قتد فسفاته شده
-
سلام ، بچه ها قند فسفاته شده به ترکیب کربن داری میگیم که دوتا فسفات داشته باشه؟
یعنی ترکیب یه فسفاته رو قند فسفاته شده حساب نمیکنیم؟Setare Fff اون قندی که دو تا فسفات داشته باشه فرکتوز دو فسفاته است
-
یعنی ترکیب یه فسفاته رو قند فسفاته شده حساب نمیکنیم؟Setare Fff قند فسفاته فقط 1 گروه فسفات داره
-
یعنی ترکیب یه فسفاته رو قند فسفاته شده حساب نمیکنیم؟Setare Fff سلام اون ترکیبی ک سه کربن داره و ی فسفات میگن قند فسفاتع
توی اینجا ما برامون تعداد کربن و فسفات مهمه ک تشخیص بدیم
ترکیب یک فسفاته قند هست اما ترکیب دوفسفاته میتونه قند باشه (فروکتوز فسفاته) میتونه نوکلئوتید باشه (ADP) و میتونه اسید دوفسفاته باشه -
Setare Fff سلام اون ترکیبی ک سه کربن داره و ی فسفات میگن قند فسفاتع
توی اینجا ما برامون تعداد کربن و فسفات مهمه ک تشخیص بدیم
ترکیب یک فسفاته قند هست اما ترکیب دوفسفاته میتونه قند باشه (فروکتوز فسفاته) میتونه نوکلئوتید باشه (ADP) و میتونه اسید دوفسفاته باشه@dr-aryan ممنونم، اخه من پاسخ نامه ی تست رو میخوندم نوشته بود ک مواد قندی فسفاته شده یکی قند محصول مرحله ی اول گلیکولیز یکی هم قند سه کربنی دوفسفاته محصول مرحله ی سوم
-
@dr-aryan ممنونم، اخه من پاسخ نامه ی تست رو میخوندم نوشته بود ک مواد قندی فسفاته شده یکی قند محصول مرحله ی اول گلیکولیز یکی هم قند سه کربنی دوفسفاته محصول مرحله ی سوم
Setare Fff ارع مرحله اول میشه فرکتوز فسفاته
-
@dr-aryan اوکی مرسی
-
Setare Fff قند فسفاته فقط 1 گروه فسفات داره
@player-number-1 قند فسفاته ی مرحله ی اول دو تا فسفات داره ها
-
@dr-aryan ممنونم، اخه من پاسخ نامه ی تست رو میخوندم نوشته بود ک مواد قندی فسفاته شده یکی قند محصول مرحله ی اول گلیکولیز یکی هم قند سه کربنی دوفسفاته محصول مرحله ی سوم
Setare Fff ولی قند فسفاته ک 3 کربن داره محصول مرحله سوم نمیشه ها
-
@dr-aryan اره ب اون میگفتیم اسید فسفاته اگه اشتباه نکنم ولی کتاب تست اینو گفته
-
@dr-aryan منظور از فسفاته دو فسفاتیه دیگه؟
-
@dr-aryan در قتد فسفاته شده گفته است:
بله. ولی به اون میگن فروکتوز فسفاته
-
Setare Fff در قتد فسفاته شده گفته است:
فکر کنم منظور از فسفاته فسفات دار شده!
-
توی مرحله سوم اسید دو فسقاته تولید میشه که دیگه به اون میگن اسید نه قند :))
-
توی مرحله سوم اسید دو فسقاته تولید میشه که دیگه به اون میگن اسید نه قند :))
@player-number-1 اهوم خودمم خونده بودم
ولی اینجا اینجوری گفته منم هنوز خیلی با کار کردن تو انجمن آشنا نیسم نمیدونم چجوری عکسشو بفرستم -
Setare Fff بله
-
@player-number-1 اهوم خودمم خونده بودم
ولی اینجا اینجوری گفته منم هنوز خیلی با کار کردن تو انجمن آشنا نیسم نمیدونم چجوری عکسشو بفرستمSetare Fff خیلی سخت نیست . بعد از این که این بخش که پیام مینویسی باز شد روی لگو ای اکه از سمت چپ یکی مونده به آخر است کلیلک کنین بقیه اسش مشخصه! :))
-
Setare Fff خیلی سخت نیست . بعد از این که این بخش که پیام مینویسی باز شد روی لگو ای اکه از سمت چپ یکی مونده به آخر است کلیلک کنین بقیه اسش مشخصه! :))
@player-number-1 مرسی ، فقط عکسی که توی گالری هسو چجوری میتونم کپی کنم؟
-
@player-number-1 مرسی ، فقط عکسی که توی گالری هسو چجوری میتونم کپی کنم؟
Setare Fff اون رو که بزنی گزینه داره که عکس رو آپلود کنی