راه ابریشم چند ساعت فیلم داره؟
-
خواهش میکنم یکی به من بگه دقیقا محتویات راه ابریشم چند ساعت فیلمه من ببینم میشه از الان شروع کرد رسوند یانه. خواهشا کمکم کنین🙏🏼
-
سلام دقیق دقیق مشخص نیست هنوز
اره میشه البته باید خیلی ساعت مطالعه تو بالا ببری
من خودم از مهر راه ابریشمو گرفتم ولی متاسفانه پایه رو با راه ابریشم جلو نیومدم فقط دوازدهمو خوندم الان شروع کردم پایه خوندنحس-یخی من دارم دیوانه میشم واقعا نمیفهمم وقتی هیچی خبر ندارم ازش چطوری بخرم. اگه بدونم به امسال نمیرسم نمیخرم چون پولشو ساده جور نکردم فشار رومه :downcast_face_with_sweat:
-
تو به قرآن کمکم کنید نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم
-
😞😞😞 دیروز از ادمین امور مالی آلا به صورت قسط بندی یک پک ریاضیات رشته ریاضی خریدم 429 هزارتومن زدم حسابش اما از دیروز تا حالا دیگه جوابم نمیده خواهش میکنم کمکم کنید
-
این پست پاک شده!
-
😞😞😞 دیروز از ادمین امور مالی آلا به صورت قسط بندی یک پک ریاضیات رشته ریاضی خریدم 429 هزارتومن زدم حسابش اما از دیروز تا حالا دیگه جوابم نمیده خواهش میکنم کمکم کنید
Steady Man سلام تو همین تاپیکی که زدین مدیر بهتون جواب دادن
-
Steady Man
@M-an
مدیرو براتون تگ کردم که ببینن پیامتون رو -
این پست پاک شده!
-
حس-یخی سلام ایشون گفتن شماره خودمه
-
حس-یخی وای وای حالا چه خاکی تو سرم بریزم دستم به دامنتون به ادمینی کسی جایی یه اطلاعی بدین آخه به فاطمه زهرا قسم من دارم به سختی هزینه های تحصیلم جور میکنم😞😞😞
-
Steady Man سلام تو همین تاپیکی که زدین مدیر بهتون جواب دادن
mohammadhosien mazaheri نه کسی جواب من نداده خواهش میکنم یه تماسی باهاش بگیرید بگید مشکل منو تورو خدااااا😞😞😞
-
این پست پاک شده!
-
mohammadhosien mazaheri نه کسی جواب من نداده خواهش میکنم یه تماسی باهاش بگیرید بگید مشکل منو تورو خدااااا😞😞😞
سوالتون رو از تاپیکی که ایجاد کردین پیگیر باشید
و همه جا پست تکراری نذارید
دیشب پاسخ داده شدهhttps://forum.alaatv.com/topic/28083/تورو-به-همون-فاطمه-زهرا-کمکم-کنید
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد