تب🥵
-
سلام
آیا وقتی تب اتفاق میافته با فعالیت بیگانه خوار ها همراه نیست؟و سوال دیگه
اینکه
هم پروتئین های مکمل وهم اینترفرون ها بیگانه خواری رو توسط درشت خوار ها تسهیل میکنن نه؟ -
0-0ftm سلام
چرا همراه نباشد؟هر کدوم هر وقت لازم باشه انجام میشوند و تضادی باهم ندارن
۲_توی کتاب دقیق بهش اشاره نشده، ولی میشه گفت به طور غیر مستقیم باعث افزایش بیگانه خواری میشود -
0-0ftm سلام
چرا همراه نباشد؟هر کدوم هر وقت لازم باشه انجام میشوند و تضادی باهم ندارن
۲_توی کتاب دقیق بهش اشاره نشده، ولی میشه گفت به طور غیر مستقیم باعث افزایش بیگانه خواری میشود -
0-0ftm گزینه چهار غلطه ،بیگانه خواری بخشی از فرایند التهاب است،اما جزء فرایند تب نیست،تست خواسته تفاوت این دو را بیان کنه
ولی شما پرسیدید امکان داره هم تب رخ بده هم بیگانه خواری همراهه هم من گفتم بله میشه، اما این همراهی به این معنی نیست که بیگانه خواری بخشی از تب است
-
0-0ftm گزینه چهار غلطه ،بیگانه خواری بخشی از فرایند التهاب است،اما جزء فرایند تب نیست،تست خواسته تفاوت این دو را بیان کنه
ولی شما پرسیدید امکان داره هم تب رخ بده هم بیگانه خواری همراهه هم من گفتم بله میشه، اما این همراهی به این معنی نیست که بیگانه خواری بخشی از تب است
-
-
0-0ftm زیسته و نازک کاریاش ، همینقدر دقیق، همینقدر جذاب
یک مقدار با جمله بندی ها آشنا تر بشید حل میشه -
-