هدف یا هوس؟
-
قانون تجسم
سلام رفقا حتما گوش کنین -
هدف
-
قانون تجسم
سلام رفقا حتما گوش کنینSJY سلام هوس تنها نمیدونه بر این مبنای باشه ک به ذهنیت منحرف کشیده بشه هوس میتونه برای زندگی برای هشق و مهمتر و حیاتی تر از همه در حال حاضر برای درس و مطالعه باشه هوس ب معنای واقعی میل و اشتیاق شدید ب تکرر یک امر ک دوست داری یا ناخوداگاه ب سمتش جذب میشی ک گاها قابل کنترل و گاها نه من میتونم بگم برای هدفم هوس زیادی دارم و اون هم موفقیت توی ازمون پیش روم
-
SJY سلام هوس تنها نمیدونه بر این مبنای باشه ک به ذهنیت منحرف کشیده بشه هوس میتونه برای زندگی برای هشق و مهمتر و حیاتی تر از همه در حال حاضر برای درس و مطالعه باشه هوس ب معنای واقعی میل و اشتیاق شدید ب تکرر یک امر ک دوست داری یا ناخوداگاه ب سمتش جذب میشی ک گاها قابل کنترل و گاها نه من میتونم بگم برای هدفم هوس زیادی دارم و اون هم موفقیت توی ازمون پیش روم
-
SJY سلام هوس تنها نمیدونه بر این مبنای باشه ک به ذهنیت منحرف کشیده بشه هوس میتونه برای زندگی برای هشق و مهمتر و حیاتی تر از همه در حال حاضر برای درس و مطالعه باشه هوس ب معنای واقعی میل و اشتیاق شدید ب تکرر یک امر ک دوست داری یا ناخوداگاه ب سمتش جذب میشی ک گاها قابل کنترل و گاها نه من میتونم بگم برای هدفم هوس زیادی دارم و اون هم موفقیت توی ازمون پیش روم
یلدا وکیلی سلام، کسی نگفت که هوس آدم رو به ذهنیت منحرف میکشونه،
*هوس زود گذره و کسی که چیزی هوسش باشه در راه رسیدن ب اون خسته میشه و سریع ول میکنه همه چیو -
یلدا وکیلی سلام، کسی نگفت که هوس آدم رو به ذهنیت منحرف میکشونه،
*هوس زود گذره و کسی که چیزی هوسش باشه در راه رسیدن ب اون خسته میشه و سریع ول میکنه همه چیوSJY میدونم دوست عزیز کلیات حرفمو بیان کردم ولی خب همونطور ک گفتم اگر ادم روی هدفش علاقه شدید داشته باشه میشه گفت ک ادم ب خوردن شیرینی ب خوردن ترشی هوش زیادی داره و هیچ وقت نمیتونه دست از اون بکشه شایدزیادی زیادی رو دل کنه ولی باز برمیگرده سمتش من مقصودم این بود حرف شما هم درست و موفق باشی
-
قانون تجسم
سلام رفقا حتما گوش کنینSJY هوسسسسسسس