سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
یه درس رو میشه حذف کرد کلا؟
-
من سوالم اینه توی کنکور میخوام شیمی رو کلا نزنم چون سخته و استعداد ندارم برا جبرانشش باید چیکار کنم؟ رشتمم ریاضیه
-
Aytak Ebrahim pour بزرگترین اشتباه کنکوریتونه اگر اینکارو بکنید. حذف هیچ درسی درست نیست. خصوصا شیمی و عربی توی رشته ریاضی چون همه پایین میزنن و بیشتریا ضعف دارن توش. ضریب مخفی دارن این 2 تا درس و حذف کردنش فوق العاده ترازتونو میاره پایین. در حدی که اگر فیزیک و ریاضی رو 100 هم بزنید(که خب میدونید بچه هایی که 3 سال هم هست دارن کار میکنن نمیتونن 100 بزن جفتشو با هم) بازم رتبه خیلی فوق العاده ای بدست نمیارید. اگر اصلن نمیفهمید مباحث سخت رو حذف کنید ولی حتما بقیرو بخونید
-
سلام.مهمترین چیزی که میتونه رتبه را خراب کنه اینه که ی درس را پایین تر از درس های دیگه بزنی خیلی خوشگل دانشگاه تهرانتو میکنه شهرستان و دانشگاه شهرستانتو میکنه دانشگاه ازاد.
در ضمن تا زمانی که شما حداقل 50 ساعت مفید روی شیمی وقت نزاشتی نمیتونی بفهمی استعداد داری یا نه
من خودم سال یازدهم شیمی شدم 9.5 کتبی نوبت دوم را اما سال دوازدهم تلاش کردم و نهایی ام شد 19.5 تو کنکور 99هم با اینکه زیاد رو شیمی وقت نزاشتم 34 درصد زدم.
یادت باشه تنها محدودیت فقط تو ذهن ماست
امیدوارم با شیمی اشتی کنی و همیشه خوشبخت باشی تو زندگیت -
Mahdi Jafari 1 ببینید منکلا توی این درس ضعیفم و نمیخوامم صفر بزنم شما میتونید به من چند تا مبحث بگید ک من اونارو بخونم 10 درصد بیشترم نه بزنم؟
-
Sajad Ghanbari
خب من ک خودم نمیخوام اینجوری شه وقتم گذاشتم نتیجه نداده شما مبحثی بلدی ک من بخونم و بدونم حتما سوال میاد ک 10 درصد بزنم بیشترم نه -
Aytak Ebrahim pour بله. فصل 1 دهم. فصل 2 دهم بجز بخش استوکیومتری. بخش حفظی فصل 1 شیمی دوازدهم. بخش حفظی فصل 2 شیمی دوازدهم. فصل 3 شیمی دوازدهم
فصل 3 شیمی یازدهم
اگر میخخواید 10 20 درصد بزنید خیلی روی مسائل تمرکز نکنید. بیشتر روی مفاهیم و حفظیات -
Mahdi Jafari 1 مچکرممممممممممممممممم خیلی زیاد
-
Aytak Ebrahim pour خواهش میکنم. موفق باشید
-
به نظر من که اصلا حذف نکن حتی مبحثی هم نکن بگی این مبحث رو میخونم اون مبحث رو نمیخونم اونم تو این تایم هنوز 40 روز تا عید داری از اون ور هم 3ماهی داری
همه مباحث رو بخون چون همون استوکیومتری که دوستمون گفت حذف کنی بعضی سال ها کنکور یه تستایی میدن خیلی راحت که اگه یه اطلاعات کوچیک هم داشته باشی میتونی تستشو بزنی
پس به نظر من همه مباحث رو بخون در حد تست آسون دادن بتونی بزنی و اون مباحث و فصلهایی که باهاشون راحت تری و بهتر یاد میگیری اونا رو بیشتر وقت بزار که سوال سخت هم دادن بتونی بزنی -
Aytak Ebrahim pour تا چندوقت پیش منم مثل تو فکر میکردم ولی الان کااااملا نظرم برگشته و انقد حس خوب دارم نسبت به شیمی که فقط خدا میدونه
بنظرم این اشتباهو نکن و از الان شروع کن بخون اگه نمیدونی چطور(چون مشکل خودمم بود و فکر میکردم نمیشه شیمی رو خوند)حتما بپرس تا بهت بگم چیکار کنی ولی واقعا هممون اشتباه فکر میکنیم درباره شیمی -
zahra thd واقعا نمیدونم چطور...؟
-
Amir Rashedi خب وقت ندارم ک بزارم براش و واقعا هم سخته ...
یعنی شما میگین بهتر نیست که تو این وقت کم ریاضی و فیزیک رو تموم کنم و از عید تست بزنم؟ -
Aytak Ebrahim pour سلام،حذف کردن درس اشتباه هست شیمی فقط حفظیات نیست و گذشته از این بعضی مسائل خیلی خیلی راحت هست فقط یه مقدار اطلاعات نیاز شاید از دور سخت به نظر برسه ولی این به خاطر این که نخوندید اگه شروع کنید متوجه میشوید که میشه تست ها رو حل کرد و درصدی به دست آورد و قطعا بهتر از ۰ زدن هست
موفق باشید -
Aytak Ebrahim pour
به هیچ عنوان
مثل خودکشی میمونه اینکار
شیمی درس دیر بازدهی هستش
شما از الان شروع کنید اوایل اردیبهشت کم کم شیمیتون خوب میشه
از الان شروع کنید
خیلی پیشرفت میکنید -
Aytak Ebrahim pour
سلام
به نظرم اشتباه بس بزرگیه
منم با شیمی مشکل داشتم
موافقم بد قلقه
اما شما کتاب رو بخون و تست بزن
نیازی نیست حتما 100 بزنی
حتی اگه 40 درصد هم بزنی خیلی بهتر از صفره
شیمی حدودا 40 یا 50 درصدش سوالای متنه
اگر میبینی که توی مسائل نتیجه نمیگیری برو سراغ متن کتاب -
Aytak Ebrahim pour
شما اگه ریاضی و فیزیکت رو بالای 90 هم بزنی
اما شیمیت صفر باشه
با کسی که این سه تادرس رو 50 یا 60 زده فرقی نداری
یه مساله ای هست توی کنکور به نام تعادل درصد
وقتی 0 و 100 داری اون 100 خیلی اثر گذار نیست -
parisa khany مچکرم فقط بهم بگین از کجا شروع کنم چی بخونم ممنون میشم...
-
sallar savadkoohi آخه مشکل اینه ک سوالایی ک متنه لا ب لاش باز مسئله هست مثلا زده چند مورد درسته اون وسط مسئله ام داده
-
ali kalantari ته دلم خالی شد قشنگ.... خب الان خیلی دیر شده...
-
Aytak Ebrahim pour
نه دیر نشده عزیز
اگه بزاری از فروردین شروع کنی دیر شده
روزی ۲ ساعت شیمی بخون از الان
اخر اردیبهشت علامه شیمی میشی
فقط صبوری کن