تدریس مجازی صد برابر بهتر از حضوری
-
توی مجازی میتونی دبیر های زیادی رو پیدا کنی مثلا توی سایت الا و دیگر سایت ها
ولی جای خوبش اینجاس که میتونیم بهترین دبیر هارو برای خودمون پیدا کنیم و فقط به یک دبیر که حضوری درس میده متکی نباشیم همچنین باعث میشه ذهن باز تر فکر کنه
همچنین سر کلاس های حضوری تمرکز و آرامش و راحتی به اندازه کلاس های مجازی نداریم
و مهم تر از همه میتونیم یک تدریس رو چندین بار ببینیم و با غر زدن و ترس و استرس از کلاس همراه نیستیم
البته اگه از موبایل پیش بریم برنامه های اجتماعی باعث حواس پرتی میشن و...
پس بهتره از سیستمی استفاده کنیم که برنامه های مجازی روی اونا نصب نباشه یا همونارو دیلیت بزنیم
چه قبول بکنین چه نکنین مهم ترین عامل حواس پرتی همین ها هستند -
واقعا فکر میکنید مجازی بهتره از جو کلاس و معلمی که حضوری درس میده
نمیدونم چی بگم واقعا..
ولی هیچیه این وضع الان خوب نیست من مدرسه شاخی درس نمیخونم که بگین تو خیالت راحته و این حرفا.. دانش آموزا همه متوسط معلمام به قدر امتحان تشریحی البته این وضع حضوری بود و تو مجازی که میگن شما قراره کلیپ ببینین برید کلیپ های اینترنت رو ببینین که بهتر از ماهم درس میدن!
درسته کلیپ ها خوبن ولی هیچی اون شور و گرمی کلاس و رقابتو نداره من خودم تو کلاس همیشه سعیم بر این بود که از همه بهتر باشم ولی تو مجازی ده بگیرم ککم نمیگزه نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه!
من از پارسال ک مجازی شد تا الان چشمم سالم سالممو نابود کردم پای این کلیپا.. اگه همه چیز به یک اسفند پارسال برمیگشت همه درس و مدرسه رو میبوسیدم میزاشتم کنار واقعا درس خوندن به چه قیمتی ، من دیگه سلامتی برام نمونده..
منی که ده ساعت حداقلش باید میخوابیدم الان با چوب کبریت چشمام باز نگه میدارم که کلیپهارو ببینم از طرفیم که معلما بجای کمک بیشتر با امتحانا و تکالیف اضافی خارج از وقت کلاسی و درس هایی مثل انشا و تفکر سنگ جلوی پای ما میندازن..
اینها مشکلات منه برای اینکه کسی دلش برام بسوز یا نه نگفتم ، خیلی ها این مشکلات رو دارن ، فقط میخواستم سبک بشم همین -
ولی جای خوبش اینجاس که میتونیم بهترین دبیر هارو برای خودمون پیدا کنیم و فقط به یک دبیر که حضوری درس میده متکی نباشیم همچنین باعث میشه ذهن باز تر فکر کنه
و مهم تر از همه میتونیم یک تدریس رو چندین بار ببینیم و با غر زدن و ترس و استرس از کلاس همراه نیستیم
پس بهتره از سیستمی استفاده کنیم که برنامه های مجازی روی اونا نصب نباشه یا همونارو دیلیت بزنیم
چه قبول بکنین چه نکنین مهم ترین عامل حواس پرتی همین ها هستندMehdi Hosseinbor سلام منم موافقم ولی فقط بخاطر جایی که هستم اینطور هست وگرنه جای دیگه بودم حضوری رو می پسندیدم
-
نمیدونم چی بگم واقعا..
ولی هیچیه این وضع الان خوب نیست من مدرسه شاخی درس نمیخونم که بگین تو خیالت راحته و این حرفا.. دانش آموزا همه متوسط معلمام به قدر امتحان تشریحی البته این وضع حضوری بود و تو مجازی که میگن شما قراره کلیپ ببینین برید کلیپ های اینترنت رو ببینین که بهتر از ماهم درس میدن!
درسته کلیپ ها خوبن ولی هیچی اون شور و گرمی کلاس و رقابتو نداره من خودم تو کلاس همیشه سعیم بر این بود که از همه بهتر باشم ولی تو مجازی ده بگیرم ککم نمیگزه نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه!
من از پارسال ک مجازی شد تا الان چشمم سالم سالممو نابود کردم پای این کلیپا.. اگه همه چیز به یک اسفند پارسال برمیگشت همه درس و مدرسه رو میبوسیدم میزاشتم کنار واقعا درس خوندن به چه قیمتی ، من دیگه سلامتی برام نمونده..
منی که ده ساعت حداقلش باید میخوابیدم الان با چوب کبریت چشمام باز نگه میدارم که کلیپهارو ببینم از طرفیم که معلما بجای کمک بیشتر با امتحانا و تکالیف اضافی خارج از وقت کلاسی و درس هایی مثل انشا و تفکر سنگ جلوی پای ما میندازن..
اینها مشکلات منه برای اینکه کسی دلش برام بسوز یا نه نگفتم ، خیلی ها این مشکلات رو دارن ، فقط میخواستم سبک بشم همینFa Fa درسته من یادم میاد تو ازمون های گاج یازدهم که بودم همیشه رقابت بود بین هم کلاسیام ببینیم کی بهتر میزنه ولی الان نه
-
نمیدونم چی بگم واقعا..
اینها مشکلات منه برای اینکه کسی دلش برام بسوز یا نه نگفتم ، خیلی ها این مشکلات رو دارن ، فقط میخواستم سبک بشم همینFa Fa جمله اخر هم خیلی جالب بود من سال پیش 11 میخوابیدم الان 3 شب خوابم نمی بره به زور بجاش 7 هم بیدار میشم این کم خوابی باعث استرس و کلی مشکل در مورد رشد بدن میشه
-
چه قبول بکنین چه نکنین مهم ترین عامل حواس پرتی همین ها هستندMehdi Hosseinbor ن خوب نیس....بودن تو کلاس و پرسش و پاسخ باعث یادگیری میشه...اخه رفع اشکال فیزیک و ریاضی مجازی ؟ :////
-
نمیدونم چی بگم واقعا..
اینها مشکلات منه برای اینکه کسی دلش برام بسوز یا نه نگفتم ، خیلی ها این مشکلات رو دارن ، فقط میخواستم سبک بشم همینFa Fa برای همین میگم توی مجازی میتونی دبیرای زیادی رو پیدا کنی مثلا منی که برای کنکور میخونم دبیرای آلا که خیلی سطحشون بالاست رو میپسندم چون از صفر تا صد رو درس میدن و خوب هم درس میدن
اینجا میتونی ببینی با کدوم دبیر میتونی بهتر بخونی مثلا برای فیزیک کنکور صفر تا صد چند تا دبیر هست که پیمان طلوعی از همشون بهتره
هرکی یجوری راحته ولی بنظرم مجازی خیلی بهتره میتونی دبیرای سطح بالاتر از دبیرای مدرسه پیدا کنی و اگه خودمون بخایم بخونیم
شما که هنوز به کنکور نرسیدین میتونین بجای تدریسای مدرسه طبق برنامه مدرسه تدریسای این دبیرارو گوش کنی و سطح بالایی برسی ولی این رو هم مد نظر بگیر که باید خودت هم بخای بخونی
من برای کنکور حداقل روزی10 و حداکثر 14 ساعت میخونم که ساعت خوابم هم 7 ساعت هستش با وجود اینا ورزش های سنگین هم دارم ولی خوابم نمیبره
اگه با برنامه درست پیش برین حتما موفق میشین اگه لطف کنی اگه رشتت تجربی بهت میگم از روزی کدوم دبیرا چه درسایی رو پیش بری -
Mehdi Hosseinbor سلام منم موافقم ولی فقط بخاطر جایی که هستم اینطور هست وگرنه جای دیگه بودم حضوری رو می پسندیدم
مینا میناب من هم منطقه محروم از نظر دبیر و مدرسه صفر ینی سه سالو تو مدرسه طلف کردم
ولی با توجه به جو کلاس سر و صدا و...
بنظرم اینجا خیلی بهتر باشه -
Fa Fa جمله اخر هم خیلی جالب بود من سال پیش 11 میخوابیدم الان 3 شب خوابم نمی بره به زور بجاش 7 هم بیدار میشم این کم خوابی باعث استرس و کلی مشکل در مورد رشد بدن میشه
ali asharjam داداش همش تقصیر واتساپو اینستاس
-
Mehdi Hosseinbor ن خوب نیس....بودن تو کلاس و پرسش و پاسخ باعث یادگیری میشه...اخه رفع اشکال فیزیک و ریاضی مجازی ؟ :////
زهره صفری برای رفع اشکال میشه از دبیرا پرسید ولی اگه با یه دبیر خوب از صفر شروع کنی هرجایی که اشکال داشته باشی دوباره نگاه میکنی اگه متوجه نشدی میتونی از دبیرای دیگه کمک بگیری
ی اصل مهم تو اشکالای ما اینه که هر بحث الان توی نظام جدیدی پخش و پلاس مثلا تابع هم تو ریاضی یک هست هم تو ریاضی 2 هم 3
ولی اگه ی جا منسجم باشن همچین مشکلی پیش نمیاد چیزی که من با الا تجربش کردم -
Fa Fa برای همین میگم توی مجازی میتونی دبیرای زیادی رو پیدا کنی مثلا منی که برای کنکور میخونم دبیرای آلا که خیلی سطحشون بالاست رو میپسندم چون از صفر تا صد رو درس میدن و خوب هم درس میدن
اینجا میتونی ببینی با کدوم دبیر میتونی بهتر بخونی مثلا برای فیزیک کنکور صفر تا صد چند تا دبیر هست که پیمان طلوعی از همشون بهتره
هرکی یجوری راحته ولی بنظرم مجازی خیلی بهتره میتونی دبیرای سطح بالاتر از دبیرای مدرسه پیدا کنی و اگه خودمون بخایم بخونیم
شما که هنوز به کنکور نرسیدین میتونین بجای تدریسای مدرسه طبق برنامه مدرسه تدریسای این دبیرارو گوش کنی و سطح بالایی برسی ولی این رو هم مد نظر بگیر که باید خودت هم بخای بخونی
من برای کنکور حداقل روزی10 و حداکثر 14 ساعت میخونم که ساعت خوابم هم 7 ساعت هستش با وجود اینا ورزش های سنگین هم دارم ولی خوابم نمیبره
اگه با برنامه درست پیش برین حتما موفق میشین اگه لطف کنی اگه رشتت تجربی بهت میگم از روزی کدوم دبیرا چه درسایی رو پیش بریMehdi Hosseinbor راستش زیاد به تدریس مجازی اعتقادی ندارم خودمم درسم برام مهمه صددرصد دنبالش هستم فقط میگم خستگی این وضع بیشتره من به شخصه تو یه محیط اجتماعی بیشتر یاد میگیرم.. کلیپ هم همین کلیپای آلا رو میبینم صفر تا صد ، ریاضی که صفر تا صد جدیده آقای لکستانی خیلی دیر میاد به آزمون نمیرسم آقای امینی راد میبینم راستش زیاد ارتباطی با ایشون برقرار نمیکنم حس میکنم فقط یه عالمه فرمول دارم میکنم تو مخم قصد دارم تابستون کلاس حضوری برم چون از ریاضی به معنای واقعی هیچی سرم نمیشه ، فیزیک آقای یاری رو میبینم ، شیمی آقای گودرزی و زیست آقای موقاری. درسای عمومیم تا الان که نیاز ندیدم ولی برای آرایه ها و قرابت ها موندم کدومو ببینم ادبیات موضوعی؟ یا ادبیات کنکور؟ ببخشید الان جواب میدم آخه ندیده بودم چی گفتین تازه فهمیدم..
-
نمیدونم چی بگم واقعا..
اینها مشکلات منه برای اینکه کسی دلش برام بسوز یا نه نگفتم ، خیلی ها این مشکلات رو دارن ، فقط میخواستم سبک بشم همینFa Fa سلام وضعیت مدرسه ما هم دقیقامثل شماست
اونقدری ترم اول کتابای الکی روی بچه ها فشار میاوردن،معلمای دروس اختصاصی براشون مهم نبود،من کلا سر کلاس نمیرفتم و افت شدیدی کردم
،ترازام نسبت به پارسال کلا سقووووط کردن،چون دیگه نه هدفی داشتم نه انگیزه ای...
یه شب معاون مدرسه مون زنگ زد به مامانم و کلی باهاشون دعوا کرد که دخترت کجاست چرا نمیاد سر کلاس معلوم چیکار میکنه حواست بهش باشه...
منم واقعا بهم برخورد اعصابمم خورد شد،حالا به مامانمم گفته بودم که نمیرم و با برنامه آزمون میخوام پیش برم...
دیگه قرار شد برم سرکلاس،الان باز با فیلمای آلا پیش میرم ولی بانظم،چون اون موقع میگفتم اشکال نداره صب که فیزیک از من نمی پرسه،مهم اینه یاد بگیرم پس این مبحث هفته بعد میخونم..
به خاطر این تنبلی،امروز فصل۲فیزیک ما تموم شد و من تازه شروع کردم که از اول این فصل بخونم،،،زیست و شیمی و ریاضیم عقبم...
به نظرم وقتتون صرف کتابایی که زیاد مهم نیستن نکنید...
من فعالیتهای کارگاه رو سر زنگ خودش مینویسم...
تاریخ زود یاد میگیرم زیاد ازم وقت نمیبره،چون تصویری میپرسن مجبورم بخونم ولی با این حال اگه نرسم نمیخونم،جوابشم نمیدم...
به قول مامانم الان دیگه وضع نصف دنیا همینه باید یه جوری باهاش کنار بیایم،،هرچی بیشتر بگی سخته نمیتونم،واقعا برات سختتر میشه و حس و حال خوندنت از بین میره...
انگیزه رو جایگزین اون حس رقابت از بین رفته کنید...کمکتون میکنه...
موفق باشید -
Fa Fa سلام وضعیت مدرسه ما هم دقیقامثل شماست
اونقدری ترم اول کتابای الکی روی بچه ها فشار میاوردن،معلمای دروس اختصاصی براشون مهم نبود،من کلا سر کلاس نمیرفتم و افت شدیدی کردم
،ترازام نسبت به پارسال کلا سقووووط کردن،چون دیگه نه هدفی داشتم نه انگیزه ای...
یه شب معاون مدرسه مون زنگ زد به مامانم و کلی باهاشون دعوا کرد که دخترت کجاست چرا نمیاد سر کلاس معلوم چیکار میکنه حواست بهش باشه...
منم واقعا بهم برخورد اعصابمم خورد شد،حالا به مامانمم گفته بودم که نمیرم و با برنامه آزمون میخوام پیش برم...
دیگه قرار شد برم سرکلاس،الان باز با فیلمای آلا پیش میرم ولی بانظم،چون اون موقع میگفتم اشکال نداره صب که فیزیک از من نمی پرسه،مهم اینه یاد بگیرم پس این مبحث هفته بعد میخونم..
به خاطر این تنبلی،امروز فصل۲فیزیک ما تموم شد و من تازه شروع کردم که از اول این فصل بخونم،،،زیست و شیمی و ریاضیم عقبم...
به نظرم وقتتون صرف کتابایی که زیاد مهم نیستن نکنید...
من فعالیتهای کارگاه رو سر زنگ خودش مینویسم...
تاریخ زود یاد میگیرم زیاد ازم وقت نمیبره،چون تصویری میپرسن مجبورم بخونم ولی با این حال اگه نرسم نمیخونم،جوابشم نمیدم...
به قول مامانم الان دیگه وضع نصف دنیا همینه باید یه جوری باهاش کنار بیایم،،هرچی بیشتر بگی سخته نمیتونم،واقعا برات سختتر میشه و حس و حال خوندنت از بین میره...
انگیزه رو جایگزین اون حس رقابت از بین رفته کنید...کمکتون میکنه...
موفق باشیدزهرا بنده خدا منم دیگه باهاش کنار اومدم ولی این انشا و کنفرانسای آمادگی رو هضم نکردم واقعا اگه ولمون میکردن هرکی برا خودش درس میخوندم بهتر بود تا اینکه منت مدرسشونم رو سرمون باشه
و مرسی عزیزم توهم موفق باشی در تمام مراحل زندگیت
-
زهرا بنده خدا منم دیگه باهاش کنار اومدم ولی این انشا و کنفرانسای آمادگی رو هضم نکردم واقعا اگه ولمون میکردن هرکی برا خودش درس میخوندم بهتر بود تا اینکه منت مدرسشونم رو سرمون باشه
و مرسی عزیزم توهم موفق باشی در تمام مراحل زندگیت
Fa Fa اونا بابت حضور داشتن تو تو کلاسای صد من یه غازشون پول میگیرن عزیز :))
کی راضیه از سود خودش بگذره :)))) -
Fa Fa اونا بابت حضور داشتن تو تو کلاسای صد من یه غازشون پول میگیرن عزیز :))
کی راضیه از سود خودش بگذره :))))Abolfazl Sattari والا ما معلم فیزیکمون حاضر نمیشه ولی این انشا هر هفته نشسته چک میکنه کی انشا ننوشته یا دینی چک میکنه کی قرآن نخونده همشونم حقوق میگیرن ، اینا از دوران محصلی خودشون نشات میگیره
-
Mehdi Hosseinbor راستش زیاد به تدریس مجازی اعتقادی ندارم خودمم درسم برام مهمه صددرصد دنبالش هستم فقط میگم خستگی این وضع بیشتره من به شخصه تو یه محیط اجتماعی بیشتر یاد میگیرم.. کلیپ هم همین کلیپای آلا رو میبینم صفر تا صد ، ریاضی که صفر تا صد جدیده آقای لکستانی خیلی دیر میاد به آزمون نمیرسم آقای امینی راد میبینم راستش زیاد ارتباطی با ایشون برقرار نمیکنم حس میکنم فقط یه عالمه فرمول دارم میکنم تو مخم قصد دارم تابستون کلاس حضوری برم چون از ریاضی به معنای واقعی هیچی سرم نمیشه ، فیزیک آقای یاری رو میبینم ، شیمی آقای گودرزی و زیست آقای موقاری. درسای عمومیم تا الان که نیاز ندیدم ولی برای آرایه ها و قرابت ها موندم کدومو ببینم ادبیات موضوعی؟ یا ادبیات کنکور؟ ببخشید الان جواب میدم آخه ندیده بودم چی گفتین تازه فهمیدم..
Fa Fa برای ادبیات داریوش راوش رو ببین نظام قدیم هستش ولی قواعد همینا هستن
برای عربی مهدی جلادتی....دینی رو من از رو میکرو طلایی گاج میخونم مطمئنم با اون میتونم 100 بزنم چون هرچی تا الان خوندمو تو بقیه کنکورا جواب دادم درست بوده...برای ریاضی صفر تا صد کنکور استاد ثابتی....برای فیزیک استاد طلوعی....شیمی استاد محمدرضا آقاجانی و برای زیست بنظرم اول خودت از روی کتاب مفید بخونش از اول شروعش کن بعد تست بزن
همه رو صفر تا صدشونو بخون اگه میخونی -
Fa Fa برای ادبیات داریوش راوش رو ببین نظام قدیم هستش ولی قواعد همینا هستن
برای عربی مهدی جلادتی....دینی رو من از رو میکرو طلایی گاج میخونم مطمئنم با اون میتونم 100 بزنم چون هرچی تا الان خوندمو تو بقیه کنکورا جواب دادم درست بوده...برای ریاضی صفر تا صد کنکور استاد ثابتی....برای فیزیک استاد طلوعی....شیمی استاد محمدرضا آقاجانی و برای زیست بنظرم اول خودت از روی کتاب مفید بخونش از اول شروعش کن بعد تست بزن
همه رو صفر تا صدشونو بخون اگه میخونیMehdi Hosseinbor یه سوالی برام پیش اومد که با راه ابریشم بودی یا صفر تا صدایی که تو سایته؟ اگه با سایتی من این اسامی که گفتیو یه سرچ زدم بجز اونا که گفتی شیمی و فیزیکم نظام قدیم بود
حالا درسای عمومی هیچی من خواهرم کنکور داشت کتاب نظام قدیمیارو میخوند ولی این اختصاصیا دیگه خطریه
اگه با راه ابریشمی هم که هیچی حله دیگه
-
Mehdi Hosseinbor یه سوالی برام پیش اومد که با راه ابریشم بودی یا صفر تا صدایی که تو سایته؟ اگه با سایتی من این اسامی که گفتیو یه سرچ زدم بجز اونا که گفتی شیمی و فیزیکم نظام قدیم بود
حالا درسای عمومی هیچی من خواهرم کنکور داشت کتاب نظام قدیمیارو میخوند ولی این اختصاصیا دیگه خطریه
Fa Fa ن برای نظام قدیم رو میخونم چون چیزای بیشتری نسبت به نظام جدید دارن و مطالب بهتر درک میشه فقط متن کتاب رو از خود کتاب میخونم
اینا هم دبیرای خوبی هستن و هم از صفر تا صد درس میدن ینی از اول شروع میکنن و میگن هرکدوم از مسائل از کجا اومده البته حذفیات زیادی نداشته
من فرمولا و این چیزارو تست هارو از روی اینا پیش میرم و چیزای بیشتری یاد میگیرم یچیزایی هست که توی کنکور از نظام قدیم و اینا هستن ممکنه تو کنکور نظام جدید بیان و اگ بلد باشی تعجب نمیکنی از کجا اومدن
مثلا اینجا بهمون میگن رابطه سرعت زمان اینه ولی نمیگن چجوری شده این ولی اونجا قشنگ بهت توضیح میده و تو ذهنت میمونه فقط تعریفیا تغیرات زیادی داشتن که اونارو از متن کتاب میخونم وگرنه مسائل همونا هستن هنوز نظام قدیم یکم چیزای بیشتری داره و این به نفعمونه چون چیزای بیشتری یاد میگیریم -
Mehdi Hosseinbor یه سوالی برام پیش اومد که با راه ابریشم بودی یا صفر تا صدایی که تو سایته؟ اگه با سایتی من این اسامی که گفتیو یه سرچ زدم بجز اونا که گفتی شیمی و فیزیکم نظام قدیم بود
-
Fa Fa با همینا هنوز که تمومشون نکردم بعضی درسارو تا 40 درصد هم میزنم ادبیاتو بالاتر میزنم عربی رو تو 10 دقیقه میشه 30 درصد زد توی ریاضی تو 2 دقیقه 2 تا سوالو میشه حل کرد و...
Mehdi Hosseinbor الان شما چندمی آخه من دهمم میترسم هنگ کنم بیشترم برا ریاضی میخوام اگه چیزایی از سالهای بعدم بگه مشکلی ندارم فقط نگه همونطور که خوندی که من اول راهم
الان بنظرت از نامعادله شروع کنم؟