کنکور درسال یازدهم!!!
-
mahla bpz والا منم دقیق نمیدونم به خاطر همین گفتم اینجا مطرح کنم.ولی دو سه جا پرسیدم گفتن میشه.
-
mahla bpz والا منم دقیق نمیدونم به خاطر همین گفتم اینجا مطرح کنم.ولی دو سه جا پرسیدم گفتن میشه.
Nafiseh Gol آها...نمیدونم حالا باز بچه ها میان جواب میدن
-
سلام عزیزان
کنکور منظورتون چی هست؟؟
منظورتون همون ازمون ازمایشی خوده سازمان سنجشه؟؟؟ -
سلام دوستان.اینکه یه عده پایه یازدهمی در کنکور سراسری شرکت میکنن اولا،درسته این کارشون یا نه؟ دوما،ایا شما کنکور در سال یازدهم و برای امادگی در سال دوازدهم،پیشنهاد میکنید یاخیر؟مزایا و معایبش چیه ؟و اینکه چنین تجربه ای شما یا اطرافیانتون داشتین؟@دانش-اموزان-آلا@کنکوری-۱۴۰۰-۱۴۰۱![متن جایگزین](
- آدرس عکس)
Nafiseh Gol دوست عزیز کسی تو سال یازدهم نمیتونه کنکور بده
-
سلام عزیزان
کنکور منظورتون چی هست؟؟
منظورتون همون ازمون ازمایشی خوده سازمان سنجشه؟؟؟sina ghafouri خود کنکور سراسری منظورمه
-
تنها کسایی میتونن تو ازمون سراسری شرکت کنن که دیپلم داشته باشن
-
Nafiseh Gol آها...نمیدونم حالا باز بچه ها میان جواب میدن
mahla bpz خیلی ممنون
-
تنها کسایی میتونن تو ازمون سراسری شرکت کنن که دیپلم داشته باشن
نمیدونم والا.یه سریا میگن میشه ،یه سریا میگن نمیشه
-
نمیدونم والا.یه سریا میگن میشه ،یه سریا میگن نمیشه
Nafiseh Gol اون یسریا ک میگن میشه به احتمال زیاد از ی سیاره ی دیگه اومدن اینجا
-
سلام وقتتون بخیر . این کار امکان پذیر نیست که کنکور بدن اما طبق چیزی که به من گفتن میتونن کنکور آزمایشی شرکت کنن .
خودم اطلاعی نداشتم ولی کسی به من گفت که میشه کنکور آزمایشی داد
-
Nafiseh Gol اون یسریا ک میگن میشه به احتمال زیاد از ی سیاره ی دیگه اومدن اینجا
Zeinab Siri نه خیر بنده از همین سیاره هستم
-
عزیزه دل ببین
قبلا یکی از رفیقام می گفت میشه
بعد اخرش نشد چون کدی مخواست که مدرسه پس از پایان تحصیلش بهت می ده
کد دیپلم .یه همچین چیزی
ولی خیلیا تو ازمون سنجش شرکت میکندکه مثل قلم چی و...ست -
عزیزه دل ببین
قبلا یکی از رفیقام می گفت میشه
بعد اخرش نشد چون کدی مخواست که مدرسه پس از پایان تحصیلش بهت می ده
کد دیپلم .یه همچین چیزی
ولی خیلیا تو ازمون سنجش شرکت میکندکه مثل قلم چی و...ستsina ghafouri عزیز دل ببین من خودم کنکور ۹۹ شرکت کردم وقتی که یازدهم به دوازدهم بودم
برام رتبه و کارنامه هم اومد ولی انتخاب رشته نکردم -
sina ghafouri عزیز دل ببین من خودم کنکور ۹۹ شرکت کردم وقتی که یازدهم به دوازدهم بودم
برام رتبه و کارنامه هم اومد ولی انتخاب رشته نکردمسینا نوبخت چجوری؟ مگه دیپلم داشتی؟
-
sina ghafouri عزیز دل ببین من خودم کنکور ۹۹ شرکت کردم وقتی که یازدهم به دوازدهم بودم
برام رتبه و کارنامه هم اومد ولی انتخاب رشته نکردمسینا نوبخت ینی پایه یازدهم که بودید ،کنکور ۹۹ رو دادید؟
-
سلام وقتتون بخیر . این کار امکان پذیر نیست که کنکور بدن اما طبق چیزی که به من گفتن میتونن کنکور آزمایشی شرکت کنن .
خودم اطلاعی نداشتم ولی کسی به من گفت که میشه کنکور آزمایشی داد
Fatemeh Soheilikia کنکور ازمایشی منظورتون چیه؟
-
برام رتبه و کارنامه هم اومد ولی انتخاب رشته نکردمسینا نوبخت من دنبال چیزیم که جدی تر بگیرم و بشینم بخونم واقعا.وای میترسم این کار درسته یا نه؟ بعضیا میگن ادمو نا امید میکنه .بعضیا میگن اون حس عجیب و قدرت و انرژی کنکور دادن برای اولین بار فقط یبار اتفاق میفته .بعضیا میگن برای اشنایی با سوالات خوبه . تا حالا کار خاصی هم نکردم برای کنکور.رشتمم انسانیه.
-
Fatemeh Soheilikia کنکور ازمایشی منظورتون چیه؟
Nafiseh Gol
مثله همون کنکور . میتونین کنکور بدین .فکر کنم تابستون این فرصت رو دارین .اگر اشتباه نکنم .چون من خودم اطلاع نداشتم و یکی از آشنایان بهم گفتن ولی زمانی گفتن که مدت ثبت نام گذشته بود -
نمیشه قربونت
مگه کنکور خونه خاله ست.هر کی دوست داره بره .