شروع از امروز
-
سسسلام:smiling_face_with_heart-eyes: :heart_suit: :gem_stone:
کسی هست تا الان درست حسابی شروع نکرده باشه برا کنکور ۴۰۰:thinking_face: :water_wave: :blue_heart:
:yellow_heart: :red_heart: :yellow_heart: :red_heart::sparkles: :blue_heart:
بیاین همدیگر رو بشناسیم:grimacing_face: :yellow_heart: :red_heart: :orange_heart: :purple_heart: :snowflake:
نیازمند انگیزه ام:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :woman_health_worker_medium-light_skin_tone:
بچه-های-کنکور-تجربی-1400 :turtle:
تجربیا:turtle:chichak am میکروب های فکرت رو نابود کن 🔫👹
حتما واسه شما هم پیش اومده که گاهی وقتها یکسری فکرای منفی سمتتون بیاد و بهتون بگه:
تو نمیتونی به هدفت برسی! با این وضع درس خوندن هیچی نمیشی! دیگران رو ببین خیلی از تو جلوترن تو هیچ وقت به اونا نمیرسی!
همچین افکاری وقتی به ذهنتون میاد مثل یه میکروب کشنده👹 کل ذهن و جسمتون رو درگیر میکنه! نمیزاره شما تلاش کنین! نمیزاره شما بهترین خودتون باشین!
✋امروز زمانی برای از بین بردن این افکاره، بهشون اهمیت نده دوست من! طعم شیرین رسیدن به هدفت رو با این افکار آلوده جایگزین نکن! فقط برای خودت موفقیت رو تجسم کن، فکر کردن به شکست تنها ناکامی مهمون دلت میکنه!
🔜تصور کن در آینده تو رشته و دانشگاهی که دوست داری تحصیل میکنی! حسش کن همون لحظه ای رو که واسه دیدن نتیجه زحماتت سایت سنجشو باز میکنی و از خوشحالی فریاد میزنی که خدایا شکرت! اونوقت هست که اشک شوقت رو گونه هات سرازیر میشه و از شوق رسیدن به هدفت سر از پا نمیشناسی و بی قراری! چه حس غرورآمیزی بهت دست میده از اینکه تونستی افتخاری برای خودت و خانوادت باشی! چه زیباست اون لحظه، مگه نه؟ -
chichak am میکروب های فکرت رو نابود کن 🔫👹
حتما واسه شما هم پیش اومده که گاهی وقتها یکسری فکرای منفی سمتتون بیاد و بهتون بگه:
تو نمیتونی به هدفت برسی! با این وضع درس خوندن هیچی نمیشی! دیگران رو ببین خیلی از تو جلوترن تو هیچ وقت به اونا نمیرسی!
همچین افکاری وقتی به ذهنتون میاد مثل یه میکروب کشنده👹 کل ذهن و جسمتون رو درگیر میکنه! نمیزاره شما تلاش کنین! نمیزاره شما بهترین خودتون باشین!
✋امروز زمانی برای از بین بردن این افکاره، بهشون اهمیت نده دوست من! طعم شیرین رسیدن به هدفت رو با این افکار آلوده جایگزین نکن! فقط برای خودت موفقیت رو تجسم کن، فکر کردن به شکست تنها ناکامی مهمون دلت میکنه!
🔜تصور کن در آینده تو رشته و دانشگاهی که دوست داری تحصیل میکنی! حسش کن همون لحظه ای رو که واسه دیدن نتیجه زحماتت سایت سنجشو باز میکنی و از خوشحالی فریاد میزنی که خدایا شکرت! اونوقت هست که اشک شوقت رو گونه هات سرازیر میشه و از شوق رسیدن به هدفت سر از پا نمیشناسی و بی قراری! چه حس غرورآمیزی بهت دست میده از اینکه تونستی افتخاری برای خودت و خانوادت باشی! چه زیباست اون لحظه، مگه نه؟@dr-sinister ممنونم:ok_hand_light_skin_tone: :smiling_face_with_heart-eyes: :rose:
-
@dr-sinister ممنونم:ok_hand_light_skin_tone: :smiling_face_with_heart-eyes: :rose:
chichak am خواهش میکنم🌹
-
ممنون از همتون بچه ها:blue_heart: :sparkles: :heart_suit:
zahra thd Zeinab Siri مرسی که هستین:face_with_tears_of_joy: ولی بیاین دیگه نباشیم:neutral_face: :ok_hand_light_skin_tone: :face_with_tears_of_joy: :orange_heart:
@Dr-Aryan ابوالفضل ریسی @Saghi-Mortazavi
آره حتما میام ممنون:rose: :rose: :rose:
@Saghi-Mortazavi مهشید حسن زاده مرررسی عزیزای دلم به خاطر حرفای قشنگتون:smiling_face_with_heart-eyes: :two_hearts: :gem_stone:chichak am در شروع از امروز گفته است:
zahra thd Zeinab Siri مرسی که هستین:face_with_tears_of_joy: ولی بیاین دیگه نباشیم:neutral_face: :ok_hand_light_skin_tone: :face_with_tears_of_joy: :orange_heart:
@Saghi-Mortazavi مهشید حسن زاده مرررسی عزیزای دلم به خاطر حرفای قشنگتون:smiling_face_with_heart-eyes: :two_hearts: :gem_stone:عزییییزی💜💜💜
-
🔜تصور کن در آینده تو رشته و دانشگاهی که دوست داری تحصیل میکنی! حسش کن همون لحظه ای رو که واسه دیدن نتیجه زحماتت سایت سنجشو باز میکنی و از خوشحالی فریاد میزنی که خدایا شکرت! اونوقت هست که اشک شوقت رو گونه هات سرازیر میشه و از شوق رسیدن به هدفت سر از پا نمیشناسی و بی قراری! چه حس غرورآمیزی بهت دست میده از اینکه تونستی افتخاری برای خودت و خانوادت باشی! چه زیباست اون لحظه، مگه نه؟@dr-sinister چقدر حرفاتون قشنگ بود پراز انرژی+🤩🤩
-
@dr-sinister چقدر حرفاتون قشنگ بود پراز انرژی+🤩🤩
-
🔜تصور کن در آینده تو رشته و دانشگاهی که دوست داری تحصیل میکنی! حسش کن همون لحظه ای رو که واسه دیدن نتیجه زحماتت سایت سنجشو باز میکنی و از خوشحالی فریاد میزنی که خدایا شکرت! اونوقت هست که اشک شوقت رو گونه هات سرازیر میشه و از شوق رسیدن به هدفت سر از پا نمیشناسی و بی قراری! چه حس غرورآمیزی بهت دست میده از اینکه تونستی افتخاری برای خودت و خانوادت باشی! چه زیباست اون لحظه، مگه نه؟@dr-sinister در شروع از امروز گفته است:
🔜تصور کن در آینده تو رشته و دانشگاهی که دوست داری تحصیل میکنی! حسش کن همون لحظه ای رو که واسه دیدن نتیجه زحماتت سایت سنجشو باز میکنی و از خوشحالی فریاد میزنی که خدایا شکرت! اونوقت هست که اشک شوقت رو گونه هات سرازیر میشه و از شوق رسیدن به هدفت سر از پا نمیشناسی و بی قراری! چه حس غرورآمیزی بهت دست میده از اینکه تونستی افتخاری برای خودت و خانوادت باشی! چه زیباست اون لحظه، مگه نه؟دقیقاهمینطوره👌👌👌👌متنتون عالی بود
-
کسی هست تا الان درست حسابی شروع نکرده باشه برا کنکور ۴۰۰:thinking_face: :water_wave: :blue_heart:
بیاین همدیگر رو بشناسیم:grimacing_face: :yellow_heart: :red_heart: :orange_heart: :purple_heart: :snowflake:
نیازمند انگیزه ام:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :woman_health_worker_medium-light_skin_tone:
تجربیا:turtle:chichak am تو شروع کن و درس بخون کم کم با پیشرفت درسهایت انگیزه میگیری
اگر الان شروع از صفر هستی از یه نفر مشاوره بگیر
موفق باشی -
@Saghi-Mortazavi مهشید حسن زاده مرررسی عزیزای دلم به خاطر حرفای قشنگتون:smiling_face_with_heart-eyes: :two_hearts: :gem_stone:chichak am عزیزم😍
چشممم😂🧡 -
تجربیا:turtle:chichak am میخوای من هر روز ازت گزارش درسی بخوام؟
تا تشویق بشی به درس؟ -
سلام دوست عزیز به نظرم این روش خیلی خوب باشه که به یک نفر گزارش بدی و یک نفر تو را تشویق کنه به نظرم پیشنهاد یسنا خانم را قبول کن ضرر نمیکنی
-
@Saghi-Mortazavi مهشید حسن زاده مرررسی عزیزای دلم به خاطر حرفای قشنگتون:smiling_face_with_heart-eyes: :two_hearts: :gem_stone:chichak am در شروع از امروز گفته است:
@Saghi-Mortazavi مهشید حسن زاده مرررسی عزیزای دلم به خاطر حرفای قشنگتون:smiling_face_with_heart-eyes: :two_hearts: :gem_stone:خواهش گل😉💚
-
chichak am میخوای من هر روز ازت گزارش درسی بخوام؟
تا تشویق بشی به درس؟یسنا marziyeh fallah سلام :heart_suit:
آره با حرفتون موافقم:winking_face: :victory_hand_light_skin_tone:
عالیه ک ممنون یسنا :smiling_face_with_heart-eyes: :heavy_heart_exclamation:
فقط امیدوارم بخونم:face_without_mouth: :sunflower:
الان چت باز میکنم مهربون:dizzy: :orange_heart: -
تجربیا:turtle:chichak am
کنکور و قبول شدن بخشی از زندگی هست به خاطر همین امیدوارم حالت خوب باشه جدا از کنکور و مسئله هاش 😄
خیلی ها تا الان درست نخوندن مثل خودم از آذر ماه شروع کردم به خوندن ولی راضی نیستم 🙄 خب یه افرادی هم از الان و یا عید از جاده موفقیت خارج میشند خب بعضیا هم کلا شروع نمکنند و...
اینا رو گفتم با این که قطعا میدونی ولی لازم به یادآوری بود شاید حتی برای خودم. شانس موفقیت همیشه هست ولی تا یه زمانی... حواسمون باشه از دستش ندیم از الان خوندن!؟میشه موفق شد. بودن افرادی که موفق شدن و این ثابت میکنه که میشه...اما شاید چیزی که باعث شده موفق باشند اینکه شروع کردند تلاش کردند و موفق شدن.اینکه الان ناامید بشیم درست نیست اینکه به نشد ها افکار منفی و...بها بدیم درست نیست چیزی که میدونم اینکه باید خوند قبل از اینکه دیر بشه الان وقت هست ولی ما،کار خیلی بیشتر و سخت تری از اون آدمایی داریم که از خیلی وقت پیش شروع کردن،این واقعیت هست و باید بپذیریم.فقط شروع کن و ادامه بده حتی اگه بعضی وقتا ناامید شدی بازهم درس بخون و به راهت ادامه بده نزار ناامیدی آرزوهات و چیزایی که حقت هست رو بگیره. ما حقمون رو میگیریم و بدهکار خودمون نمیشیم
خب طولانی شد ولی نیاز بود حداقل برای خودم نیاز داشتم یه بار دیگه این ها رو به خودم یادآوری کنم.
از اعماق قلبم میخوام که همگی موفق بشیم و باشیم😄 -
chichak am
کنکور و قبول شدن بخشی از زندگی هست به خاطر همین امیدوارم حالت خوب باشه جدا از کنکور و مسئله هاش 😄
خیلی ها تا الان درست نخوندن مثل خودم از آذر ماه شروع کردم به خوندن ولی راضی نیستم 🙄 خب یه افرادی هم از الان و یا عید از جاده موفقیت خارج میشند خب بعضیا هم کلا شروع نمکنند و...
اینا رو گفتم با این که قطعا میدونی ولی لازم به یادآوری بود شاید حتی برای خودم. شانس موفقیت همیشه هست ولی تا یه زمانی... حواسمون باشه از دستش ندیم از الان خوندن!؟میشه موفق شد. بودن افرادی که موفق شدن و این ثابت میکنه که میشه...اما شاید چیزی که باعث شده موفق باشند اینکه شروع کردند تلاش کردند و موفق شدن.اینکه الان ناامید بشیم درست نیست اینکه به نشد ها افکار منفی و...بها بدیم درست نیست چیزی که میدونم اینکه باید خوند قبل از اینکه دیر بشه الان وقت هست ولی ما،کار خیلی بیشتر و سخت تری از اون آدمایی داریم که از خیلی وقت پیش شروع کردن،این واقعیت هست و باید بپذیریم.فقط شروع کن و ادامه بده حتی اگه بعضی وقتا ناامید شدی بازهم درس بخون و به راهت ادامه بده نزار ناامیدی آرزوهات و چیزایی که حقت هست رو بگیره. ما حقمون رو میگیریم و بدهکار خودمون نمیشیم
خب طولانی شد ولی نیاز بود حداقل برای خودم نیاز داشتم یه بار دیگه این ها رو به خودم یادآوری کنم.
از اعماق قلبم میخوام که همگی موفق بشیم و باشیم😄@parisa-khany
ممنون عزیزم:smiling_face_with_heart-eyes: :two_hearts:
آره واقعا درسته:see-no-evil_monkey: :two_hearts: :kiss_mark:
مرسی ازت زیاد:sparkles: :green_heart: :green_heart: :green_heart: -
سلام من تازه به جمعتون اومدم.میخوام استارت بزنم و بخونم ،هدفم هم امسال نیس چون میدونم که نمیرسم.
کتاب درسی نظام جدید از کجا میتونم گیربیارم؟؟؟؟؟به هرکسی گفتم یا ندارن یا دادن به اطرافیان -
سلام من تازه به جمعتون اومدم.میخوام استارت بزنم و بخونم ،هدفم هم امسال نیس چون میدونم که نمیرسم.
کتاب درسی نظام جدید از کجا میتونم گیربیارم؟؟؟؟؟به هرکسی گفتم یا ندارن یا دادن به اطرافیان -
کتاب درسی نظام جدید از کجا میتونم گیربیارم؟؟؟؟؟به هرکسی گفتم یا ندارن یا دادن به اطرافیانزهرا یاری در شروع از امروز گفته است:
کتاب درسی نظام جدید از کجا میتونم گیربیارم؟؟؟؟؟به هرکسی گفتم یا ندارن یا دادن به اطرافیانخیییلی زوده ناامیدشی😡الان بایدبجنگی,برای هدفت,,,
اگه امسال نجنگی به این خیال که موفق نمیشی؛سال دیگه هم اتفاقی نمی افته,,,
محکم باش دختر😉💪بروجلو ونزار کسی صندلیتوازت بگیره! -
کتاب درسی نظام جدید از کجا میتونم گیربیارم؟؟؟؟؟به هرکسی گفتم یا ندارن یا دادن به اطرافیانزهرا یاری عزیزم یه تاپیک بود بچه ها یه سایتی رو معرفی کرده بودن پیدا میکنم برات
-
کتاب درسی نظام جدید از کجا میتونم گیربیارم؟؟؟؟؟به هرکسی گفتم یا ندارن یا دادن به اطرافیانزهرا یاری در شروع از امروز گفته است:
کتاب درسی نظام جدید از کجا میتونم گیربیارم؟؟؟؟؟به هرکسی گفتم یا ندارن یا دادن به اطرافیاناع نه خیلیا از الان شروع کردنو تونستن میگن که بعضی ها که از اولم شروع کرده بودن اینجاها شاید کم بیارن و بقیه ازشون جلو بزنن ما که از رقبای دیگمون خبری نداریم پس حالا وقت این نیست بگی نمیتونم برای امسال تمام تلاشتو بکن توکل به خدا
انشالله موفق میشی😉💪