تب🥵
-
-
-
-
@player-number-1 اینی که شما می فرمایید کاملا درسته
آیا اینترفرون هم تسهیل میکنه یا نه ( غیر مستقیم میکنه) اما باید توی تست درست بگیریم یا نه رو نمی دونستیم
0-0ftm f پاسخ نامه کامل را میدن هر چی بود دیگه قبول می کنم ،مگر اینکه خلافش ثابت بشه -
@player-number-1 اینی که شما می فرمایید کاملا درسته
آیا اینترفرون هم تسهیل میکنه یا نه ( غیر مستقیم میکنه) اما باید توی تست درست بگیریم یا نه رو نمی دونستیم
0-0ftm f پاسخ نامه کامل را میدن هر چی بود دیگه قبول می کنم ،مگر اینکه خلافش ثابت بشه -
z Gheibi ببخشین میدونم ربطی به این تایپیک نداره. ولی بیزحمت جواب بدین
لنفوسیت ها بر خلاف بیگانه خوار ها( به طور مستقیم) باعث از بین رفتن باکتری نمیشوند -
-
-
سلام
درسته که ملاتونین یک عامل محافظتی در برابر بیماری های مزمن و تحلیل برنده ، بیماری های گوارشی و اختلالات متابولیکی است؟؟ چون طبق برخی مقاله ها میگن آره این موضوع درسته و برخی دیگه میگن نه و این موضوع اشتباهه ممنون میشم اگه کسی در رابطه با این موضوع چیزی میدونه کمک کنه -
0-0ftm خب دیگه پس همون که گفتم درسته! به نظرم شما هم همون طوری که من گفتم یه گوشه بنویسین :))
-
z Gheibi ببخشین میدونم ربطی به این تایپیک نداره. ولی بیزحمت جواب بدین
لنفوسیت ها بر خلاف بیگانه خوار ها( به طور مستقیم) باعث از بین رفتن باکتری نمیشوند@player-number-1 ببخشید ندیدمش
به نظر من درست است
چون لنفوسیت ها با واسطه پادتن یا پرفورین باعث میشوند که بیگانه خواری انجام بشه ولی بیگانه خوار خودش مستقیم ،بیگانه خواری میکند
نگاه کنید یک مرحله از عملکرد لنفوسیت تا بیگانه خواری فاصله هست
لنفوسیت مستقیم باعث نمیشه( بلکه غیر مستقیم باعث میشه)
-
0-0ftm خب دیگه پس همون که گفتم درسته! به نظرم شما هم همون طوری که من گفتم یه گوشه بنویسین :))
-
توی دو سه تا تست دیدم که تسهیل بیگانه خواری رو فقط برای پروتئین های مکمل در نظر گرفته و آوردنش برای اینترفرون رو غلط گرفته
-
@player-number-1
اینجا کاری ب جواب که کدوم گزینه میشه ندارم
اما توضیحش راجب گزینه دو
منظورش اینه که اینترفرون نوع دو و پروتئین مکمل مث همن و دلیل رد گزینه دو اینترفرون نوع یکه -
@player-number-1 ببخشید ندیدمش
به نظر من درست است
چون لنفوسیت ها با واسطه پادتن یا پرفورین باعث میشوند که بیگانه خواری انجام بشه ولی بیگانه خوار خودش مستقیم ،بیگانه خواری میکند
نگاه کنید یک مرحله از عملکرد لنفوسیت تا بیگانه خواری فاصله هست
لنفوسیت مستقیم باعث نمیشه( بلکه غیر مستقیم باعث میشه)