راه بلد و همایش آرش
-
سلام. بنده راه ابریشم فیزیک و ریاضی تجربی رو تهیه کردم با این حال میخوام بدونم شیمی و زیست چطوری هستش، خواهشا راه بلد رو یکم گسترش بدید یا از فرسنگهای دیگه ای به جای فرسنگ یک بگذارید تا دستمون بیاد چطوری هست. ضمنا در مورد جمع بندی سوال داشتم. برای جمع بندی کسایی که راه ابریشم دارن، آرشم میخرن؟ یا خود راه ابریشم میذاره؟ اگه میذاره چرا ریاضی تجربی که کامل هست، جمع بندی نداره؟ میشه در مورد فرسنگ قسطنطنیه توضیح بدید؟ و اینکه برای ارش سایر دروس، الان بخرم یا فعلا صبر بنمایم؟
-
سلام اولا نمیشه که کل راه ابریشم بشه راه بلد
و بعد اینکه اصلا شک نکنید که زیست و شیمی واقعا درجه یک هستند و هیچ کم و کاستی از لحاظ محتوا نداره اینو قول میدم بهتون
درمورد همایش آرش هم به موقع اهدا میشه و نیاز نیست بخرید (البته واسه درسایی که راه ابریشم دارن نه بقیه درسها)
در مورد ریاضی هم که گفتید پارسال همایش آرش با ۷۰ درصد تخفیف اهدا میشد ولی امسال کلا رایگان هست اونم
اون فرسنگم که گفتید نمیدونم فرسنگ چنده اصلا
Amir Kazemi 0 پیشنهاد میکنم حتما کل پکیج رو تهیه کنید
واسه آرش بقیه دروس هم من پرسیدم گفتند که الان معلوم نیست جدید ضبط میشه یا نه پس باید تا اون موقع صبر کرد -
نه انتظار کل راه ابریشمو در راه بلد ندارم
ولی خب شیمی راه بلد هیچ مبحث محاسباتی نداره. حداقل بجای فرسنگ 1، فرسنگ2 رو میذاشتین، اونجایی که استاد وارد مباحث محاسباتی و مهم میشن.
فرسنگی هم که گفتم همون فرسنگ قبل کنکوره. توی برنامه راهبردی فرسنگها بود. ولی توضیحی ندارن. این همون آرشه؟ -
ولی خب شیمی راه بلد هیچ مبحث محاسباتی نداره. حداقل بجای فرسنگ 1، فرسنگ2 رو میذاشتین، اونجایی که استاد وارد مباحث محاسباتی و مهم میشن.
فرسنگی هم که گفتم همون فرسنگ قبل کنکوره. توی برنامه راهبردی فرسنگها بود. ولی توضیحی ندارن. این همون آرشه؟Amir Kazemi 0 در راه بلد و همایش آرش گفته است:
فرسنگی هم که گفتم همون فرسنگ قبل کنکوره. توی برنامه راهبردی فرسنگها بود. ولی توضیحی ندارن. این همون آرشه؟Amir Kazemi 0 آره همون همایش آرش هست
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد