باهم درس خوندن بچه های یازدهم
-
از شنبه
-
از شنبه
Amanj rahimi سلام موفق باشید
-
بچه ها شما کدوم دبیرو واسه یادگیری ریاضی استفاده کردین؟خیلی دوست داشتم با استاد ثابتی پیش برم ولی چند بار که سرچ کردم دیدم بصورت ترکیبی درس دادن اخه خودمون هنوز دوازدهمو نخوندیم
-
بچه ها شما کدوم دبیرو واسه یادگیری ریاضی استفاده کردین؟خیلی دوست داشتم با استاد ثابتی پیش برم ولی چند بار که سرچ کردم دیدم بصورت ترکیبی درس دادن اخه خودمون هنوز دوازدهمو نخوندیم
منیره زیبا سلام من که با اقای صدری جلو میرم تا اونجای که من میدونم برای یازدهم تجربی درس ریاضی فقط ایشون تدریس کردند
نمیدونم شاید کس دیگه ای هم تدریس کرده من خبر ندارم -
منیره زیبا سلام من که با اقای صدری جلو میرم تا اونجای که من میدونم برای یازدهم تجربی درس ریاضی فقط ایشون تدریس کردند
نمیدونم شاید کس دیگه ای هم تدریس کرده من خبر ندارم@فرناز-مقیمی اره مثل اینکه منم کس دیگه ای رو ندیدم
خوب توضیح میدن؟ -
@فرناز-مقیمی اره مثل اینکه منم کس دیگه ای رو ندیدم
خوب توضیح میدن؟منیره زیبا در حد مدرسه آره ولی کنکوری درس نمیدن
-
منیره زیبا در حد مدرسه آره ولی کنکوری درس نمیدن
SJY یعنی واسه خودمون یازدهمای تجربی یه تدریس کنکوری ریاضی وجود نداره
-
سلام خدمت همه الایی های عزیز
*- دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
و البته یک رقابت دوستانه داشته باشیم وانگیزه مون برای درس خوندن بیشتر بشه و با قدرت بیشتر به سوی هدف خود حرکت کنیم
ممنون میشم بچه های که میخوان در این رقابت شرکت کنند اعلام کنند و ساعت مطالعه خودشون را به همراه درس مورد نظر وتعداد تست های هر روز را هرشب ساعت نه تا دوازده شب اعلام کنند . خیلی ممنون که به حرفام توجه کردید ممنون از سایت الا و اعضای بی نظیر آن
با ارزوی موفقیت برای همه الایی های عزیز*
@فرناز-مقیمی سلام خدمت شما....
من هم پایه ام - دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
-
یه سوال دوستان من هی این تاپیک رو گم میکنم چطوری پیداش کنم دوباره؟؟؟؟ سخته!
-
*- دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
و البته یک رقابت دوستانه داشته باشیم وانگیزه مون برای درس خوندن بیشتر بشه و با قدرت بیشتر به سوی هدف خود حرکت کنیم
ممنون میشم بچه های که میخوان در این رقابت شرکت کنند اعلام کنند و ساعت مطالعه خودشون را به همراه درس مورد نظر وتعداد تست های هر روز را هرشب ساعت نه تا دوازده شب اعلام کنند . خیلی ممنون که به حرفام توجه کردید ممنون از سایت الا و اعضای بی نظیر آن
@فرناز-مقیمی سلام
منم از این ب بعد گزارش مطالعه میدم - دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
-
@فرناز-مقیمی سلام من تا الان یعنی ساعت ۲ شب
تقریبا ۱۲ساعت خوندم - دیدم هیچ موضوعی در مورد گزارش ساعت مطالعه بچه های یازدهمی نیست گفتم یکی بزارم خوب ما هم کنکور داریم و باید براش از همین الان تلاش کنیم تا به نتیجه دلخواه مون برسیم
-
@فرناز-مقیمی سلام خدمت شما....
من هم پایه امmohammad kebryia سلام موفق باشید
-
@فرناز-مقیمی سلام
منم از این ب بعد گزارش مطالعه میدمmahan nasiri سلام موفق باشید
-
SJY یعنی واسه خودمون یازدهمای تجربی یه تدریس کنکوری ریاضی وجود نداره
منیره زیبا نه باید صفر تاصد کنکور آقای ثابتی یا امینی راد رو ببینینم
-
سلام من امروز از شدت خستگی جسمی نتونستم بخونم
-
سلام به همه
یکی دو روز نبودم میبینم کسی ساعت نزاشتهخوب مشکلی نیست شاید براتون کار پیش اومده لطفا کسانی که گفتند هستند ساعت هاشون را حتی یک ساعت بگن وقتی که ساعت تون را اینجا میزارید کم کم مجبور میشید برای روز بعد یه ربع ساعت اضافه کنید لطفا ساعت هاتون رابگید و برای زیاد شدن تلاش کنید
موفق باشید
-
سلام به همه گی خوب خوب بنده به دلایلی نتوانستم چند روز اعلام کنم ساعت مطالعه خوب میبینم بقیه هم سوءاستفاده کردن و گزارش ندادن
خوب کاری نمیتوان کرد ولی امیدوارم امشب گزارش هاتون را ببینم
@فرناز-مقیمی در باهم درس خوندن بچه های یازدهم گفته است:
سلام به همه گی خوب خوب بنده به دلایلی نتوانستم چند روز اعلام کنم ساعت مطالعه خوب میبینم بقیه هم سوءاستفاده کردن و گزارش ندادن
خوب کاری نمیتوان کرد ولی امیدوارم امشب گزارش هاتون را ببینم
خوب همهگی موفق باشید خواهر برادر های که اعلام کردن لطفا از الان با جدیت شروع کنید
-
سلام من امروز از شدت خستگی جسمی نتونستم بخونم
Nazanin Nouri 0 سلام امیدوارم هنوز پاین اعلام ساعت مطالعه باشید
-
@فرناز-مقیمی سلام
منم از این ب بعد گزارش مطالعه میدمmahan nasiri سلام امیدوارم هم شما پایه اعلام ساعت مطالعه باشید