برنامه ریزی برای کنکور
-
سلام..اجرتون با حضرت زهرا(س)..من به یه مشاوره نیاز دارم....2 سال پشت کنکور هستم....درسم هم خوب بوده ولی نمیدونم چرا قبول نمیشم....یه مدتی هم هست برنامه ریزی میکنم ولی تنبلی اجازه نمیده درست درس بخونم....خواهشا کمک کنید...شرایطم وخیمه....لا اقل تا کنکور1401 قبول بشم یه رشته خوب...کلی هزینه کردم ولی موسسات کنکوری گولم زدن...کمک...
دانش آموز کنکوری
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
پشت کنکوری -
چه رشته ای هستید؟بگیدتابچه های همون رشته کمکتون کنن
-
سلام..اجرتون با حضرت زهرا(س)..من به یه مشاوره نیاز دارم....2 سال پشت کنکور هستم....درسم هم خوب بوده ولی نمیدونم چرا قبول نمیشم....یه مدتی هم هست برنامه ریزی میکنم ولی تنبلی اجازه نمیده درست درس بخونم....خواهشا کمک کنید...شرایطم وخیمه....لا اقل تا کنکور1401 قبول بشم یه رشته خوب...کلی هزینه کردم ولی موسسات کنکوری گولم زدن...کمک...
دانش آموز کنکوری
پشت کنکوری -
دانش آموز کنکوری
پشت کنکوریمهدی صفری سلام
چه رشته ای هستید؟؟
میانگین مطالعتون چقدره؟؟
تعداد تست های روزانه؟؟
بعدشم چرا انقد نا امیده؟؟
با برنامه خوب همین امسال رشته خوب قبول میشید ایشالا -
سلام...تجربی
-
مهدی صفری سلام
چه رشته ای هستید؟؟
میانگین مطالعتون چقدره؟؟
تعداد تست های روزانه؟؟
بعدشم چرا انقد نا امیده؟؟
با برنامه خوب همین امسال رشته خوب قبول میشید ایشالاsaba zarei 0 سلام....ایام به کامتون باشه انشاالله....رشته تجربی...واقعا نا امید شدم...برنا مه درست حسابی ندارم...فرقی برام نمیکنه میتونم تا 10 ساعت مفید بخونم
-
saba zarei 0 سلام....ایام به کامتون باشه انشاالله....رشته تجربی...واقعا نا امید شدم...برنا مه درست حسابی ندارم...فرقی برام نمیکنه میتونم تا 10 ساعت مفید بخونم
مهدی صفری در برنامه ریزی برای کنکور گفته است:
saba zarei 0 سلام....ایام به کامتون باشه انشاالله....رشته تجربی...واقعا نا امید شدم...برنا مه درست حسابی ندارم...فرقی برام نمیکنه میتونم تا 10 ساعت مفید بخونم
سلام,وقتی میتونیدتا۱۰ساعت مفیدبخونید پس چی ناامیدتون میکنه؟
-
مهدی صفری در برنامه ریزی برای کنکور گفته است:
سلام,وقتی میتونیدتا۱۰ساعت مفیدبخونید پس چی ناامیدتون میکنه؟
اول اینکه روش خوندن بلد نیستم...بعدشم برنامه ندارم و مدتیه که تنبلی و نا امیدی جلوم رو گرفته
-
اول اینکه روش خوندن بلد نیستم...بعدشم برنامه ندارم و مدتیه که تنبلی و نا امیدی جلوم رو گرفته
مهدی صفری اولین کاریکه برای خودتون میکنید این باشه که هرچه ازگذشته دارید اعم ازتجربیات وخاطرات تلختونو همین الان بزارید کنار,بیخیالش بشید واصلافراموشش کنید,فرض کنیدسال اولتونه که کنکورمیدیدوتمام زمانتون همین چندماهه,فرصت هنوزم کافیست,امادقت کنیدکه آخرین ایستگاه شروعه,پس ازدستش ندید,بعلاوه ممکنه بپرسم درمورد دودرس شیمی وفیزیک اگرقراربه استفاده ازویدیو باشه ازویدیوی کدام دبیرها استفاده خواهیدکرد؟
-
مهدی صفری نا امیدی نداره اصلا
چدتا مثال میزنم براتون که ببینید واقعا جای نا امیدی نیست
مهسا خانی که الآن مشاور کنکور هستن ایشون لیسانس علوم آزمایشگاهی داشتن و تازه از اول اسفند 96 استارت زدن چون قبلش درگیر پایان نامه بودن و سرکار میرفتن حتی مجبور شدن استعفا بدن ولی این کار و کردن و با چهار ماه الآن دانشجوی دندون همدان هستن :))
یا همین آقای رستگار رحمانی معروف از اواخر بهمن شروع کرده
یا رتبه 1 منطقه 2 سال 96 (اگر اشتباه نکنم) اونم از بهمن شروع کرده پس هنوز دیر نیست، به هیچ وجهیا یکی دیگه رو میشناسم که تو سال کنکور عاشق شده شکست عشقی خورده و حتی خودکشی نا موفق داشته و تازه 100 روز مونده به کنکور به خودش اومده و الآن دانشجوی پزشکیه !!
همین مورد آخر میگفت اواخر فروردین به خودم اومدم گفتم نخوندی؟؟ فداسرت که نخوندی، هرچی بوده مال گذشتس نه آینده :))
میتونی هیچ کاری نکنی تا کنکور1400 هم مثل دوسال قبل باشه برات ، دوباره نا امید بشی ، از خودت بدت بیاد (اگه دارم اینارو میگم بدون که خودم تجربه کردم با اینکه من قبل از کنکورم میدونستم اونجوری که باید نخوندم) پس هرچی که بوده تموم شده تموم تموم مهم از الآن به بعده
این که این 4 ماه و خورده ای رو بجنگی یا با نا امیدی حرومش کنی؟؟ -
مهدی صفری اولین کاریکه برای خودتون میکنید این باشه که هرچه ازگذشته دارید اعم ازتجربیات وخاطرات تلختونو همین الان بزارید کنار,بیخیالش بشید واصلافراموشش کنید,فرض کنیدسال اولتونه که کنکورمیدیدوتمام زمانتون همین چندماهه,فرصت هنوزم کافیست,امادقت کنیدکه آخرین ایستگاه شروعه,پس ازدستش ندید,بعلاوه ممکنه بپرسم درمورد دودرس شیمی وفیزیک اگرقراربه استفاده ازویدیو باشه ازویدیوی کدام دبیرها استفاده خواهیدکرد؟
مهشید حسن زاده ممنون از توصیه هاتون...حقیقتا شیمی رو با اینکه خوب نخونده بودم خوب جواب دادم...نزدیک 60 درصد..من از شیمی عارف ربیعیان استفاده کردم...خیلی خوب درس میدن....فیزیک هم از امیر مسعودی...مهدی یحیوی هم فیزیک خوب درس میده
-
مهدی صفری اما در مورد روش مطالعه یه موسسه هست به اسم مدیکال استیودنت که تقریبا دو هفته پیش یه طرح کاملا رایگان به اسم CPR که بهش میگن احیای کنکوری ها !! 24 ساعت تایم بزارید و کالبد شکافی و آموزش بخونید بعدش یه یاعلی بگید و شروع کنید
اینم لینکش https://www.medicalstus.ir/product/cpr/
سوالی بود درخدمتم
موفق باشید -
مهشید حسن زاده تو آلا شیمی مهندس صنیعی خیلی خوبه..ولی کامل نیست...تمام مباحث رو تدریس نکردن..حقیقتا فیزیک و شیمی
آلا رو ندیدم جز تدریسای مهندس صنیعی..ولی زیستش واقعا عالیه.. -
مهدی صفری و اما هیچ وقت نگید وقت آزمون ندارم حتی شده سوالا رو بگیرید و خودتون بزنید اما آزمون حتما حل کنید
-
مهدی صفری باورکنید به نفعتونه ازمون بدهید هر چند.خودم دلخوشی از ازمون نداشتم و به نظرم عذاب. اور بود
ولی ندادنش خیلی بدتره .ازمون یه جوری ادم رو مجبور میکنه بیشتر از قبلش درس بخونه -
مهدی صفری نا امیدی نداره اصلا
چدتا مثال میزنم براتون که ببینید واقعا جای نا امیدی نیست
مهسا خانی که الآن مشاور کنکور هستن ایشون لیسانس علوم آزمایشگاهی داشتن و تازه از اول اسفند 96 استارت زدن چون قبلش درگیر پایان نامه بودن و سرکار میرفتن حتی مجبور شدن استعفا بدن ولی این کار و کردن و با چهار ماه الآن دانشجوی دندون همدان هستن :))
یا همین آقای رستگار رحمانی معروف از اواخر بهمن شروع کرده
یا رتبه 1 منطقه 2 سال 96 (اگر اشتباه نکنم) اونم از بهمن شروع کرده پس هنوز دیر نیست، به هیچ وجهیا یکی دیگه رو میشناسم که تو سال کنکور عاشق شده شکست عشقی خورده و حتی خودکشی نا موفق داشته و تازه 100 روز مونده به کنکور به خودش اومده و الآن دانشجوی پزشکیه !!
همین مورد آخر میگفت اواخر فروردین به خودم اومدم گفتم نخوندی؟؟ فداسرت که نخوندی، هرچی بوده مال گذشتس نه آینده :))
میتونی هیچ کاری نکنی تا کنکور1400 هم مثل دوسال قبل باشه برات ، دوباره نا امید بشی ، از خودت بدت بیاد (اگه دارم اینارو میگم بدون که خودم تجربه کردم با اینکه من قبل از کنکورم میدونستم اونجوری که باید نخوندم) پس هرچی که بوده تموم شده تموم تموم مهم از الآن به بعده
این که این 4 ماه و خورده ای رو بجنگی یا با نا امیدی حرومش کنی؟؟saba zarei 0 آخه واقعا این 2 ساله رو بد کار کردم...هم خودم تنبلی کردم و هم واقعا شرایطش نبود...کلی هم ویدیو درسی رو دستم باد کرده...مشاوران هم الا ماشا الله کم کم 700 800 تومن میخوان..واقعا تو شرایطی نیستم بازم بخوام هزینه کنم
-
مهدی صفری باورکنید به نفعتونه ازمون بدهید هر چند.خودم دلخوشی از ازمون نداشتم و به نظرم عذاب. اور بود
ولی ندادنش خیلی بدتره .ازمون یه جوری ادم رو مجبور میکنه بیشتر از قبلش درس بخونه -
مهدی صفری و اما هیچ وقت نگید وقت آزمون ندارم حتی شده سوالا رو بگیرید و خودتون بزنید اما آزمون حتما حل کنید
saba zarei 0 از کجا میشه سوالات آزمونها رو گیر آورد؟؟