مختصر و نکات زیاد که مخصوص کسی است که حداقل یک بار کتاب را تشریحی یاد بگیره
اینو همه میدونند اولا تشریحی و بعد تست.
طبق گفته آلا راه ابریشم مخصوص دانش آموزان ضعیف یا متوسط هم هست اما این حرفشون در موضوع فیزیک صدق نمی کند ممنون میشیم این مشکل را برطرف کنیم راهی تا کنکور نمونده و زمان دائم داره از دست میره کمکمون کنید...
M.an
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضیاگر کسی موافق است به این پست رای بده تا الا بدونه چند نفر باهم هم نظر اند