ریلود
Reload
-
سلام صبح بخیر
دیشب مشکلی پیش اومد که مجبور شدم واسه اولین بار تا ۰۰:۵۰ بخونم واسه همین امروز تازه بیدار شدم و گزارش دیروز رو الان میگم
۹۹/۱۱/۲۳
شیمی فرسنگ ۲ تستهای بخش دوازدهم ۲:۲۵h،
۱۷ تست ویدیویی
ریاضی تستهای فرسنگ اول ۲۴ تست ویدیویی
۲:۴۰h
لغات عربی ۲۳۵ لغت جدید ۳:۵۰h
جمع کل ۸:۵۵h بازم ۵ دقیقه از برنامم کم شد
- راضی هستم ولی قانع نشدم
-
@نگین-محمدیان در ریلود
Reload گفته است:
سلام شب همگی بخیر
۲۴بهمن۹۹
بیداری ۷:45صبح
۹:30ساعت مطالعه
۹۵تست
نگین_کنکوری۱۴۰۰سلام شب همگی بخیر
۲۴بهمن۹۹
(دیشب تاریخ رو اشتباه نوشتم)
بیداری۸صبح
۹ ساعت مطالعه
۹۸تست
نگین_کنکوری۱۴۰۰ -
سلام شب همگی بخیر
امروز واسه اینکه دیشب واسه اولین بار تا دیر موقع خوندم و امروز دیر از خواب بلند شدم نتونستم به کف ساعت مطالعه برسم و الان شدیدا سردرد دارم
حالا گزارش امروز
بیداری ۹:۳۰
۴ساعت حل تستهای فرسنگ ۱ ریاضی ۴۵ تست ویدیویی
۱:۱۰ ساعت مرور زیست دهم فصل ۵ بدون تست
۱ ساعت مرور درسنامه فرسنگ ۶ شیمی بخش دوازدهم بدون تست
جمع کل امروز ۶:۱۰ ساعت
(یه چیزم جا داره بگم اینکه من اینقدر با جزئیات گزارش میدم واسه اینه که اینجا میمونه و میخوام بعدا داشته باشمش اگر سرتون رو درد میارم با این گزارش ها به بزرگی خودتون ببخشید)
و اما نکته آخر اینکه به لطف خدا و دوستان عزیز و این تایپک خوب میانگین ساعت مطالعه هفتگیم از ۴ساعت هفته قبل به ۷:۱۶h در این هفته رسید هرچند سه چهار روز زیر ۷ ساعت خوندم ولی میانگینم به بالای ۷ رسید و این هفته راضی بودم اما هفته بعد حتما میانگین رو افزایش میدم
دیگه بیشتر از این حرف نزنم شب همگی خوش
(هیچ وقت اینهمه حرف نزده بودم)
-
سلام مجدد
گزارش هفتگی
شنبه ١٨بهمن⇐۸:45ساعت،108تست
یک شنبه ۱۹بهمن⇐۹ساعت،۱۱۴تست
دو شنبه ۲۰بهمن⇐۹ساعت،۱۲۵تست
سه شنبه ۲۱بهمن⇐۷:45ساعت،۸۶تست
چهارشنبه ۲۲بهمن⇐۱۰ساعت،۱۱۸تست
پنج شنبه ۲۳بهمن⇐۹:30ساعت،۹۵تست
جمعه ۲۴بهمن⇐۹ساعت،۹۸تستمجموع⇐۶۳ساعت،۷۴۴تست
نگین_کنکوری۱۴۰۰
-
%(#1dba12)[سلام من ،به آن پرند سپیده و شادمان ،که در سپیده با نسیم ،ترانه ساز می شود.]
به تاپیک %(#10cbe8)[ریلود] خوش اومدید.
همونطور که میدونید نوبت دوم از همیت بسیار بالاتری نسبت به نوبت اول برخورداره. گروهی از دانش آموزا هستن %(#18f2dc)[(دوازدهمیا)] که نوبت اول رو از دست دادن حالا به هر دلیلی مهم نیس اما ممکنه همشو یا ی مقداریشو نخونده باشن و هرچه ب کنکور نزدیکتر میشیم و هرچه روزها میگذره نا امیدتر میشن. میدونم که بیشترشون زانوی غم بغل گرفتن و منتظر ی معجزه نشستن.
این تاپیک مخصوص این گروهه %(#fa1919)[(فقط دوازدهمیا)] خب باید بگم که خیلیا بودن از بهمن از صفر شروع کردن و به هدفشون رسیدن دلیل اینکه میگم هدف چون برا هرکس متفاوته ممکنه پزشکی ،دندان پزشکی، داروسازی یا ... باشه.
خب باید بگم ی جورایی خودمم جزء این گروهم اره مثل هرکس دیگه ای ناامید بودم اما طبق صحبت هایی که داشتم با مشاورایی که سابقه کار خوبی دارن و با ی سری کسایی دیگه به این نتیجه رسیدم که واقعا اگه بخوای میشه جمعش کرد و به کنکور رسید و %(#14d94f)[رتبه های 3 یا حتی 2 رقمی] آورد.
میخوام بهتون بگم که دیگه زانوی غم بغل نگیرید اگه واقعا بخواین و به قول آقای موقاری تلاش و توکل کنی قطعا شدنیه.
حالا کافیه از جاتون بلند شین با مشورت ی مشاور یا خودتون ی برنامه بریزید و دیگه نخوندن رو کنار بزارید %(#2819fa)[بیاید با تمام وجودبراش تلاش کنیم].
درسته که تاپیک گزارش کار بچه های کنکور 1400 رو داریم اما میخوام این تاپیک رو مخصوص دوازدهمیایی بزارم که توی وضعیت بالا قرار دارن اعلام حضور و آمادگی کنید و %(#d97014)[هرشب] اینجا %(#e82d10)[گزارش مطالعه] رو بفرستیم به علاوه %(#e82d10)[تایم بیداری صبحمون] بفرستیم. %(#18d5f2)[گزارش هایی متفاوت و خاص تر از همه گزارش ها]. گزارش هایی که برای اصلاحشون %(#f21818)[باید] %(#accf10)[سبک زندگیمون رو] %(#accf10)[تغییر بدیم] ی سری سرگرمیا یا کارایی که قبلا میکردیم و کنار بزاریم و به مطالعه مفید بپردازیم تا بتونیم باهم دیگه ازش رد بشیم و ان شالله موفق بشیم.
پس قبل از هرکاری ی تصمیم محکم بگیرید اگر نیازه یادداشتش کنید و ی جایی جلوی چشماتون بزاریدش ی تصمیم با اراده قوی.
این چند ماه رو بیخیال بقیه چیزا بشین عمر اینقد طولانی میتونه باشه که این چند ماه دربرابرش ناچیزه و مخصوصا اینکه این چند ماه اینقد مهمه که کل زندگیتون وابسته بهش هست.
پس وقتی اینجا اعلام حضور کردیم تا آخرش پرقدرت ادامه میدیم. بدون وقفه و بدون بهانه.
ی تاپیک جامعه که :-
%(#8e10e8)[گزارش مطالعه هرشبمون که با وجود برای هدفمون تلاش میکنیم و کیفیت و کمیتیشو بالا میبریم میفرستیم.]
-
%(#8e10e8)[تایم بیداری صبحامون رو]
%(#8e10e8)[( نیازی به ساعت خواب نیست)]
قوانین -
اسپم ممنوعه
-
همه زبان ها برای ما محترمه اما فقط فارسی گزارش هاتونو بفرستید
-
ادب رو رعایت کنید
ممنون از کادر محترم آلا درسته که مشابه این تاپیک وجود داره اما این تاپیک ی تاپیک جامع هست و برای کسایی که شرایط خاصی که بالا توضیح دادم پس لطفا این تاپیک رو قفل نکنید تا این گروه از بچه ها هم اینجا خودشون رو پیدا کنن و به لطف خدا موفق بشیم هممون.@ناظم
%(#10e84a)[پس یا علی بگو و بلند شو.]
سالم و سلامت باشید
@دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@dr-aryan سلام منم هستم از فردا
حداقل ساعت مطالعه 7 ساعته؟؟ -
-
Nd ND در ریلود
Reload گفته است:
حداقل ساعت مطالعه 7 ساعته؟؟Nd ND سلام دوست عزیز به جمعمون خوش اومدید
فعلا کف ساعت مطالعه ۷ هست ولی هر چه بیشتر بهتر -
Nd ND در ریلود
Reload گفته است:
حداقل ساعت مطالعه 7 ساعته؟؟Nd ND سلام دوست عزیز به جمعمون خوش اومدید
فعلا کف ساعت مطالعه ۷ هست ولی هر چه بیشتر بهترابوالفضل ریسی ممنون
-
سلام شب همگی بخیر
۹۹/۱۱/۲۵《138》 روز تا کنکور
بیداری ۸:۰۵
۲:۵۵h ریاضی ۲۷تست ویدیویی از فرسنگ ۱
۱:۰۵h شیمی تستهای ستاره دار فرسنگ ۶ بخش دوازدهم ۹ تست ویدیویی
فیزیک کنکورچه ۱ فرسنگ ۲ با ۲۵ تست ویدیویی ۲ ساعت
زیست گفتار ۱ فصل ۶ یازدهم ۱ فیلم که شد ۳۰min بدون تست
فارسی مرور استعاره مصرحه با ۵ تست آموزشی که 40 min شد
جمع کل ۷:۱۰ که حتما بهترش میکنم -
️
️
️به نام خالق شب
️
️
️
سلام بچه ها شبتون بخیر
انشالله حالتون خوب باشه
5 ساعت مطالعه
امروز نشد برسونم به کفش چشمام خیلی درد میکردن
نمیخوام بهونه بیارم️ انشالله فردا میرسونم به کفش
️
به امید فردایی بهتر
شبتون آروم با یه عالمه خوابای خوب
موفق باشید
99/11/25
️
-
سلام شب همگی بخیر
.
۹۹/۱۱/۲۶ 《۱۳۷》 روز تا کنکور
بیداری 7:40حل تستهای فرسنگ ۱ ریاضی مبحث تابع ۴۵ تست ویدیویی ۳:۴۰h
حل تستهای بخش دوازدهم فرسنگ ۶ شیمی ۲۵ تست ویدیویی ۱:۴۰h
زیست درسنامه گفتار ۲ فصل ۶ یازدهم بدون تست ۱:۴۵ h
جمع کل ۷:۰۵h که بالاخره خودم رو به کف رسوندم ولی واقعا نمیدونم تا کی باید خودم رو به کف برسونم و نتونم بیشتر بخونم ولی از فردا اهمال کاری کمتری میکنم تا لازم نشه بعد از ساعت ۱۱ بخونم و ساعت خوابم بهم بخوره
به امید فردایی بهتر
-
سلام
بیداری 9:30
(6 بیدار شدم ولی باز خوابیدم)
ساعت مطالعه 10h
-
%(#1dba12)[سلام من ،به آن پرند سپیده و شادمان ،که در سپیده با نسیم ،ترانه ساز می شود.]
به تاپیک %(#10cbe8)[ریلود] خوش اومدید.
همونطور که میدونید نوبت دوم از همیت بسیار بالاتری نسبت به نوبت اول برخورداره. گروهی از دانش آموزا هستن %(#18f2dc)[(دوازدهمیا)] که نوبت اول رو از دست دادن حالا به هر دلیلی مهم نیس اما ممکنه همشو یا ی مقداریشو نخونده باشن و هرچه ب کنکور نزدیکتر میشیم و هرچه روزها میگذره نا امیدتر میشن. میدونم که بیشترشون زانوی غم بغل گرفتن و منتظر ی معجزه نشستن.
این تاپیک مخصوص این گروهه %(#fa1919)[(فقط دوازدهمیا)] خب باید بگم که خیلیا بودن از بهمن از صفر شروع کردن و به هدفشون رسیدن دلیل اینکه میگم هدف چون برا هرکس متفاوته ممکنه پزشکی ،دندان پزشکی، داروسازی یا ... باشه.
خب باید بگم ی جورایی خودمم جزء این گروهم اره مثل هرکس دیگه ای ناامید بودم اما طبق صحبت هایی که داشتم با مشاورایی که سابقه کار خوبی دارن و با ی سری کسایی دیگه به این نتیجه رسیدم که واقعا اگه بخوای میشه جمعش کرد و به کنکور رسید و %(#14d94f)[رتبه های 3 یا حتی 2 رقمی] آورد.
میخوام بهتون بگم که دیگه زانوی غم بغل نگیرید اگه واقعا بخواین و به قول آقای موقاری تلاش و توکل کنی قطعا شدنیه.
حالا کافیه از جاتون بلند شین با مشورت ی مشاور یا خودتون ی برنامه بریزید و دیگه نخوندن رو کنار بزارید %(#2819fa)[بیاید با تمام وجودبراش تلاش کنیم].
درسته که تاپیک گزارش کار بچه های کنکور 1400 رو داریم اما میخوام این تاپیک رو مخصوص دوازدهمیایی بزارم که توی وضعیت بالا قرار دارن اعلام حضور و آمادگی کنید و %(#d97014)[هرشب] اینجا %(#e82d10)[گزارش مطالعه] رو بفرستیم به علاوه %(#e82d10)[تایم بیداری صبحمون] بفرستیم. %(#18d5f2)[گزارش هایی متفاوت و خاص تر از همه گزارش ها]. گزارش هایی که برای اصلاحشون %(#f21818)[باید] %(#accf10)[سبک زندگیمون رو] %(#accf10)[تغییر بدیم] ی سری سرگرمیا یا کارایی که قبلا میکردیم و کنار بزاریم و به مطالعه مفید بپردازیم تا بتونیم باهم دیگه ازش رد بشیم و ان شالله موفق بشیم.
پس قبل از هرکاری ی تصمیم محکم بگیرید اگر نیازه یادداشتش کنید و ی جایی جلوی چشماتون بزاریدش ی تصمیم با اراده قوی.
این چند ماه رو بیخیال بقیه چیزا بشین عمر اینقد طولانی میتونه باشه که این چند ماه دربرابرش ناچیزه و مخصوصا اینکه این چند ماه اینقد مهمه که کل زندگیتون وابسته بهش هست.
پس وقتی اینجا اعلام حضور کردیم تا آخرش پرقدرت ادامه میدیم. بدون وقفه و بدون بهانه.
ی تاپیک جامعه که :-
%(#8e10e8)[گزارش مطالعه هرشبمون که با وجود برای هدفمون تلاش میکنیم و کیفیت و کمیتیشو بالا میبریم میفرستیم.]
-
%(#8e10e8)[تایم بیداری صبحامون رو]
%(#8e10e8)[( نیازی به ساعت خواب نیست)]
قوانین -
اسپم ممنوعه
-
همه زبان ها برای ما محترمه اما فقط فارسی گزارش هاتونو بفرستید
-
ادب رو رعایت کنید
ممنون از کادر محترم آلا درسته که مشابه این تاپیک وجود داره اما این تاپیک ی تاپیک جامع هست و برای کسایی که شرایط خاصی که بالا توضیح دادم پس لطفا این تاپیک رو قفل نکنید تا این گروه از بچه ها هم اینجا خودشون رو پیدا کنن و به لطف خدا موفق بشیم هممون.@ناظم
%(#10e84a)[پس یا علی بگو و بلند شو.]
سالم و سلامت باشید
@دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
-
-
سلام شبتون بخیر
امروز ۹۹/۱۱/۲۷ 《۱۳۶》روز تا کنکور
بیداری ۷:۴۰
ریاضی ادامه تستهای فرسنگ ۱ ؛ ۳۵ تست ویدیویی ۳:۳۰h
گفتار ۳ فصل ۶ زیست یازدهم ۱:۵۰h بدون تست
درسنامه فصل ۱ شیمی یازدهم از فرسنگ ۶ با ۱۲ تست آموزشی ۲:۳۰h
جمع کل ۷:۵۰h
اصلا صدای استاد موقاری رو که شنیدم که گفتند بهتر شدن و روحیه دادن خیلی انگیزم بیشتر شد و حتما از روزهام بهتر استفاده خواهم کرد@ida-shateri فکر کردم کلا تایپک رو فراموش کردید
خوشحالم دوباره برگشتید